- Poruka
- 351
11. октомбра 1954 године рођен је један од већих Срба
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jes svez morsaki vazduh a ima i lepa plaza u Sheveningenu ,sva pescana ko' na HavajimaSrećan rodjendan i još sto godina da ga slaviš.
Na istom mestu.
Jедан од већих Срба (по килажи), хрватског подријетла.11. октомбра 1954 године рођен је један од већих Срба
bolje da nije...
Опет овај лажни "Лала", а ја мислио он нам от'шо дигод... Ди то има - "Лала", а није банатски, нег је војвођански?
...i to kao hrvat...hehe11. октомбра 1954 године рођен је један од већих Срба
Срећан рођендам11. октомбра 1954 године рођен је један од већих Срба
Срећан рођендам
Поклон
Браћо Срби и сестре Српкиње,
Негде око 19. часова прохладног 5. октобра 2000. лета Господњег завршио сам свакодневне обавезе на факултету и имао намеру да кренем у свој стан. Замном, као опарена, готово вриштећи, улетила је моја асистентикња Романа, узрујано дограбила даљински управљач од ТВ-апарата, мислим да је пронашла ТВ „Пинк”... Боже, кад тада нисам умро од муке, стида и беса нећу никад. Некакав неуредни, верујем да је смрдио као твор, изопачени и веома агресивни нарко-аџуван млатећи у нешто што би се, можда, могло назвати добош, је анимално вриштао: „Србија је слободна !!! Побићемо Милошевићеве криминалце!” Ускоро се том нарко-манијаку придружио и некаква анимална и видно пијана згурена, полуписмена и крезуба наказа, мислим да се представио као багериста Том подивљалом, примитивном и антисрпски расположеном двојцу су се веома брзо придружили истомишљеници. Из самог ТВ апарата је просто заударао непријатан воњ нарко-аџуванских комуњарско-антисрпских револуционара. Тешко је тада било бити човек, а поготово Србин!
Нарко-аџуванско-комуњарска теревенка се ускоро, када су се појавили „водећи револуционари”, . Овога трена за то су једино способни СРПСКИ РАДИКАЛИ, једина истинска српска странка на политичком небу Србије.