Srećan je onaj koji voli

Paula

black cat
Moderator
Poruka
33.502
Da li se slažete? 🥰

Baš mislim tako nešto, i idem u prošlost i milina me obuzme kad se setim kako su me nekad nosili hormoni i osećaji i kako mi je bilo lepo kad treba da vidim nekog u kog sam zaljubljena i kako su lepe i te noći i ti dani i bukv toliko mi bilo nekad lepo da mi nije bilo ni važno da li me voli samo to da ne kvari 🥰😂🙃

Jel ste nekad uživali u svojim emocijama tako da vam je manje bitno da li je obostrano, dogod ima bliskosti i poštovanja i naklonosti? 😀

Znam da će sad neki da namćorišu 😀 kako treba ovo, ono, ali vrlo je jednostavno: treba naći osobu koja neće da pokvari to lepo što osećate 😊.. samo to. 😀

Poznato? Ili uvek tražite obostrano?

Pa vidiš, zaista ne poznajem srbende i nikad se nisam tucala sa njima 😀

Ni za Uskrs? :huh:

Pa da! To su ipak lepa vremena, čak i kad nije uzvraćeno. Jer ti je stalo i imaš motiv, tako meni bar

Jeste lepo i postoji velika želja ali kada nije uzvraceno želja splasne i polako nestane. Ne znam kako izgleda kada je uzvraceno i koliko tada drzi.

Ma zezam se. Skoro svi sa kojima sam bila su Srbi, sa kim bi drugim 🥰.. a neki bili i teški nacionalisti.
Jeste lepo i postoji velika želja ali kada nije uzvraceno želja splasne i polako nestane. Ne znam kako izgleda kada je uzvraceno i koliko tada drzi.
Tako je. Ne može da traje.
Kada je uzvraćeno.... Ne znam ni ja 😀

Da li se slažete? 🥰

Baš mislim tako nešto, i idem u prošlost i milina me obuzme kad se setim kako su me nekad nosili hormoni i osećaji i kako mi je bilo lepo kad treba da vidim nekog u kog sam zaljubljena i kako su lepe i te noći i ti dani i bukv toliko mi bilo nekad lepo da mi nije bilo ni važno da li me voli samo to da ne kvari 🥰😂🙃

Jel ste nekad uživali u svojim emocijama tako da vam je manje bitno da li je obostrano, dogod ima bliskosti i poštovanja i naklonosti? 😀

Znam da će sad neki da namćorišu 😀 kako treba ovo, ono, ali vrlo je jednostavno: treba naći osobu koja neće da pokvari to lepo što osećate 😊.. samo to. 😀

Slažem se.

Da li se slažete? 🥰

Obostrano je daleko ljepse, sretan je onaj koji cijeni sta ima tj ne uporedjue se sa drugima.

Da li se slažete? 🥰

Nekada mi je dovoljno da se ja lepo osećam i ne razmišljam da li druga osoba to isto oseća. Nekada mi je važnije da ljubav dobijam, a ne da je toliko dajem.

To se povezuje sa ovim što si napisala:
Dobro je kad možeš da voliš. Nema ništa gore nego kad želiš a ne možeš. To su ružna vremena za mene u tom pogledu

Dovoljno je da želiš, a to što ne možeš uvek to je nešto što je u većini slučajeva trenutno. Naše trenutno stanje nas često koči ali to sve prođe.

Nekada mi je dovoljno da se ja lepo osećam i ne razmišljam da li druga osoba to isto oseća. Nekada mi je važnije da ljubav dobijam, a ne da je toliko dajem.
Različiti periodi i različite vrste odnosa !
To se povezuje sa ovim što si napisala:

Dovoljno je da želiš, a to što ne možeš uvek to je nešto što je u većini slučajeva trenutno. Naše trenutno stanje nas često koči ali to sve prođe.
Ne ne.... Ne kod mene. Nije dovoljno da želim. Ne, samo ono što prirodno dolazi samo to ima svu moju pažnju.. sve ostalo ne

Back