Srećan Badnji dan studentima, kao i ovim drugima koji su bežali sa časova! Živi bili i u sreći i veselju proslavili!

Kakve veze ima hrvatska lezbejka sa pravoslavljem?
z:)
Gospođa Brnabić je srpski državljanin i političar.Bivši predsednik vlade u dva mandata.Bivši ministar za lokalnu samoupravu.
Trebalo bi da joj uskratimo slobodu govora zbog njenog etničkog porekla i zato što pripada seksualnoj manjini ?
Za nepoverovati do čega vas dovodi očaj usled beskrajnih poraza od Napredne stranke i gospodina Vučića.

pa i nije da nije.

ne svidja ti se? zelis lepse,bolje? cepaj preko grane i nek ti je sa srecom

*nemoj se ni za praznike vracati, slavi tamo helovin,krampusa ili sta vec
Ma šta kažeš?
Neću. Hoću ovdje da živim i slavim život.
To što si ti i tebi slični zadovoljni, jer što ste se udružili sa lopovlukom i svim oblicima nepoštenje, nekaraktera i dr. nece me otjerati. Otjerani ćete biti vi, u zatvore. Rekao mi krampus.

GgkPoilW0AA24xK
GgkPoimWAAAk1WI
GgkPoikXkAAf3KC
https://www.youtube.com/watch?v=y_dpAaoMzEw

Е мој синко који ће ти Динко ?
:per:

Ma šta kažeš?
To što si ti i tebi slični zadovoljni, jer što ste se udružili sa lopovlukom i svim oblicima nepoštenje, nekaraktera i dr. nece me otjerati. Otjerani ćete biti vi, u zatvore. Rekao mi krampus.
Uvek treba da imaš na umu činjenicu da Bosna služi samo zato da bi političari mogli krasti.

Ma šta kažeš?
niko te ne tera nego kukas kao neka baba. menjaj stvari ili idi gde je bolje.
20 godina kukas kako ti je lose. u nemackoj je med i mleko. uzimaj pasos pa bog da te vidi :)

Ако се теби не свиђа, слободно правац Сибир, па се тамо клањај Путину
meni je ok dok imam zdravlje i mogu da radim.
dal se duplo ili troduplo placa ,moj posao u svabiji? pa jeste, ali tu sam rodjen i od ovoga cu umreti

utopijom se ljudi opterecuju do svojih dvadesetak godina. posle kada malo sazru ukapiraju da od zaljenja i kukanja nema nista, uhvatis se sa time sto imas na raspolaganju i zivis

pati, ali u tisini :cool:
Dobro vam jutro, Petrović Petre
Dobro jutro, šta ste noćas snili?
Ljeto, avgust, naivne švabice jedre
Šezdeset druge, sezdeset treće kad ste mlađi bili
Ja da vam kažem, ja da vam kažem
Sve u finu materinu
Vaš san je ukakan, vaš dan dosadan
Baš me briga svakako, sve vam mogu....

Dobro vam jutro, Petrović Petre
Dobro jutro, šta ste noćas snili?
Ljeto, avgust, naivne švabice jedre