sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.296
Sta mislite da li ste imali srece u ljubavi? Ja mislim da ja nisam,
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
naravno da jesam, posto ti ne trazis ljubav nego rupelke, otkud ovako emotivno pitanje?Sta mislite da li ste imali srece u ljubavi? Ja mislim da ja nisam,
Ti mene krivo tumacisnaravno da jesam, posto ti ne trazis ljubav nego rupelke, otkud ovako emotivno pitanje?
malo razlozi i objasni, moguce da gresimTi mene krivo tumacis
To su zene od mene napravile, one su me naucile hodanju dalje. Tu ja nisam nista kriv.malo razlozi i objasni, moguce da gresim![]()
Имао и имам.Sta mislite da li ste imali srece u ljubavi? Ja mislim da ja nisam,
Ја сам вечити трагач за безусловном љубављу. Кад онако свим срцем заволиш девојку, а и она тебеSta mislite da li ste imali srece u ljubavi? Ja mislim da ja nisam,
Ne placam zene, one meni moraju datiKoje bre hodanje,pa kamenjarke stoje pored ceste i čekaju da im mahneš,pokažeš evriće i da ti ulete u kabinu
Pa to i ja kazemЈа сам вечити трагач за безусловном љубављу. Кад онако свим срцем заволиш девојку, а и она тебе
Та љубав постане дубља и ви се вежете једно за друго...
Нажалост нисам био те среће још увек. Било је веза али не правих
Ma dobro i muski su ti koji cesce zele ostati sa jednom zenom, dok one vole promeniti vise likova, pogotovo dok su mladje. I to je jedan od velikih razloga sto se nema bas srece u ljubavi.Smatram da ljudi misle da su u životu pronašli neku ljubav, ali zapravo to nije bilo to jer da jeste, ne bi se nikada ni rastali i sl. Nego nalaze izgovore da nešto nije uspelo. Ako je nešto prava ljubav, to ima da uspe zasigurno. Sve ostalo su prividi iste.
tako moze svaka koja se hefta na keca reci kao i ti, da su je muskarci naucili..nisi mi dao konkretan odgovor?To su zene od mene napravile, one su me naucile hodanju dalje. Tu ja nisam nista kriv.
Ili ti nisam dao odgovor koji bi ti htela cutitako moze svaka koja se hefta na keca reci kao i ti, da su je muskarci naucili..nisi mi dao konkretan odgovor?
Zato što su narušene porodične vrednosti. Odgovor nije tako lagan kao "Sve je to sa zapada".Ma dobro i muski su ti koji cesce zele ostati sa jednom zenom, dok one vole promeniti vise likova, pogotovo dok su mladje. I to je jedan od velikih razloga sto se nema bas srece u ljubavi.
Ljubav ne postoji?Sreća ne postoji.