- Poruka
- 2.276
Melje Tomu Monu, Vesica.....A šta li melje vučić u onaj parizer sa kojim pobeđuje na izborima? Trule penzionere?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Melje Tomu Monu, Vesica.....A šta li melje vučić u onaj parizer sa kojim pobeđuje na izborima? Trule penzionere?
Luka ne reklamira taj parizer.
Nego....od cega je napravljen Vucicev parizer?
Vidim, jako ga cenis.
Vidim da si slabo verziran ali volis da lanes.... ok...i sendvic treba zaraditi.Haha ne cenim ga uopšte ali gledam da ne propuštam priliku za zajebanciju :d , inače to ne jedem (i te suhomesnate proizvede izbegavam u širokom luku, pogotovo te salame i slično) ali beše to je valjda taj "Poli" parizer što ga reklamira Luka Dončić, inače i ja kad sam video tu reklamu pomislio da je neka zajebancija ili momtaža, da on koji ima ugovor na 200+ miliona reklamira taj parizer od 100 kinti koji sigurno nikad neće okusiti, kad ono nije, the shit is real. :d
Da.Лик има харизму. Интересантан. Добар избор.
Odmah je pobrao moje simpatije. Smrt titoizmu/komunizmu, sloboda narodu.Znam da Miodrag Gavrilović prezire Broza. Takav čovek mora da bude predsednik DS-a.
Kao sto rekoh.... ne znam njegov opus.Odmah je pobrao moje simpatije. Smrt titoizmu/komunizmu, sloboda narodu.
Mada mi je i Srki Milivojević drag, ali se plašim da je laka meta za avovce. Tako da je Gavrilović bolja varijanta.
Ето да ниси рекао да је Лутовац био на челу ДС не бих ни знао. Толико колико су јака странка и вође. Некад се знало био Ђинђић, политичка громада, поштовање..Nije da me se preterano tice, ali u odnosu na Lutovca DS vise nema sta da se izgubi, bilo da dodje Milivojevic ili Gavrilovic (mada ako nista drugo, Milivojevic ima vecu harizmu i prepoznatljivost, pride on nije salonski tip iz kruga dvojke, ume da koketira i sa narodnjastvom).
Lutovac je na celu DS sest i po godina (samo su Djindjic i Tadic bili nesto malo duze na toj poziciji), on je svakako ucen i vrlo verovatno dobar covek, ali vreme je pokazalo da se na toj funkciji naprosto nije snasao i da nije imao nikakve rezultate u radu stranke.
Као да се до сад нису срозали.E samo je falila ova budalletina DS-u pa da padnu ispod 0,5%. Neverovatno, kakvu ološ i šabane biraju demokrate.
Odmah je pobrao moje simpatije. Smrt titoizmu/komunizmu, sloboda narodu.
Mada mi je i Srki Milivojević drag, ali se plašim da je laka meta za avovce. Tako da je Gavrilović bolja varijanta.
Ali su mu stavovi kao da ga je Koštunica pravio a Putin krstio.Pa koliko izgara za razliku od Lutovca i ne čudi.![]()
Lutovac je pokazao veliku pasivnost i to je reflektovao i na rukovodjenje strankom. Pa zamisli kada je proletos bila zavrsna gradska konvencija liste "Biram borbu" u Domu sindikata, on kao predsednik stranke nije na kraju ni izasao da se obrati iako je bio prisutan, vec je pustio Draganu Rakic da govori, iako su svi ostali lideri (Aleksic, Cuta, Lazovic, Parandilovic) izasli na binu i obratili se. U skupstini Lutovac mislim da se jedno vreme skoro godinu dana nije ni pojavljivao, Milivojevic je tu vec de facto postao sef poslanickog kluba i najprepoznatljivije lice toga sto je ostalo od DS. Pride sto je Srdjan stari otporas, verovatno moze da primeni i neke ideje i unese neku zivost u ionako odavno zakomiranu stranku.Ето да ниси рекао да је Лутовац био на челу ДС не бих ни знао. Толико колико су јака странка и вође. Некад се знало био Ђинђић, политичка громада, поштовање..
Ima ljudi koji nisu prosto lideri i ne treba da se hvataju u tu priču. Lutovac je čovek za senku i kao takav je u široj priči više odgovarao pre svega Đilasu i ostalima iz grupe.Nije da me se preterano tice, ali u odnosu na Lutovca DS vise nema sta da se izgubi, bilo da dodje Milivojevic ili Gavrilovic (mada ako nista drugo, Milivojevic ima vecu harizmu i prepoznatljivost, pride on nije salonski tip iz kruga dvojke, ume da koketira i sa narodnjastvom).
Lutovac je na celu DS sest i po godina (samo su Djindjic i Tadic bili nesto malo duze na toj poziciji), on je svakako ucen i vrlo verovatno dobar covek, ali vreme je pokazalo da se na toj funkciji naprosto nije snasao i da nije imao nikakve rezultate u radu stranke.
Lutovac apsolutno ne poseduje ni trunku harizme.Ето да ниси рекао да је Лутовац био на челу ДС не бих ни знао. Толико колико су јака странка и вође. Некад се знало био Ђинђић, политичка громада, поштовање..
vise bivsih predsednika stranke, nego aktivnih clanovaSrđan Milivojević novi kandidat za predsednika Demokratske stranke
![]()
Kandidati za predsednika Demokratske stranke su i Zoran Lutovac i Miodrag Gavrilović.
Izbori za predsednika Demokratske stranke (DS) će biti održani 14. decembra, a za predsednika DS može da se kandiduje svako ko je najmanje šest meseci član stranke i ko dobije podršku 30 članova Glavnog odbora ili deset Opštinskih odbora.
Proces kandidovanja za izbor predsednika DS počinje u četvrtak, 21. novembra, saznaje portal N1.
Tada će centrala DS u saopštenju upoznati javnost ko su kandidati za funkciju novog predsednika stranke i ko ih je
predložio.
Kandidat za predsednika Demokratske stranke Miodrag Gavrilović ranije ocenio da toj stranci i opoziciji uopšte nedostaje jedan program sa vrednosnim ciljevima navodeći da moraju da imaju opipljive, konkretne rezultate koje građani prepoznaju.
Govoreći o DS-u rekao je da on postoji, da funkcioniše, ali da nije dovoljno efikasna organizacija.
https://n1info.rs/vesti/srdjan-milivojevic-novi-kandidat-za-predsednika-demokratske-stranke/
Stvarno....Милојевић је свиња и има ту фашистичку ноту у себи , као што је неко већ рекао то је стари отпораш а ни остали нису ништа бољи ..
DSS je protiv članstva Srbije u EU. Gavrilović zagovara članstvo Srbije u EU.ако победи Гавриловић , онда је то нови ДСС
DSS je protiv članstva Srbije u EU. Gavrilović zagovara članstvo Srbije u EU.