Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Po meni, jedan od boljih filmskih rezisera ovih prostora.Autor kultnih filmova Petrijin venac, Virdzina, Nesto izmedju, Jagode u grlu itd.Sta mislite o njegovim filmovima?
Jagode u grlu i Virdzina cista desetka.
Nesto izmedju i Petrijin venac su takodje jako dobri filmovi.
Ostalo manje vise...
Recimo, Sjaj u ocima ima zanimljivih momenata, ali meni se ne svidja ta njegova parola da se film MORA snimati u koprodukciji sa ex yu zemljama kao znak tolerancije, a cujem da sledeci film radi u koprodukciji s Alabanijom.
To je sve lepo i pozitivno i umetnost ne treba da zna za granice. Ali, istovremeno, kad planski i namenski snimas koprodukcije da bi poslao svoju politicku poruku, onda to opet nije umetnost. A ja ne volim nista na silu
U svakom slucaju, Karanovic je OK ali je meni licno najmanje drag reziser praske skole.
Uvek bih pre njega stavio Kusturicu, Markovica, Zafranovica i Paskaljevica.
Meni serija Grlom u jagode vise i ne sljaka bez filma.Film je cak mozda za nijansu i bolji od serije.Najvise emocija od njegovih filmova je kod mene izazvao bas taj film.
Meni serija Grlom u jagode vise i ne sljaka bez filma.Film je cak mozda za nijansu i bolji od serije.Najvise emocija od njegovih filmova je kod mene izazvao bas taj film.