Srđan Đoković: Novakov poraz u Rimu je prvi rezultat Nikolićeve vladavine

RickRoss

Buduća legenda
Poruka
32.455
BEOGRAD, 21. maj 2012. (Njuz) – Otac trenutno najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković, izjavio je kako je poraz njegovog sina od Rafaela Nadala u finalu Masters turnira u Rimu prvi pokazatelj vladavine Tomislava Nikolića.

srdjan-djokovic-300x161.jpg

Đokovićev otac, koji je podržao Tadićevu kandidaturu u drugom krugu predsedničkih izbora, rekao je kako u finalu protiv Nadala nije mogao da prepozna svog sina u odnosu na meč od pre dva dana kada je Novak, u periodu dok Nikolić još uvek nije bio predsednik Srbije, prosto počistio sa terena Rodžera Federera.
- Jako je važno da je na čelu Srbije čovek koji ima misiju i viziju. O kakvoj viziji je reč u slučaju Tomislava Nikolića, najbolje govori današnja Novakova bleda partija – rekao je u izjavi za medije Srđan Đoković i zaključio „kako vladavina Tomislava Nikolića, iako je tek ušla u prvi dan, već daje svoje rezultate“.
Srđan Đoković je naglasio da su prilikom „pravljenja Novaka Đokovića njegova supruga i on pred sobom imali potpuno drugačiju misiju i viziju“.

http://www.njuz.net/srdan-dokovic-novakov-poraz-u-rimu-je-prvi-rezultat-nikoliceve-vladavine/

Ovakvu izjavu moze da izjavi samo neko ko ima povisenu temperaturu ili za velike pare.
Ako se Nole ne ogradi i od ovakve izjave, otac mu je trasirao silaznu trasu. Bila bi to velika steta jer Nole je mnogo zreliji od svog oca i siguran sam da je ljut kao ris zbog ovoga.
Ja nisam glasao za Nikolica ali izjaviti ovako nesto zaista ne moze covek sa zdravim rezonima.

Ovakvu izjavu moze da izjavi samo neko ko ima povisenu temperaturu ili za velike pare.
Ako se Nole ne ogradi i od ovakve izjave, otac mu je trasirao silaznu trasu. Bila bi to velika steta jer Nole je mnogo zreliji od svog oca i siguran sam da je ljut kao ris zbog ovoga.
Ja nisam glasao za Nikolica ali izjaviti ovako nesto zaista ne moze covek sa zdravim rezonima.
Ovo je NJUZ.

Back