zainteresovana
Poznat
- Poruka
- 9.881
Majo, Majo!VAISTINU SE HRISTOS RODI!
![]()
![]()

U duhu podneblja? U duhu pravoslavlja svakako nije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majo, Majo!VAISTINU SE HRISTOS RODI!
![]()
![]()

srce pamti kad ga prevare...
Drugima se lakše prašta. :wink:Amin!Da, pogotovu je zlopamtilo naših sopstvenih obmana sebe.Drugima se lakše prašta. :wink:
Neko je nekada nešto saznao, osetio, spoznao, napisao...
I još sam uvek član biblioteke! :razz: Grada Beograda.
Pozdrav, Nemirka. 
Nemam vremena za neke komentare a iskreno izgubih nit ... mrzi me da se vracam gde sam stala kad bude mogucnosti sigurno cu se vratitit za sada je i ovo okEvo ti srce mala
![]()
Vidi ovo moje![]()
LJUBAV
Moja je ljubav duboka
Dublja od Tihog okeana
S tobom u cetiri oka
Sreco moja obecana
Moje je srce veliko
Vece je od planine
Samo sam s tobom naviko
Ti si mi pojam miline
Moje su noci besane
Kad nisi tu pored mene
Budan sam do zore rane
Mislim na oci zelene
Ne moze srce moje
Da kuca za neku drugu
Volim te oci tvoje
I voljecu vjecnost dugu
Sefik Hamsic
pozdrav novom clanu...Ko li me ovo reklamira?
Pozdrav svima od novog clana iz Kanade.
![]()
Mostovi nas spajaju i razdvajaju, kako jo je to lepo zaključio Ivo Andrić. Ali ga ne volem. Volem Balaševićeve misli, i njemu sličnih, gde ne moram na petstotina stranica da tražim šta je pisac hteo da kaže. A imala sam 5 iz srpskog.I još sam uvek član biblioteke! :razz: Grada Beograda.
ovo bi se moglo protumaciti kao ;
u skoli zivota, nazalost- ne moze da se zabusava
edit. Srcu ne treba verovati, srcu bas najmanje.....Tin Ujevic
Ko li me ovo reklamira?
Pozdrav svima od novog clana iz Kanade.

zvezda D*****[quote=zainteresovana:Mostovi nas spajaju i razdvajaju, kako jo je to lepo zaključio Ivo Andrić. Ali ga ne volem. Volem Balaševićeve misli, i njemu sličnih, gde ne moram na petstotina stranica da tražim šta je pisac hteo da kaže. A imala sam 5 iz srpskog.I još sam uvek član biblioteke! :razz: Grada Beograda.
ovo bi se moglo protumaciti kao ;
u skoli zivota, nazalost- ne moze da se zabusava
edit. Srcu ne treba verovati, srcu bas najmanje.....Tin Ujevic
. A moglo bi da se protumači i kao što sam ja mislila - život je suviše kratak da bih ga provela čitajući tuđih petstotina stranica, kada sve to da mogu da saznam na jednoj pročitanoj, a ostatak vremena da provedem pišući svojih ('aj' se malo boldujemo!) 499.
Rašta gubiti vreme? A kada upoznamo sebe i svoje srce, teško da se možemo prevariti, ne misliš?