Srce vozača hitne pomoći iz Kočana nije izdržalo

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
20.750

"ZA NJEGA NIŠTA NIJE BILO NEMOGUĆE"​

Koleginica Ileta koji je preminuo nakon što je prevozio povređene iz diskoteke smrti,​

objavila njihovu zajedničku sliku: Od njenih reči suze same teku​

Ile Gočevski, vozač Hitne pomoći iz Kočana, preminuo je nakon što je prevozio povređene u požaru u diskoteci

Screenshot_55.png

Ile Gočevski, vozač Hitne pomoći iz Makedonije preminuo je nakon što je prevozio povređene ljude iz diskoteke smrti u Kočanima.
Njegovo srce nije izdržalo stres koji je doživeo zbog nezapamćene tragedije u Kočanima u kojoj je stradalo 59 osoba, dok je 155
povređeno.

"Naš Ile Gočevski nas je prerano napustio. Prijatelj koji je nesebično uvek davao sve od sebe.
Nije znao da kaže ne, stoji u jednoj od potresnoj objava posvećenih vozaču Hitne pomoći iz Kočana koji je preminuo
nakon što je prevozio povređene u požaru u diskoteci.

Ile Gočevski i kolege

Ile Gočevski preminuo je nakon što je celu noć prevozio povređene.
Njega je izdalo srce od stresa koji je doživeo.

Njegova koleginica objavila je zajedničku fotografiju i napisala potresnu posvetu.

- Za njega ništa nije bilo nemoguće – uvek bi rekao: 'Biće, prijatelju. (Požuri – polako)'.
Šta god da napišem, premalo je... Carstvo nebesko našem anđelu - stoji u potresnoj objavi.

"TO SU STRESOVI KOJE NE MOŽEŠ DA IZDRŽIŠ"​

Poznanik vozača hitne pomoći kojem je stalo srce od stresa:​

"On je bio čovek duša, radio je više od 15 godina"​

Evo šta kaže njegov poznanik:

- To je moj imenjak. To su stresovi koje ne možeš da izdrziš. On me je nosio za drugi grad kada sam bio loše.
On je bio čovek duša, dobar čovek. Ile je sigurno radio 15 godina i više. Meni je trebala brza pomoć, on me je vozio.
Ovo je neopisivo. Čuo sam to veče sirene, nisam znao šta je. posle gledam na Fejsbuk vidim požar. Meni je čudno
da toliko ljudi došlo da gleda koncert. Ovo su sve moja poznata deca, ja u strogom centru živim, to su sve moja deca.
Poznajem i roditelje i decu koja su nastradala.
Kako da zaboravim Ileta zbog kojeg sam živeo - kaže nam jedan od poznanika preminulog.

e sad da ne bude da kenjam, ali praksa pokazuje da je ovo tacno , i da se moze resiti ovaj problem.

Znaci radi preventive, uzima se 5 mg bensedina, jer pod stresom se javljaju , aritmije, nagli skokovi pritiska sto vuce ka disekcijama , konstantno povecan pritisak, sto vodi ka infarktu , itd itd.
Tretman bensedinom ne treba ostati samo u neposrednoj situaciji , npr u ovom slucaju cim je pozvan na prvu akciju , nego se treba produziti i narednih dana, npr 7 dana u kontinuitetu..

Niti ce iko postati zavisnik niti ce se promeniti biohemija mozga, a moze da sacuva zivot...
Kad se zaboravis, posle je kasno...

Nema price ne mozes da izdrzis, nego vrsis prilagodjenje situaciji i korekciju po potrebi...

Nema price ne mozes da izdrzis, nego vrsis prilagodjenje situaciji i korekciju po potrebi...
mada je sve tužno ali KO I KOME DA SE PRILAGODJAVA?
Ljudi koji odgovorno rade svoj posao da se prilagodjavaju neradnicima koji u pola noći da se provode?
Znalo se u nekadašnjoj državi čija deca su to mogla ali i za njih su važila striktna pravila ili nema u klub.

Posledica sikbih neodgovornosti samo napravi nesreću.

mada je sve tužno ali KO I KOME DA SE PRILAGODJAVA?
Ljudi koji odgovorno rade svoj posao da se prilagodjavaju neradnicima koji u pola noći da se provode?
Znalo se u nekadašnjoj državi čija deca su to mogla ali i za njih su važila striktna pravila ili nema u klub.

Posledica sikbih neodgovornosti
Prilagodjavas se sebi u tim situacijama.

Npr ja ne znam nikog ko je mogao da nosi 10 dana raspadnuta tela pasa u vojsci , ali ja sam mogao...
Svi ostali , znaci 100 ljudi i vise je povracalo dok prolazim pored njih ....ja sam samo distancirao svoju svest od toga sta nosim i sta radim...i sprecio kontaminaciju sebe, a za druge nek se sami cuvaju , tako da ja nisam video sta sam nosio , niti kako je izgledalo , stitio sam jednog neznog ciganina koji je dobio taj zadatak sa mnom, da ne mora da nosi , ali po reakcijama kad prolazim pored stroja sam video da mora da je uzasno cim je ceo stroj poceo da zestoko povraca, a ne da glumata kao obicno..

Ja nisam pogledao sta ih tera na povracanje...nisam imao taj luksuz...

Prilagodjavas se sebi u tim situacijama.

Npr ja ne znam nikog ko je mogao da nosi 10 dana raspadnuta tela pasa u vojsci , ali ja sam mogao...
Svi ostali , znaci 100 ljudi i vise je povracalo dok prolazim pored njih ....ja sam samo distancirao svoju svest od toga sta nosim i sta radim...i sprecio kontaminaciju sebe, a za druge nek se sami cuvaju , tako da ja nisam video sta sam nosio , niti kako je izgledalo , stitio sam jednog neznog ciganina koji je dobio taj zadatak sa mnom, da ne mora da nosi , ali po reakcijama kad prolazim pored stroja sam video da mora da je uzasno cim je ceo stroj poceo da zestoko povraca, a ne da glumata kao obicno..

Ja nisam pogledao sta ih tera na povracanje...nisam imao taj luksuz...
Ti pričaš o ličnoj percepciji a taj luksuz je posledica sebičnosti
Ja pričam o neodgovornosti kako prema sebi tako i prema drugima što je takodje posledica i sebičluka i egzibicionizma.

Ne znam sta da ti kazem, kad bih navodio sve sta mi se desavalo prvo bi se krstili da li covek moze da ostane normalan, drugo da li moze a da ne mrzi ljude zbog toga sta su sve uradili , trece to nisu normalne okolnosti , nista normalno na balkanu nema ako vidis tacno sta se desava, a ako gledas blentavo onda svodis na balkanska pravila...tj pripises da ti je zlo pocinio onaj ko ti se nije poklonio....

"ZA NJEGA NIŠTA NIJE BILO NEMOGUĆE"​

Koleginica Ileta koji je preminuo nakon što je prevozio povređene iz diskoteke smrti,​

objavila njihovu zajedničku sliku: Od njenih reči suze same teku​

Ile Gočevski, vozač Hitne pomoći iz Kočana, preminuo je nakon što je prevozio povređene u požaru u diskoteci

Pogledajte prilog 1699162

Ile Gočevski, vozač Hitne pomoći iz Makedonije preminuo je nakon što je prevozio povređene ljude iz diskoteke smrti u Kočanima.
Njegovo srce nije izdržalo stres koji je doživeo zbog nezapamćene tragedije u Kočanima u kojoj je stradalo 59 osoba, dok je 155
povređeno.

"Naš Ile Gočevski nas je prerano napustio. Prijatelj koji je nesebično uvek davao sve od sebe.
Nije znao da kaže ne, stoji u jednoj od potresnoj objava posvećenih vozaču Hitne pomoći iz Kočana koji je preminuo
nakon što je prevozio povređene u požaru u diskoteci.

Pogledajte prilog 1699159

Ile Gočevski preminuo je nakon što je celu noć prevozio povređene.
Njega je izdalo srce od stresa koji je doživeo.

Njegova koleginica objavila je zajedničku fotografiju i napisala potresnu posvetu.

- Za njega ništa nije bilo nemoguće – uvek bi rekao: 'Biće, prijatelju. (Požuri – polako)'.
Šta god da napišem, premalo je... Carstvo nebesko našem anđelu - stoji u potresnoj objavi.

"TO SU STRESOVI KOJE NE MOŽEŠ DA IZDRŽIŠ"​

Poznanik vozača hitne pomoći kojem je stalo srce od stresa:​

"On je bio čovek duša, radio je više od 15 godina"​

Evo šta kaže njegov poznanik:

- To je moj imenjak. To su stresovi koje ne možeš da izdrziš. On me je nosio za drugi grad kada sam bio loše.
On je bio čovek duša, dobar čovek. Ile je sigurno radio 15 godina i više. Meni je trebala brza pomoć, on me je vozio.
Ovo je neopisivo. Čuo sam to veče sirene, nisam znao šta je. posle gledam na Fejsbuk vidim požar. Meni je čudno
da toliko ljudi došlo da gleda koncert. Ovo su sve moja poznata deca, ja u strogom centru živim, to su sve moja deca.
Poznajem i roditelje i decu koja su nastradala.
Kako da zaboravim Ileta zbog kojeg sam živeo - kaže nam jedan od poznanika preminulog.

Слава Јунаку и Небеско Царство. 👼

п.с. Трегедија за трагедијом се ниже..

Koje je to zemlja, Bugarska? (ne vidim jasno na fotografiji tablicu a ima slovo "ja" u cirilicnom nazivu na vratima)

Zasto bmw serije 2? Zato sto neko iz ministarstva ima dil sa nabavljacem BMW-a za vasu drzavu. Javne nabavke, svugde u svetu izvor iz kog se bogate drzavni sluzbenici.
Bugarska.
Imamo pare za sve i svasta :(

Back