- Poruka
- 20.755
"ZA NJEGA NIŠTA NIJE BILO NEMOGUĆE"
Koleginica Ileta koji je preminuo nakon što je prevozio povređene iz diskoteke smrti,
objavila njihovu zajedničku sliku: Od njenih reči suze same teku
Ile Gočevski, vozač Hitne pomoći iz Kočana, preminuo je nakon što je prevozio povređene u požaru u diskoteciIle Gočevski, vozač Hitne pomoći iz Makedonije preminuo je nakon što je prevozio povređene ljude iz diskoteke smrti u Kočanima.
Njegovo srce nije izdržalo stres koji je doživeo zbog nezapamćene tragedije u Kočanima u kojoj je stradalo 59 osoba, dok je 155
povređeno.
"Naš Ile Gočevski nas je prerano napustio. Prijatelj koji je nesebično uvek davao sve od sebe.
Nije znao da kaže ne, stoji u jednoj od potresnoj objava posvećenih vozaču Hitne pomoći iz Kočana koji je preminuo
nakon što je prevozio povređene u požaru u diskoteci.
Ile Gočevski preminuo je nakon što je celu noć prevozio povređene.
Njega je izdalo srce od stresa koji je doživeo.
Njegova koleginica objavila je zajedničku fotografiju i napisala potresnu posvetu.
- Za njega ništa nije bilo nemoguće – uvek bi rekao: 'Biće, prijatelju. (Požuri – polako)'.
Šta god da napišem, premalo je... Carstvo nebesko našem anđelu - stoji u potresnoj objavi.
"TO SU STRESOVI KOJE NE MOŽEŠ DA IZDRŽIŠ"
Poznanik vozača hitne pomoći kojem je stalo srce od stresa:
"On je bio čovek duša, radio je više od 15 godina"
Evo šta kaže njegov poznanik:
- To je moj imenjak. To su stresovi koje ne možeš da izdrziš. On me je nosio za drugi grad kada sam bio loše.
On je bio čovek duša, dobar čovek. Ile je sigurno radio 15 godina i više. Meni je trebala brza pomoć, on me je vozio.
Ovo je neopisivo. Čuo sam to veče sirene, nisam znao šta je. posle gledam na Fejsbuk vidim požar. Meni je čudno
da toliko ljudi došlo da gleda koncert. Ovo su sve moja poznata deca, ja u strogom centru živim, to su sve moja deca.
Poznajem i roditelje i decu koja su nastradala.
Kako da zaboravim Ileta zbog kojeg sam živeo - kaže nam jedan od poznanika preminulog.