Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.129
Neko me je povredio.... baš me onako jako, ujeo za srce....i baš boli...baš jako....![]()
Proci ce .
Opet da kazem . Ko nije padao ,nije ni leteo / Ko nije leteo ,nije ni ziveo .
Zaboravi .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko me je povredio.... baš me onako jako, ujeo za srce....i baš boli...baš jako....![]()
Srce mi plače,ne znam zašto.......dođe valjda to ponekad sa razlogom ili bez... svejedno....emotivno pražnjenje...ništa više....
Da li plačete kad vam je teško na duši i kada se isplačete da li vam je lakše ili ne?
Srce mi plače,ne znam zašto.......dođe valjda to ponekad sa razlogom ili bez... svejedno....emotivno pražnjenje...ništa više....
Da li plačete kad vam je teško na duši i kada se isplačete da li vam je lakše ili ne?
Proci ce .
Opet da kazem . Ko nije padao ,nije ni leteo / Ko nije leteo ,nije ni ziveo .
Zaboravi .
Mora se zaplakati ponekad, valja se...
Ode sve to sa suzama...pa da... mora se iskanalise bol, tuga... posle je bolje. Provereno
Ode sve to sa suzama...
de me nadje..Srce mi plače,ne znam zašto.......dođe valjda to ponekad sa razlogom ili bez... svejedno....emotivno pražnjenje...ništa više....