kaai79
Poznat
- Poruka
- 7.065
Iz tvojih usa u boze usiMa kakvi! Srbija i Kuba su kamenčići o koje će se trapava Amerika saplesti te pasti u atlantski okean i potonuti!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz tvojih usa u boze usiMa kakvi! Srbija i Kuba su kamenčići o koje će se trapava Amerika saplesti te pasti u atlantski okean i potonuti!
Čini mi se da nam je ipak malo lakše da krenemo od onoga što možemo da rešimo. Amerika je malo krupan zalogaj za nas, zar ne?
Naravno da si u pravu ,ono sto mozemo da zakljucimo ko nam je neprijatelj a ne da se zanosimo vise sa laznom demokratijom koju oni nemaju ni kod sebe a pokusavaju nama da uvedu ,sto tu istu demokratiju koju preporucuju srbiji ne uvedu dole na kosovu.
Sve sto je protiv amerike i njenih satelita rtreba da radimo ,vreme je da ovaj narod shvati ko mu je pravi neprijatelj i ko radi protiv interesa srbije .[/QUOTE]
Radikali rade protiv interesa Srbije.
Sta je interes Srbije kad je u pitanju Kuba, moze?!
Sta je interes Srbije kad je u pitanju Kuba, moze?!
Može Biljče, zašto da ne? Šta je interes Srbije kad je u pitanju Kuba?:wink:
Izvinjavam se prisutnim radikalima, ali zaista ne razumem kako to da naša Skupština, pored svih gorućih problema koji nas muče, troši novac poreskih obveznika na rešavanje problema Kube, a na inicijativu SRS?
Stvarno, kakav interes ima Srbija na Kubi?
Izvinjavam se prisutnim radikalima, ali zaista ne razumem kako to da naša Skupština, pored svih gorućih problema koji nas muče, troši novac poreskih obveznika na rešavanje problema Kube, a na inicijativu SRS?
Oni ionako trose i kad rade i kad ne rade nista:wink:
Ili, kad raspravljaju ko je koga izbacio iz auta, ko je s kim rucavao.......itd, ili o desetak Cedinih telohranitelja......itd. Od kakvog su interesa pomenuti za boljitak Srbije? Ali da vidio sta ima Kuba s nama i mi s njom, osim, sto je valjda od koristi svakoj zemlji imati prijateljske veze sa svakom zemljom na belom svetu, ako je moguce. Kuba jedna lepa zemlja, sa divnom klimom, dobrim narodom..
Kuba je puno puta pokazala celom svetu svoju miroljubivu politiku u medjunarodnim odnosima. Na kraju krajeva, koliko znam, Kuba nikada nije nikoga, niti bombardovala, niti je podstrekivala nekog da bombarduje, niti je ikada u svojoj istoriji OKUPIRALA bilo koju drugu drzavu...
Ja mislim da vama smeta sto je Kastro prozvao bivseg spanskog premijra Hoze Mariju Ansara da je 13.aprila 1999.godine u Vasingtonu savetovao americkog predsednika Bila Klintona da bombarduje Radio-televiziju Srbije..Naravno, lakse je okriviti nekog domaceg coveka i strpati ga u zatvor, dok Klinton i Ansar nikada nece biti kaznjeni, i sto su vam drazi od Fidela Kastra, s kojim mi nikad nismo imali losa iskustva, dok s pomenutim i nepomenutim jesmo, i to grdna i po posledciama bolna i nikad zaboravljena.
pa vole ljudi da puše cigare one prave, a ne mogu do njih pa puše onaj classic
tako je brate Nedzade neka te premudra Alahova rec prati na tvome putu i ubrzaj malo sa tim nuklerkama vidis da je zagustiloMa kakvi! Srbija i Kuba su kamenčići o koje će se trapava Amerika saplesti te pasti u atlantski okean i potonuti!
Ili, kad raspravljaju ko je koga izbacio iz auta, ko je s kim rucavao.......itd, ili o desetak Cedinih telohranitelja......itd. Od kakvog su interesa pomenuti za boljitak Srbije? Ali da vidio sta ima Kuba s nama i mi s njom, osim, sto je valjda od koristi svakoj zemlji imati prijateljske veze sa svakom zemljom na belom svetu, ako je moguce. Kuba jedna lepa zemlja, sa divnom klimom, dobrim narodom..
Kuba je puno puta pokazala celom svetu svoju miroljubivu politiku u medjunarodnim odnosima. Na kraju krajeva, koliko znam, Kuba nikada nije nikoga, niti bombardovala, niti je podstrekivala nekog da bombarduje, niti je ikada u svojoj istoriji OKUPIRALA bilo koju drugu drzavu...
Ja mislim da vama smeta sto je Kastro prozvao bivseg spanskog premijra Hoze Mariju Ansara da je 13.aprila 1999.godine u Vasingtonu savetovao americkog predsednika Bila Klintona da bombarduje Radio-televiziju Srbije..Naravno, lakse je okriviti nekog domaceg coveka i strpati ga u zatvor, dok Klinton i Ansar nikada nece biti kaznjeni, i sto su vam drazi od Fidela Kastra, s kojim mi nikad nismo imali losa iskustva, dok s pomenutim i nepomenutim jesmo, i to grdna i po posledciama bolna i nikad zaboravljena.
Sve je to super, ne kažem, lepa zemlja, nisam je doduše videla, ali nadam se da hoću, ali opet ne vidim zašto je to važno za srpski parlament?
Znaju oni da mi njima nismo neprijatelji i bez toga da skupština o tome razglaba ceo dan.
A što se tiče ostalih tema u skupštini, rekla sam negde ranije, da bi trebalo uzeti jednu motku, ali onakvu motku i sve ih najuriti napolje, muka mi je od svih njih.
Ali ova tema za skupštinu je malo... nazovi kako hoćeš, ali je ipak malo....:wink:
A ruku na srce, Kuba nije jedina zemlja koja je digla svoj glas protiv bombardovanja, ali smo od svih njih i njihove dobre volje, imali malu korist. Pa ti sad gledaj da li treba opet "gurati Amerima prst u oko". Možemo, ako smo željni još maltretiranja, ali ako nismo, onda bi bilo bolje da se malo smirimo. Makar sa Kubom.
Pa sta se tice amerike srbija to jes kosovo.
Zamisli...........ali samo zamisli, sta bi mi radili da smo na mestu USA???
Kakva bi to vladavina pravde i prava bila u svetu
"jedina dobra stvar iz svega ovoga shto amerika nece da se dvoumi 10 decembra
radikali (i ostali stvorovi) HVALA VAM "
--------------
Sta reci za ovot (s)tvora?
Osim da za sobom ostavlja nesnosljivo smrdljiv trag:?
Prvo ipak skoci pa reci hop, mozda ti voljena Amerika ne ispuni zelju, ni tebi ni tvojim Siptarima
Кад ће већ једном неки овде схватити, али КОМПЛЕКСНО и СВЕОБУХВАТНО?
(Не спсовско-радикалско-илијачворовићевски, и демагошко-дневнополитички).
Та прича с "гурањем прста у око" јесте, у најмању руку - доста наивна.
Да би, наиме, "гурали ми прст" САД-у "у око" или не, прошли слично.
Јер, напросто, и они "гурају". Своје интересе. Који се с нашима не поклапају.
Сад, што су им за то "гурање" управо својевремено служили малочас поменути (СМ, радикали и остали сателити), јесте, у овом смислу, нека друга прича, али, не треба је заборавити. Јер, уосталом, и то је повезано).
А и то онда, "зависи од угла посматрања", ако ћемо тако.I jeste i nije sveobuhvatno, zavisi od ugla posmatranja. Za mene je sveobuhvatno sve ono što se dešava u našoj skupštini.
Рекох у претходном посту - да то није тако једноставно. И да је, ипак, мало - наивно.Jesmo Americi "gurali prst u oko" i jesmo dobili ono što smo tražili, tako obično prodju oni koji se biju sa "velikima" i ponašaju se upravo onako kako smo se mi ponašali, a znali smo šta nas čeka, nije da nismo.
Тад је било већ касно, а наравно да се видело.Zato je i ovo za mene sveobuhvatno, zato što mi je bilo jasno još u oktobru 98. kad su počele prve ozbiljne priče o bombardovanju, da ćemo biti bombardovani, e sad to što neko zatvara oči i neće da vidi ono što bi trebalo, nije problem onih koji to vide.
Tačno je da Amerika "gura" svoje interese. Ništa neobično za najmoćniju svetsku silu. Kroz istoriju, sve velesile su se tako ponašale, nije ovo američki izum. I naravno da će šutnuti kamenčić koji im se nadje na putu, kao što su šutnuli nas. Ništa neobično.
Може им се. Али, опет, по већ који пут: ако је њихов интерес био да то све баш тако буде - да ли се могло избећи?E sad, da li ćemo i dalje da budemo "pametni" i da se inatimo sa njima, ili ćemo naći neki pametniji način da izbegnemo i druge "batine", naš izbor. Njima je svejedno, okružili su nas sa svih strana i uopšte im nije problem da nas opet "nauče pameti". Jednostavno im se može.
Рекох већ, да је то само - представа, ради скупљања политичких поена.A mi ćemo i dalje da tražimo saveznike u zemljama poput Kube ili Irana,
i da guramo Americi "prst u oko" a ruski predsednik, inače naš osvedočeni prijatelj, i jedini ozbiljan protivnik toj Americi, će hrvatskom predsedniku da udeljuje kojekakve medalje. Toliko o iskrenom prijateljstvu.