Bakunjin
Iskusan
- Poruka
- 5.974
Што је више клевета и лажи, Биљин осмех мени све је дражи !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ti da si pametan choek prvo ne bi bio anarhista
tinejdzeri obichno tu buntovnichku fazu prerastu do 17.
![]()
Количина напада на Биљану само продубљује моје уверење да је по среди класична љубомора на успешну и интелигентну жену.
Човек је завршио медицину и био доктор док није одлучио да се посвети писању.
Glupo bi bilo da je završio mašinstvo, a bio doktro, jelda?
To i dalje ne znači da je bio inteligentan, a upotreba droga govori suprotno.
Glupo bi bilo da je završio mašinstvo, a bio doktro, jelda?
To i dalje ne znači da je bio inteligentan, a upotreba droga govori suprotno.
Prvo što moram da primetim je da droga i inteligencija nikako ne idu zajedno. Niko pametan to ne bi u sebe stavljao.
ona jeste u svom poslu uspešna; problematično je to što nije podržala kearleušu zbog karleuše, jer je iste estradne skrndelje pljuvala, nego je podržala zbog svoje potrebe da menja ovo društvo, gde se karleušin rad (pljuvanje religije, podržavanje gej parade) poklapa sa tom njenom potrebom - a to je licimurno ....još kad bi saznali protiv koga i čega se buniš.....Треба да одрастем као ти, да погнем главу и да се не буним ?
Тешко...
Da dopunim sa alkoholičarima i pušačima i da tvoju kliničku sliku upotpunim.
Ko ovako razmišlja je jadan. Ili ne poznaje ljude.
....još kad bi saznali protiv koga i čega se buniš.....![]()
Морфијум се сматра дрогом паметних.
Možda sam ja jadan, ali se ne drogiram. Meni sasvim dovoljno.
Za tvoju dopunu, niti pušim, niti sam alkoholičar. Ali sam zato uspešan u svojoj struci i poslu... i bez upotrebe dodatnih supstanci.
![]()
Што је више клевета и лажи, Биљин осмех мени све је дражи !!!
Не треба дрога да би се успешно истоварила тузланска со у џаковима од 50 кг из камиона.

kako je otvorila usta,može joj otvoren kišobran da udje u njih...........
Re: Srbljanovićeva: JK je pop kultura!
![]()
so whaaaaaaaat?
Ваше пљување не може променити чињеницу да је она једна од ретких жена из јавног живота која је увек спремна да каже оно што мисли и да руши табу традиционалне обичаје.
A твоја опседнутост тим изродом не може да промени чињеницу да исфрустрирана, неуротична и хистерична жена никако не може да буде лепа, као и да она која пљује по сопственој нацији и зарађује на томе никако не може да буде карактерна...

Ја немем друга посла него да будем љубоморна на једну од дроге уништену особу