Srbljanovićeva: JK je pop kultura!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ImageHandler.ashx

Што је више клевета и лажи, Биљин осмех мени све је дражи !!!

20876_biljana-srbljanovic-foto12-milos-peric_af.jpg

Количина напада на Биљану само продубљује моје уверење да је по среди класична љубомора на успешну и интелигентну жену.

Ја немем друга посла него да будем љубоморна на једну од дроге уништену особу

Glupo bi bilo da je završio mašinstvo, a bio doktro, jelda?
To i dalje ne znači da je bio inteligentan, a upotreba droga govori suprotno.

Da dopunim sa alkoholičarima i pušačima i da tvoju kliničku sliku upotpunim.

Prvo što moram da primetim je da droga i inteligencija nikako ne idu zajedno. Niko pametan to ne bi u sebe stavljao.

Ko ovako razmišlja je jadan. Ili ne poznaje ljude.

nije poenta što biljana šmrče, kad svi znamo da svi šmrču :lol: ona jeste u svom poslu uspešna; problematično je to što nije podržala kearleušu zbog karleuše, jer je iste estradne skrndelje pljuvala, nego je podržala zbog svoje potrebe da menja ovo društvo, gde se karleušin rad (pljuvanje religije, podržavanje gej parade) poklapa sa tom njenom potrebom - a to je licimurno :D

so whaaaaaaaat?

Тераско, мораш схватити да жене тешко подносе да виде како су неке од њих успеле у свему о чему су као мале маштале, зато и то лупање главом од зид.
Неке, као Биљана, постану принцезе
images
, а неке постану Пепељугина зла сестра
923738434d3d68674cb0d302707810_orig.jpg
.

Ваше пљување не може променити чињеницу да је она једна од ретких жена из јавног живота која је увек спремна да каже оно што мисли и да руши табу традиционалне обичаје.

A твоја опседнутост тим изродом не може да промени чињеницу да исфрустрирана, неуротична и хистерична жена никако не може да буде лепа, као и да она која пљује по сопственој нацији и зарађује на томе никако не може да буде карактерна...

A твоја опседнутост тим изродом не може да промени чињеницу да исфрустрирана, неуротична и хистерична жена никако не може да буде лепа, као и да она која пљује по сопственој нацији и зарађује на томе никако не може да буде карактерна...

Ма мани ме нација и пљувања по њима, кога је још брига за нације ?
Сви смо ми Земљани !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back