Srbljanovićeva: JK je pop kultura!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo nije priča o JK . Ovo je priča o Biljani Srbljanović i nazovi našoj kulturnoj eliti.

Kod nas je sve estrada. Od NVO, političara do JK ili Ivana Tasovca. Gotovo da ne postoji razlika u načinu delovanja kroz medije, beogradski džet-set ( ako se tako može nazvati ona malograđanština kojoj pokušavaju da daju glamur ) do smešnih i patetičnih parova tipa Mira Marković-Zorica Brunclik ili sada Biljana Srbljanović-Jelena Karleuša.

Srbljanovićka je barem iskrena, pokazuje svoj pravi nivo i očekujem da će vrlo brzo nestati sa naše scene kao pojava profilisana i forsirana od strane vladajućeg establišmenta . Sledi zaborav.

srbljanovicka je polu iskrena, jer napada cecu zbog druzenja sa siptarom, a zaboravlja na cedicu koji je tamo bio stalan gost. a kad god budemo hteli da je zaboravimo, iskocice sa neke naslovnice sa slicnim izjavama... beogradski dzet set je najvece dno dna koje samo u nekim casopisima odrzava privid lepog zivota. narkomani, fukse koje se haraju za par stotina evrica i manje, biseksualci, alkosi, koji svi zajedno da ih skupis ne mozes da im istreses lovu iz gaca...

srbljanovicka je polu iskrena, jer napada cecu zbog druzenja sa siptarom, a zaboravlja na cedicu koji je tamo bio stalan gost. a kad god budemo hteli da je zaboravimo, iskocice sa neke naslovnice sa slicnim izjavama... beogradski dzet set je najvece dno dna koje samo u nekim casopisima odrzava privid lepog zivota. narkomani, fukse koje se haraju za par stotina evrica i manje, biseksualci, alkosi, koji svi zajedno da ih skupis ne mozes da im istreses lovu iz gaca...

Srbljanovićka je produkt za jednokratnu upotrebu.Potrošni materijal. Kao i Marko Vidojković.

JK je genijalan marketinski proizvod , da peva nema pojma , tekstovi su joj imbecilni ,ima facu ko trandza i telo ko kobila ,a uspela je da zaradi milione i da uvek bude u centru paznje , sto je verovatno najveci uspeh na nasoj estradi ikad . Mislim obicno neko koliko-toliko lepo peva ili dobro izgleda,pa preko peecke napravi karijeru ,ili oboje,ili eventualno nasledi milijarde ko Paris.. . pa da uspe u tim krugovima ,a ova je bez svega toga dospela u sam vrh .Tako je to sa sociloloskog aspekta izvanredno zanimljiv fenomen za proucavanje , a koliko znam na Filozofskom je i ta katedra , bar ovde u NS-u,tako da to i nije tako van pameti .

Poslednja izmena:
Niko i ne govori o njenoj deci. Nisi razumeo u kom je kontekstu to receno.
Ceca, srpska majka ( nema veze sa njenom decom, nego sa nama budalama.
Tu je "srpska majka" brend, nesto kao "srpska domacinska sisa".

Pa dobro ...., mada ja još uvek ne razumem..., verovatno nisam čula za taj brend ....,
a prva asocijacija mi je bila na njenu decu, koja su medijski eksponirana,
jer je stvarno strašno biti dete kriminalaca ... u paru ..., ali .... ovde se fura fazon,
da je to sve baš IN. :(

JK je gostovala i na B92, sto znaci ljudi okupljeni oko B92 vide neku korist od nje, samim tim i Biljana Srbljanovic. Ja ne znam nijednu pesmu od JK, a mislim da bi nesto bilo POPularno to treba svi da znaju, a ne samo da se cuje o tom umetniku, sto se svrstava u folk (predanja). I smesno je na silu uciti nazive njenih pesama omladinu, a sad i sve nas.To nije opsta informisanost...vec perfidni pokusaj propagande nekvalitetnog sadrzaja.

Samo je još falilo da nas i država primora na trash kulturu, pa da nam bude jasno da je zaglupljivanje nacije zapravo nacionalni / svetski projekat.

Da li postoji projekat ili ne ....

Ovo su bili ugledni gosti na proslavi povodom inauguracije predsednika

Tan2012-6-11_1831789_4.jpg

CAKANA04.jpg

A ovo su uloge koje su ti isti gosti pod prethodnom vlašču igrali u zaglupljivanju Nacije.
Miloš Bojanić, Zorica Brunclik, Maja Nikolić, Dragica Radosavljević Cakana ... da se smrzneš ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back