Srbljanovićeva: JK je pop kultura!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da drogiranje nije, kao mi mlaćenje golim si.sama na TV, a i da nije baš kulturno vrištati u pokušaju da to liči na pevanje.
Da li je moralno tražiti smrt države u kojoj živiš? Ili bacati eksplozivne sprave na ambasade? Da li je moralno podržavati gej paradu?
Za neke sve ovo jeste, ali Bogu hvala, takvih je veoma malo. Toliko malo da su veoma nebitni.

Опет ти о моралу ?

Ваше пљување не може променити чињеницу да је она једна од ретких жена из јавног живота која је увек спремна да каже оно што мисли и да руши табу традиционалне обичаје.

MA IDI BRE , TAKVIH IMA KOLKO OCES - EVO I FORUM JE FULL TAKVIH - OD VRELE SISE , DO JOMINIJA , OD JAGUARA DO MRKALJA .

ZA MOJ UKUS I PREVISE JE TAKVIH PO SRBIJI .... NA OVOLIKOJ GUSTINI NASELJENOSTI .

Ma nemoj, nista nije strasno, ni Biljanina droga, ni izvradavanje zakona, ni zena koja je usla na fakultet preko pesme "gili gili gili ako me volis voli me do zadnjeg dinara, herca, nerca", sve je to kultura i sve ima jednaku vrednost...toliko nista nije strasno da je svet oko nas postao strasan. Da ne pominjam ljude koji su ostali ispod crte zbog ovakve budalastine buduci da se stimulise gledanje Granda ako zelis da postanes filozof!

Претерујеш, декан је рекао да ће признати свима као тачан одговор на то бесмислено питање.

Znam da drogiranje nije, kao mi mlaćenje golim si.sama na TV, a i da nije baš kulturno vrištati u pokušaju da to liči na pevanje.
Da li je moralno tražiti smrt države u kojoj živiš? Ili bacati eksplozivne sprave na ambasade? Da li je moralno podržavati gej paradu?
Za neke sve ovo jeste, ali Bogu hvala, takvih je veoma malo. Toliko malo da su veoma nebitni.

:klap:
Потребно је да и другим корисницима дате репутацију пре него што је поново доделите кориснику Reefer.

Претерујеш, декан је рекао да ће признати свима као тачан одговор на то бесмислено питање.

Naravno, kad je citav test uradjen tako da ga dobra deca ne prodju. Preko testa opste informisanosti se rade najvece prevare ali o tome drugi put.

U ovoj zemlji je ranije postojala komisija za kic i sund. Kada bi ustanovili istu ponovo Karleusa bi bila prva za skidanje sa ekrana. Zasto - zato sto propagira visoku prostituciju Bakunjine, ono o cemu ona peva i govori je visoka prostitucija. Kao takva mora da dozivi linc javnog mnjenja a pre svega linc Biljane Srbljanovic, ako se vec ista izjasnjava kao drustvena inteligencija. Pitam ja tebe zasto se BIljana nje javila kada je Karleusa javno poducavala devojcica da ne primaju od momaka tasne i cipelice vec da traze dijamante i zlato. Tada je sve u redu. Sa tim Biljana nema problem, to je deo pop kulture valjda.

droga je u ovoj zemlji još uvek ilegalna roba

Droga nije ilegalna. Nikada ni bila. Trgovina drogom je ilegalna.

Što će reći, nije protivzakonito biti narkoman. Nije protivzakonito ni posedovati određene količine narkotika za sopstvene potrebe.

E sada, da je krajnje štetno biti narkoman, štetno je...isto kao i alkoholičar...ili zavisnik od cigareta...ili zavisnik od bensedina, što je inače bio dugogodišnji omiljeni hobi miliona ljudi u Srbiji...

Боље се и дрогирати, него подржавати разне Аркане, Милошевиће, Младиће, Шешеље и њима сличне.

Кад смо већ код тога, нек нам је свима срећна данашња годишњица ослобођења србске Сребренице! :)

600038_383135328418951_1038397009_n.jpg

529281_382857378446746_186623727_n.jpg

Које ставове ?
Написала цура два вица о Биљани и додала да је кретен.
То зовеш ставом ?
Мени личи на љубомору.

Čim je u LDP znači da ima suženu svest ili da je malo ozbiljnije retardirana .... ne fižički samo umno.

A gde je tvoje mesto u toj hijerarhiji kada se toliko batrgaš da dokažeš da kod njih dve nije započeo obrnuti proces evolucije i prelazak čoveka u majmuna ?

Naravno, kad je citav test uradjen tako da ga dobra deca ne prodju. Preko testa opste informisanosti se rade najvece prevare ali o tome drugi put.

U ovoj zemlji je ranije postojala komisija za kic i sund. Kada bi ustanovili istu ponovo Karleusa bi bila prva za skidanje sa ekrana. Zasto - zato sto propagira visoku prostituciju Bakunjine, ono o cemu ona peva i govori je visoka prostitucija. Kao takva mora da dozivi linc javnog mnjenja a pre svega linc Biljane Srbljanovic, ako se vec ista izjasnjava kao drustvena inteligencija. Pitam ja tebe zasto se BIljana nje javila kada je Karleusa javno poducavala devojcica da ne primaju od momaka tasne i cipelice vec da traze dijamante i zlato. Tada je sve u redu. Sa tim Biljana nema problem, to je deo pop kulture valjda.

Искрено, не пратим развојни пут и каријеру ЈК, мени је та врста музике (мало је рећи) одвратна.
Биљана само користи "моменте" да подигне прашину у јавности и видим да је у томе успешна.

Искрено, не пратим развојни пут и каријеру ЈК, мени је та врста музике (мало је рећи) одвратна.
Биљана само користи "моменте" да подигне прашину у јавности и видим да је у томе успешна.

Ne trabaju nam prašinjari osim za pohebavanje i zezanje.

Biljana je veliko razocarenje, sta je mogla biti a sta je od nje ispalo dodje zbilja tuzno.

Боље се и дрогирати, него подржавати разне Аркане, Милошевиће, Младиће, Шешеље и њима сличне.

pa kao sto rekoh, ta karleusa je bila verena sa mafiozom, taj ceda je brckao nogice sa spasojevicem u silerovoj, pa opet ta karleusa je bila zena jednom karicu dok je i oni nisu najurili, a pevala je malom marku u madoni, tako da ne vidim po cemu je to ona sad drugacija? sta sad, ako je glasala na zadnjim izborima za cedu i branila prava pedera, sve ono gore se ne vazi? :huh:

Da li će biti moralnije ako se nastavi sa prijemnim pitanjima o raspalim folk "pevačicama" ili oslobađajućim rešenjima za uhvaćene narkomane, koji su u visokim političkim krugovima?

Da li će biti moralnije ako se pravimo da raspalih folk pevačica nema, da ih deca ne gledaju i ne slušaju svaki dan, da osim uhvaćenih, u političkim krugovima nema još ko zna koliko neuhvaćenih narkomana, da visoka prostitucija ne postoji...i još oho-ho svega..??? Šta glumimo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back