GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 38.282
Натераси тврди да је то примитивно, мислим не бити депилиран ??!!![]()
Sto ljudi...sto ćudi...
Ne depiliram se. Niti ću...ali vodim računa da mi frizura svuda bude uredna...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Натераси тврди да је то примитивно, мислим не бити депилиран ??!!![]()

Svaki put kad joj nestane šmrkavca karakter joj je na ozbiljnoj proveri.
- Da je pitanje glasilo: „Koja folk zvezda je pružila alibi Dušanu Spasojeviću, jednom od ubica Zorana Đinđića“, bilo bi isto frka, ili trik pitanje „Koja folk zvezda je bila uhapšena tokom akcije ‘Sablja’“. „Biće kažnjeni profesori zbog Karleušine pesme“. J**ote, šta će, da ih streljaju? U zemlji u kojoj je Ana Bekuta svakodnevno imenovana u tekstovima o sastavljanju vlade, najveći skandal je Karleušina pesma. Ma palite - jasna je Biljana, koja je rešila da i sama smisli neko pitanje:
- Pitanje 31 - „Kako se zove Noletov pas? a) Pjer b) Vuk Jeremić c) ne znam, ali sam bio dedi na sahrani. Glupo pitanje. Pošto su sva tri tačna - prokomentarisala je Biljana
Na kraju, Srbljanovićeva je poentirala pozivajući se na jednog od tviteraša:
- Plus, ovo je trik pitanje. Striktno biblijski gradovi su samo Sodoma i Gomora, sve ostalo su stvarni gradovi koji se spominju u Biblji - logično je zaključila.
Љубомора !!!
На шта?
Љубомора !!!
vidi, sve je to u redu da imas stav i misljenje, ali ne mozes da budes u tolikoj meri iskljuciv da ne postujes i tudje stavove.
На жену са својим ја.
Жена са карактером, а и прелепа је.
Које ставове ?
Написала цура два вица о Биљани и додала да је кретен.
То зовеш ставом ?
Мени личи на љубомору.
Које ставове ?
То зовеш ставом ?
Мени личи на љубомору.
Dramsku spisateljicu Biljanu Srbljanović policija je uhvatila dok je kupovala kokain od poznatog beogradskog dilera M. Stanojčića, poznatog kao Šone
![]()
Жена са карактером, а и прелепа је.
Koliko ja tebe otpratih onako tu i tamo, ti si LDP, po načinu razmišljanja .... OK,
i Biljana Srbljanović po načinu razmišljanja OK, pa čak i Jelena Karleuša, kad pokuša da misli OK,
potrebni su Srbiji ljudi koji misle. Misaoni proces je čudo, može da te dovede do neslućenih granica,
ako dovoljno dugo misliš.
Međutim, umetnost, kultura i obrazovanje su u Srbiji zaista dovedeni do DNA.
Jelena Karleuša je jedan od najgorih proizvoda tog stravičnog propadanja.
Šta bi Srbljanovićki na ovo rekli Zdravko Čolić, Aleksandra Radović ili Đorđe Balašević.
Opšta kultura u Srbiji, znati o čemu peva Jelena Karleuša? Zaista sam u šoku.
Које ставове ?
То зовеш ставом ?
Мени личи на љубомору.
a jeca ce sigurno imati nacina da joj se oduzi

Koliko ja tebe otpratih onako tu i tamo, ti si LDP, po načinu razmišljanja .... OK,
Она је пунолетна жена и има право да се дрогира ако то жели, тако да је бесмислено расправљати о њеним афинитетима.
Isto tako mora da zna koje su posledice ukoliko je policija uhvati u posedovanju droge. Takođe mora da računa na kritiku društva zbog upotrebe tog zla. Ali dobro, vidi se povezanost osoba sličnih afiniteta i podrške ostalim manje moralnim pojavama u društvu.
Она је пунолетна жена и има право да се дрогира ако то жели, тако да је бесмислено расправљати о њеним афинитетима.
Претплаћен си на моралност ?
Ти знаш шта је морално ?