SRBIN UHAPŠEN U NEMAČKOJ ZBOG SERIJSKIH SILOVANJA: Satima mučio žrtve, hapsilo ga 50 policajaca! Evo kako su ga uhvatili

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
SRBIN UHAPŠEN U NEMAČKOJ ZBOG SERIJSKIH SILOVANJA: Satima mučio žrtve, hapsilo ga 50 policajaca! Evo kako su ga uhvatili

Crna Hronika
15.07.2020. 14:36h

Berlinska policija je uhapsila muškarca koju se sumnjiči za seriju silovanja izvršenih u samo mesec dana, a tamošnji mediji javljaju da je reč o državljaninu Srbije, javlja Dojče vele.
Prvo silovanje se dogodilo pe mesec dana, a onda je u samo 31 dan ovaj uhapšen muškarac u Berlinu i okolini navodno napao sedam žena od kojih je pet silovao. Osmu žrtvu je silovao juče u Potsdamu, nakon čega je uhapšen.
lg.php

- Nakon još jednog silovanja u području Potsdama, policajci su uspeli da uhapse 30-godišnjeg muškarca, koji je, prema trenutnim saznanjima, traženi serijski zločinac - objavio je berlinski državni tužilac sinoć na Tviteru.

Prema navodima policije radi se o 30-godišnjaku sa srpskim pasošem koji je u razdoblju od 12. juna do sinoć napadao i silovao žene. Muškarac je osumnjičen za pet silovanja i pokušaje silovanja uglavnom u šumama u Berlinu i okolini. Jučerašnja žrtva je džogirala šumskom stazom kada joj je počinilac prišao i pitao za put. Ubrzo nakon toga, navodi se, nasilnik ju je savladao i silovao.

- Sada nam je mnogo lakše. U poslednje vreme smo se uvek kretale zajedno, jer smo znale da se ovde dogodilo silovanje. Nismo išle same da trčimo, niti smo se vozile same, niti smo uveče izlazile same - govori prolaznica, u kojem je počinilac uhapšen, u razgovoru za nemačku televiziju RTL.
Policija je još prošle srede objavila snimak osumnjičenog, koji je policiji poznat i zbog drugih delikata. Na temelju tog snimka u roku od nekoliko dana dobijeno je oko 300 informacija o počinitelju, prenosi RTL.

Kada je 28. juna počinilac napao ženu u mestu Klajnmahnov, policija je zaključila da se radi o serijskom silovatelju. Tri sata je zlostavljao svoju žrtvu, a tek potom je pustio i pobegao.

Uz pomoć žrtve policija je tada izradila foto-robot uz pomoć kojeg je počinitelj identifikovan na nadzornim kamerama.
U sinoćnjem hapšenju učestvovalo je oko 50 policajaca i najmanje osam vozila, prenosi bulevarski berlinski medij BZ.
(Kurir.rs/ATVBL)

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...silo-ga-50-policajaca-evo-kako-su-ga-uhvatili

Kakav ludak. Zasluzuje metak u celo

Da, ali će se sad zbog njega u Nemačkoj pričati kako su srpski migranti ovakvi i onakvi.
Нигде не пише да је осумњичени Србин!
Ко зна ко све има наше пасоше?
Да је Србин писало би пуно име и презиме!

Crna Hronika

Berlinska policija je uhapsila muškarca koju se sumnjiči za seriju silovanja izvršenih u samo mesec dana, a tamošnji mediji javljaju da je reč o državljaninu Srbije, javlja Dojče vele.
Prvo silovanje se dogodilo pe mesec dana, a onda je u samo 31 dan ovaj uhapšen muškarac u Berlinu i okolini navodno napao sedam žena od kojih je pet silovao. Osmu žrtvu je silovao juče u Potsdamu, nakon čega je uhapšen.
lg.php

- Nakon još jednog silovanja u području Potsdama, policajci su uspeli da uhapse 30-godišnjeg muškarca, koji je, prema trenutnim saznanjima, traženi serijski zločinac - objavio je berlinski državni tužilac sinoć na Tviteru.

Prema navodima policije radi se o 30-godišnjaku sa srpskim pasošem koji je u razdoblju od 12. juna do sinoć napadao i silovao žene. Muškarac je osumnjičen za pet silovanja i pokušaje silovanja uglavnom u šumama u Berlinu i okolini. Jučerašnja žrtva je džogirala šumskom stazom kada joj je počinilac prišao i pitao za put. Ubrzo nakon toga, navodi se, nasilnik ju je savladao i silovao.

- Sada nam je mnogo lakše. U poslednje vreme smo se uvek kretale zajedno, jer smo znale da se ovde dogodilo silovanje. Nismo išle same da trčimo, niti smo se vozile same, niti smo uveče izlazile same - govori prolaznica, u kojem je počinilac uhapšen, u razgovoru za nemačku televiziju RTL.
Policija je još prošle srede objavila snimak osumnjičenog, koji je policiji poznat i zbog drugih delikata. Na temelju tog snimka u roku od nekoliko dana dobijeno je oko 300 informacija o počinitelju, prenosi RTL.

Kada je 28. juna počinilac napao ženu u mestu Klajnmahnov, policija je zaključila da se radi o serijskom silovatelju. Tri sata je zlostavljao svoju žrtvu, a tek potom je pustio i pobegao.

Uz pomoć žrtve policija je tada izradila foto-robot uz pomoć kojeg je počinitelj identifikovan na nadzornim kamerama.
U sinoćnjem hapšenju učestvovalo je oko 50 policajaca i najmanje osam vozila, prenosi bulevarski berlinski medij BZ.
(Kurir.rs/ATVBL)

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...silo-ga-50-policajaca-evo-kako-su-ga-uhvatili

Sta tie bre brate pa ima zena koje niko ne iebe jos nemice kake znaju da budu ,znale su da je palo silovanje a isle u sumu:mrgreen:

Znate ono:
Otišao srbin u Pariz i tamo spasio dete od lava kojj je pobegao iz zoo vrta.
Naslov i novinama: Hrabar čovek spasio dete od lava.
On ode i redakciju i kaže:
Ja sam srbin. zahtevam da ispravite članak.
Sutra naslov u novinama:
"Pobesneli srbin ubio lava, ljubimca dece."

PS: Svi šiptari sa Kosmeta imaju srpski pasoš

Нигде не пише да је осумњичени Србин!
Ко зна ко све има наше пасоше?
Да је Србин писало би пуно име и презиме!
kolega Nemac mi kaze juce da je video fotorobot i da je opisan kao smedj/ridjokos sa pegama. barem znamo da nije ciganin...

FOTO-ROBOT ODAO SERIJSKOG SILOVATELJA IZ SRBIJE Jednu od žrtava zlostavljao TRI SATA, drugu presreo u šumi dok je džogirala, a kod kuće ga čeka TRUDNA SUPRUGA

silovatelj foto Screenshot BILD
Foto: screenshot/Bild / screenshot

Srpski državljanin (29) osumnjičen da je počinio sedam silovanja u Nemačkoj uhapšen je zahvaljujući foto-robotu koji je napravljen na osnovu iskaza jedne od njegovih žrtava koju je zlostavljao tri sata!

https://www.blic.rs/vesti/hronika/f...-jednu-od-zrtava-zlostavljao-tri-sata/s185bje

OTAC SRBINA SILOVATELJA IZ BERLINA OČAJAN: Sin mi je potpuno prsao! Voleo bih da me nema (FOTO)
Crna Hronika
17.07.2020. 16:56h

• etak, 17. 07. 2020. u 16:44

ИСПОВЕСТ ОЦА СРБИНА СЕРИЈСКОГ СИЛОВАТЕЉА: Хапшење Синише у Берлину нас је шокирало, радио је као радник на грађевини

Branislav K., čiji se sin Siniša sumnjiči za silovanje osam žena u Nemačkoj, kaže da ne zna šta će od sramote

Supruga je pala u nesvest kad je čula šta je Siniša uradio u Nemačkoj, a ja, da mogu da me nema, uradio bih to. Mi smo poštena porodica, sinove sam gledao da izvedem na put, a ne da uradi nešto što normalan čovek ne bi uradio.
Ovo za Kurir kaže Branislav K. (54) iz Melenaca kod Zrenjanina, otac Siniše K. (29), koji je u okolini Berlina uhapšen zbog sumnje da je u proteklih mesec dana u toj oblasti silovao osam žena.
lg.php

"Moj sin je u Nemačku otišao u aprilu prošle godine da radi, zaposlio se na građevini. Ovde je robijao pet godina i tri meseca zbog krađa, ali i jer je spopadao neku devojku. Verovao sam da ga je zatvor opametio i da će okrenuti drugi list. Izgleda da je tamo doživeo neke traume, koje nije ispoljavao pred nama, bio je tankih živaca, a sada je očigledno potpuno prsao - priča očajni otac i dodaje da ne isključuje mogućnost da se njegov sin odao narkoticima.
2280127_57164015-2298007760262092-6333569361223090176-o_ff.jpg
foto: Facebook Printscreen
"Ovako nešto normalan čovek ne bi uradio. Ne znam kako ću ni šta ću posle ovoga, najradije bih da me nema, a žena mi je bolesna, operisana je. Moraću svoj krst da nosim na leđima", dodaje Branislav K.
Kako kaže, sin im se javljao do pre mesece dana.
"Sve je bilo u redu do pre mesec dana, kada se vratila njegova trudna supruga, koja je iz okoline Subotice, tad smo je i upoznali. Siniša je imao već jedan brak, ima i sina sa tom ženom. Svađali su se i ona ga je čak i tužila zbog neplaćanja alimentacije, dobijao je krivične prijave, a žena je zahtevala da isplati pola miliona", rekao je naš sagovornik.
Meštani: Za svaku osudu
Meštani Melenaca nisu bili raspoloženi za priču sa novinarima, ali su rekli da je ono za šta se Siniša K. sumnjiči za svaku osudu.
"Strašno je silovati jednu ženu, a kamoli osam. Roditelji su mu dobri ljudi, jadni, verovatno su sluđeni od stida i brige", rekle su komšije.

Evo ga jos jedan patriota. Tri prsta su tu. Siguran sam da ima istetoviran i krst negde.

Serijski silovatelj
|

Njemačka policija uhapsila Srbijanca, silovao je žene dok je živio s trudnom Bosankom

A. D.
1h 12min

Njemačka silovanje

Njemačka policija uhapsila Srbijanca, silovao je žene dok je živio s trudnom Bosankom
Siniša K. (Foto: BIld)
Njemački Bild objavio nove detalje o Srbijancu koji uhapšen poslije nekoliko silovanja koje je počinio nad ženama u Njemačkoj blizu Berlina.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

"Ima djevojku, koja je trudna. Otišla je kući da rodi dijete. Mračna sumnja: čim je ona otišla, počeo je da siluje žene…“, dramatično počinje Bild, najtiražniji list u Njemačkoj.

Siniša K. (29), serijski silovatelj iz Berlina. Poslije više od četiri sedmice istrage berlinske i Brandenburške policije, u utorak je uhvaćen kod jezera Vanze, samo nekoliko sati nakon što silovao jednu ženu. On je sada u pritvoru.

Siniša K. je u Berlinu živio sa Bosankom Milijanom M. koja je 9. juna pred kraj trudnoće otišla kući da se porodi. Navodno je Siniša K. samo tri dana kasnije, 12. juna, silovao jednu maloljetnicu u Berlinu
, prenosi Deutsche Welle.

Siniša. K je došao u Njemačku 2019. nakon što je u svojoj domovini izdržao petogodišnju zatvorsku kaznu za krađu i silovanje. Potiče iz Melenaca u Banatu, mjesta sa 6700 stanovnika.“

Bild je posjetio roditelje uhapšenog Goricu i Branislava K. Majka je za njemački list izjavila: "U srijedu je pokušao da nas pozove, ali nas nije dobio. Kasnije nas je pozvao njegov kolega. Rekao nam je da je Siniša bio u zatvoru.`

Ona je novinara Bilda pitala: `Želim da znam istinu. Šta je uradio moj sin?`

Na to joj je rečeno da su istražitelji uvjereni da je od 12. juna brutalno silovao osam žena.

"Gorica K. se srušila i tražila od muža sredstvo za smirenje. `Ako je to uradio, više mi ne treba. Ne želim više nikad da ga vidim`, rekla je majka i dodala da je u Srbiji je u pijanstvu zlostavljao jednu maloljetnicu. Supruga ga je ostavila i tužila ga za izdržavanje njihovog sina. `Nadali smo se da će poslije zatvora da se promijeni, da je htio da živi normalan život`“, završava Bild izvještaj iz Melenaca.

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/...ene-dok-je-zivio-s-trudnom-bosankom/200717140

E ovako. Dobro je da neko postavi njegovu sliku. Nema tu sta da se krije. Ova psihopata je silovala i po Srbiji. I opet se nasla neka vesela bosanka da zatrudni sa njim.

Ko zna koliko je on zena silovao po Srbiji. Ovaj je za streljackog voda.

ISPOVEST TRUDNE DEVOJKE SILOVATELJA IZ BERLINA: Ovo je noćna mora! On je moj muž, nosim njegovo dete

CRNA HRONIKA
18.07.2020. 13:07h
- Ono što ljudi pričaju o njemu su gnusne laži. On je moj muž, imam dete sa njim.

Siniša K, serijski silovatelj iz Srbije, koji je posle nekoliko nedelja potrage uhapšen u Berlinu, živeo je u tom gradu sa svojom devojkom Milijanom, koja bi idućeg meseca trebalo da rodi njihovo prvo dete.
Nesrećna žena odbija da poveruje da je njen partner počinio ovako gnusne zločine. Sve vreme ponavlja - "to su laži, ovo je noćna mora".
lg.php

Milijana M. (23) u sebi nosi bebu ovog silovatelja - i ne želi da prizna sebi da je Siniša K. (29) zlostavljao nekoliko žena u Berlinu.
2280129_64316763-2395167703879430-4006227730000510976-o_ff.jpg
FOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN

Milijana je sa Sinišom u vezi oko godinu dana. Par je poslednjih sedam meseci nelegalno živeo u Nemačkoj, gde je navodno zarađivao novac.
Sredinom juna, dva meseca pre termina u kojem bi trebalo da im se rodi dete, ova mlada žena otputovala je u Srbiju. Upravo je u tom periodu Siniša K. počeo da siluje žene u Berlinu. Istražitelji ga sumnjiče za čak osam slučajeva zlostavljanja.
Nemački Bild je razgovarao sa trudnom Milijanom.
- Ono što ljudi pričaju o njemu su gnusne laži. On je moj muž, imam dete sa njim. Najbolje ga znam. Ovo je noćna mora - rekla je ona.

Mlada žena trebalo bi da se porodi u avgustu.
2280127_57164015-2298007760262092-6333569361223090176-o_ff.jpg
FOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN
Ne pomaže ni to što ona dobro zna da je Siniša K. već ležao u zatvoru u Srbiji, zbog silovanja maloletnice u Zrenjaninu 2012. godine.
Siniša je, baš kao što je to činio i sa svojim žrtvama u Nemačkoj, maloletnicu presreo na uglu ulica Obala Pionira i Skerlićeve u Zrenjaninu, upitavši je koliko ima sati. Nakon što je dobio odgovor, nastavio je da se kreće ulicom, a posle pet, šest minuta, potpuno iznenada, vratio se i nasruo na nesrećnu maloletnicu s leđa.

On je devojčicu oborio na zemlju, stavio joj ruku na usta i zapretio joj da ne viče i ne brani se ili će je "izbosti nožem i baciti u Begej".
Podmuklo je devojčici rekao i da ga je drugi mladić unajmio da je otme i naredio joj da krene sa njim pored reke Begej... Preplašenu devojčicu gurnuo je sa staze, rekao joj da čučne, a onda je obljubio.
- Bio je uvučen u nešto što nije trebalo da radi kad je bio mlađi - glasi Milijanino objašnjenje na ovo.
Siniša je zbog silovanje devojčice proveo pet godina u zatvoru.

(Kurir.rs/Telegraf)

Crna Hronika

lg.php

(Kurir.rs/ATVBL)

Ne u celo nego u dupe i osiguras da ne moze da se leci, pozivi nedelju dve taman ima vremena da razmisli i pokaje se za grehe koje je pocinio.

Back