Srbin ubijen ispred svoje porodice identifikovan kao plaćeni ubica koga traži Interpol

Sensei

Master
Moderator
Poruka
66.329
Srbin koji je prošle nedelje pogubljen pred svojom porodicom u Brazilu sada je identifikovan kao ubica kojeg Interpol traži zbog više naručenih ubistava.

„Istrage su pokazale da je ovde živeo u tajnosti i pod lažnim slovenačkim imenom“, rekao je novinarima u petak glavni rukovodilac istrage Luiz Rikardo Lara Dijas mlađi.

Dias mlađi je rekao da Interpol traži tog čoveka skoro deceniju i da policija veruje da bi njegovo ubistvo moglo biti povezano sa njegovom kriminalnom prošlošću.

Lokalna policija je ove sedmice identifikovala žrtvu kao Darka Geislera (43), nakon konsultacija sa slovenačkim konzulatom u Sao Paulu na osnovu pasoša pronađenog kod žrtve — samo da bi saznala da pasoš nije pripadao njemu, već slovenačkom državljaninu koji je izgubio to u 2017.

1705221460578.png
 
Obrnuta pretraga Gajslerovih fotografija na mreži pomogla je policiji da ga identifikuje kao srpskog ubicu traženog u Crnoj Gori zbog više ubistava i posedovanja oružja i eksploziva, preneo je Jam Press . Crnogorske vlasti su potvrdile da je Gajsler bio plaćeni ubica.

Policija sada veruje da je Geisler živeo u Brazilu devet godina, skrivajući svoj identitet nakon što je pobegao iz Crne Gore u Bosnu nakon pogubljenja čoveka na kapiji zatvora na Božić 2014. godine. On je nestao nakon toga, ponovo se pojavio sada kada je sreo kraj.
 
Poslednja izmena:

Back
Top