Srbin otišao u Prizren da radi kod Albanca!

Aman čoveče, kakvo bacanje, da li je u tvojoj glavi uopšte moguć normalan život?
Hahah...u mojoj uvek jeste,ali u glavama tih koljaca koje branis i opravdavas,nije.
Zato će i doći po tebe,jer kod njih nema pozivanja na mir sa susedima,to važi i za te tvoje komšije pored kojih živiš ,uzalud si ušuškan,doći će njihovih pet minuta pa ćeš se setiti

Ne budi smešan. Ne zavisi to sve ni od tvog ni od mog piskaranja ovde. Na Kosovu je aparthejd za Srbe i to je jedina činjenica, koju možemo ili ne da vidimo. Vidim da je tebi lepo da živiš u nekim oblacima ali to nije moj način.

Ма он пропагира другима наду у свој живот у облацима ....

Има ГЕНСИС једну фину песму ' До вхат И сеј ... до нот вхат и до '

То гомила НАТО БРИКС овки/аца овде мрнџари ... Спасили се од економскога цунамија па сада као АВ .. 'ајмооооо да радиТЕ'

Znači samo su drugi krivi za sve?

Тамо неко други притиска дугмитје

homer-simpson.gif

Znači samo su drugi krivi za sve?
Uvek napominjem da Srbi takodje nose odgovornost i da treba da shvate i prihvate sve svoje greške.
Nažalost,glasa razuma drugoj strani nema.Mozemo se u njihovu kulturu i namere uveriti iz jučerašnjeg slavlja dana zastave u Makedoniji,to je primitivna,zaostala plemenska zajednica sa kojom je bilo kakav dogovor nemoguć

Uvek napominjem da Srbi takodje nose odgovornost i da treba da shvate i prihvate sve svoje greške.
Nažalost,glasa razuma drugoj strani nema.Mozemo se u njihovu kulturu i namere uveriti iz jučerašnjeg slavlja dana zastave u Makedoniji,to je primitivna,zaostala plemenska zajednica sa kojom je bilo kakav dogovor nemoguć

Дан заставе је патетична имитација којом мисле да се Алванци 'уврсте' у Американце ...међутим Албанци су историјски Крстоломитељи

240px-US_Flag_Day_poster_1917.jpg
hqdefault.jpg

Devedesete su prošle. Ne treba živeti u prošlosti. Kad bi tako gledali niko ne bi išao da radi u Nemačku, ali idu mnogi, zar ne?
Не треба. Али треба имати достојанство и став када је твоја нација, вера у питању, корени..
Не дозволити и не ћутати ако неко вређа твоју нацију. Поштовање узајамно.

Zarađujem i tu gde sam, a za Kosovo me ne vezuje ništa.
Čovek o kom je tema je imao problem za posao.
Da li slučajno znaš da ogroman broj ljudi odavde radi u Hrvatskoj, a i sa njima smo ratovali.
Normalni ljudi nisu opterećeni tim stvarima.
Zanimljivo, neke stvari ne vodi samo ko ne želi da ih vidi, ove bedastoće je inače čovek pisao po nadahnuću na temi o nacionalizmu. Zanimljivo kako ih tamo vaspitavaju, iz svake reči izbija mržnja:

27D81403-E88D-46FB-83D0-583DDE865981.jpeg

Zanimljivo, neke stvari ne vodi samo ko ne želi da ih vidi, ove bedastoće je inače čovek pisao po nadahnuću na temi o nacionalizmu. Zanimljivo kako ih tamo vaspitavaju, iz svake reči izbija mržnja:

Pogledajte prilog 1650384
Zanimljivo je kako niko ovde ne želi da se odrekne mržnje nego je traži kod drugih da bi imao izgovor.

Back