Srbin otišao u Prizren da radi kod Albanca!

Devedesete su prošle. Ne treba živeti u prošlosti. Kad bi tako gledali niko ne bi išao da radi u Nemačku, ali idu mnogi, zar ne?

Зато што је 5 000 000 отерано у свет сутра ћеш имати и јапанску фабрику гума а прекосутра нуклеарку у дворишту

Незнам како ћеш живети у будућности... Вероватно ћеш мутирати .. па ћеш удисати ПМ честице ...као неопходне

Zarađujem i tu gde sam, a za Kosovo me ne vezuje ništa.
Čovek o kom je tema je imao problem za posao.
Da li slučajno znaš da ogroman broj ljudi odavde radi u Hrvatskoj, a i sa njima smo ratovali.
Normalni ljudi nisu opterećeni tim stvarima.

Nije, ali ne razumem kakve to ima veze sa ovom temom. :confused:

Неразумеш шта си написао ?

У иностранству у кантини фирме заједно седели ми Срби, колеге Бошњаци, Хрвати и Словенац. Сто смо звали "мали Балкан". Прича, зезање..
aVxEKqR__otAfkErHuB-OyLwAbJK6eFgC-IkVQUL-kkINtgAEx9Usk7JRPneVC5OHMy3fNfCdoJ_mOtuzlBIFq3nGJxXai1O_Gctzg7_rtqq55VpRzCXYZS1x5a3pMXKvkS1hkT25x8KtbKfmZVTJagB8s4eoCJQbWRz7EmSbmil45zj

Zarađujem i tu gde sam, a za Kosovo me ne vezuje ništa.
Čovek o kom je tema je imao problem za posao.
Da li slučajno znaš da ogroman broj ljudi odavde radi u Hrvatskoj, a i sa njima smo ratovali.
Normalni ljudi nisu opterećeni tim stvarima.
Pa ti zaradjujes ali ništa posebno,na KiM je prava zarada,ako hoćeš nešto da postignes u životu.Misliko isto,samo što Šiptari opterećeni,a Srbi nisu.

Зато што је 5 000 000 отерано у свет сутра ћеш имати и јапанску фабрику гума а прекосутра нуклеарку у дворишту

Незнам како ћеш живети у будућности... Вероватно ћеш мутирати .. па ћеш удисати ПМ честице ...као неопходне
A ko ih je oterao?

Bez suživota s drugim nacijama tamo zauvek će ostati takav.
Evo ga tipičan primer.Kad bi sad Šiptari proterali da ne kažem nešto gore,sve ljude sa Kosova,neko bi izjavio,pa što se nisu preobratili u Šiptare,što se nisu islamizirali,što i oni nisu nosili albanske zastave u znak solidarnosti sa većinskim narodom itd....a taj isti će onda pričati o multi kulti Evropi.Tipicna bolest autosovinizma i uživanje u patnjama sopstvenog naroda

Evo ga tipičan primer.Kad bi sad Šiptari proterali da ne kažem nešto gore,sve ljude sa Kosova,neko bi izjavio,pa što se nisu preobratili u Šiptare,što se nisu islamizirali,što i oni nisu nosili albanske zastave u znak solidarnosti sa većinskim narodom itd....a taj isti će onda pričati o multi kulti Evropi.Tipicna bolest autosovinizma i uživanje u patnjama sopstvenog naroda
Ne mora sve na Kosovu da bude patnja. Tema je upravo o tome.

Back