Srbin napadnut u Beču

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Potpredsednika srpskog kluba "Bambi" iz Beča Milana Popovića (26) ispred klupskih prostorija napala je i teže povredila grupa mladića koji su, prema njegovim rečima, psovali na albanskom jeziku.


Beč (Guliver/Getty Images)
Napadu je prethodio saobraćajni incident dok je Popović stajao ispred klupskih prostorija koje se nalaze u prometnoj ulici, na samoj raskrsnici.

"Došlo je do zastoja u saobraćaju i jedan vozač je vozeći u rikverc doveo u opasnost devojku koja je prolazila", prepričao je Popović nemili susret od proteklog vikenda sa bahatim vozačem.

Popović je reagovao upozoravajući vozača, koji je zbog toga napravio incident i tuču.

"Regovao sam i upozorio ga, a on je iz automobila viknuo na nemačkom da će se vratiti za pet minuta da mi pokaže, što je i uradio. Došao je ispred kluba sa svojim društvom i napali su me pod pretnjom pištoljem. Oborili su me i udarali, a onda su i dva puta pucali u vazduh iz pištolja", objasnio je Popović Tanjugu šta se dogodilo ispred prostorija "Bambija".

Prema njegovim rečima, radi se o mladićima starosti oko dvadesetak godina koje ne poznaje, a koji su ga psovali, kako kaže, na albanskom jeziku.

Svetlana Stojanović, koja se nalazila u prostorijama kluba, objasnila je da je u jednom trenutku čula prasak kao pucanje petarde, te da je onda povređeni Milan ušao u prostorije kluba.

"Odvezla sam ga u bolnicu pošto je bio povređen. Policija je, dok smo bili odsutni, došla i predsednik kluba Mitić je podneo prijavu", objasnila je ona.

Popović je za vikend dao iskaz policiji i pokazao povrede oka i kuka.

http://www.mondo.rs/s249428/Info/Svet/Srbin_napadnut_u_Becu.html

ovog puta nije bilo Avramova :(
 

Back
Top