Srbima plene imovinu da namire domobrane!

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.854
Petru i Ivanki Kunić, povratnicima iz Srbije u Hrvatsku, karlovački županijski sud odredio je plaćanje naknade od 187.000 evra Vinku Petroviću, koji je od 1996. do 2003. godine živeo u njihovoj kući u mestu Krnjak, dok su oni bili u izbeglištvu!
Sud je doneo rešenje po kojem porodica Kunić useljeniku Petroviću mora da plati to što je za sedam godina života u njihovoj kući ulagao u popravke i prepravke(?!). Hrvatski sud je već doneo odluku o plenidbi imovine ove porodice!
Petar Kunić navodi da je taj postupak nastavak etničkog čišćenja, odnosno poruka onima koji se još nisu vratili da se ne vraćaju.
- On, koji je u moje ušao bez mog odobrenja i prepravljao u mojoj kući, tužio je mene za svoja ulaganja - u šoku priča Kunić za „Alo!“ i dodaje da je proces povraćaja njegove imovine trajao sedam i po godina, da bi se nakon što su 2003. godine u decembru ponovo ušli u svoju kuću, nastavilo parničenje sa čovekom koji je u njoj živeo.
Sudski službenici su juče u njihovom domu u Krnjaku, u Karlovačkoj županiji, sačinili plenidbeni popis imovine i vrednost svega procenili na 187.000 evra, koliko bi Kunići prema pravosnažnom rešenju Županijskog suda u Karlovcu trebalo da isplate Vinku Petroviću, koji je od 1996. do 2003. godine na osnovu rešenja Republike Hrvatske živeo u toj kući i „ulagao u njene popravke i prepravke“. Kunić još tvrdi da je Petrović sedam godina koristio njegovo vlasništvo, imao u njegovoj kući restoran i zarađivao, a da sad njemu mora da plati 187.000 evra.
http://www.alo.rs/vesti/38529/Srbima_plene_imovinu_da_namire_domobrane

Нрватска је заиста земља чуда!

Petru i Ivanki Kunić, povratnicima iz Srbije u Hrvatsku, karlovački županijski sud odredio je plaćanje naknade od 187.000 evra Vinku Petroviću, koji je od 1996. do 2003. godine živeo u njihovoj kući u mestu Krnjak, dok su oni bili u izbeglištvu!
Sud je doneo rešenje po kojem porodica Kunić useljeniku Petroviću mora da plati to što je za sedam godina života u njihovoj kući ulagao u popravke i prepravke(?!). Hrvatski sud je već doneo odluku o plenidbi imovine ove porodice!
Petar Kunić navodi da je taj postupak nastavak etničkog čišćenja, odnosno poruka onima koji se još nisu vratili da se ne vraćaju.
- On, koji je u moje ušao bez mog odobrenja i prepravljao u mojoj kući, tužio je mene za svoja ulaganja - u šoku priča Kunić za „Alo!“ i dodaje da je proces povraćaja njegove imovine trajao sedam i po godina, da bi se nakon što su 2003. godine u decembru ponovo ušli u svoju kuću, nastavilo parničenje sa čovekom koji je u njoj živeo.
Sudski službenici su juče u njihovom domu u Krnjaku, u Karlovačkoj županiji, sačinili plenidbeni popis imovine i vrednost svega procenili na 187.000 evra, koliko bi Kunići prema pravosnažnom rešenju Županijskog suda u Karlovcu trebalo da isplate Vinku Petroviću, koji je od 1996. do 2003. godine na osnovu rešenja Republike Hrvatske živeo u toj kući i „ulagao u njene popravke i prepravke“. Kunić još tvrdi da je Petrović sedam godina koristio njegovo vlasništvo, imao u njegovoj kući restoran i zarađivao, a da sad njemu mora da plati 187.000 evra.

Па ово је заиста невероватно - али ме усташоиди не изненађују - оно што не могу да поднесем ТО СУ НАШЕ СЛИНЕ НА ВЛАСТИ... СА ТИМ СЕ ПОМИРИТИ НЕ МОГУ...:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Sud u Strazburu se ne bi složio
Sud u Strazburu zbog Kunića osudio Hrvatsku
Evropski sud za ljudska prava u Strazburu je 2007. godine presudio da je Hrvatska prekršila vlasnička prava porodice Kunić, i naložio da im isplati 20.000 evra na konto kompenzacije za iznajmljivanja njihove kuće. Takođe, Evropski sud za ljudska prava naložio je hrvatskim sudovima da porodici Kunić pruže pravo na novo suđenje u razumnom roku, što hrvatski sudovi nisu uradili.

Čim dođe neko normalan na vlast, treba odmah da konfiskuje sve firme koje su
ustaše iz NDH-a pokupovale od 2000. godine na ovamo.

Oduzeti im sve i zabraniti zakonom da ustaša iz NDH-a može da bude vlasnik firme u
Srbiji. (Ovo da ne važi za naše domaće Hrvate koji imaju državljanstvo Republike Srbije)

Oko za oko, zub za zub.

Kako oni prema nama, tako mi prema njima. Dosta je bilo tolerisanja ustaške bahatosti...:kafa:

Само ти једи гов*а - АЛИ ЗНАЈ ДА ЈЕ ЗА СВАКОГ ОД НАС ДОВОЉАН САМО ЈЕДАН МЕТАК КАО И ДА ЈЕ ЗА СВАКУ КУЋУ ДОВОЉНА ЈЕДНА ДОБРА БОМБИЦА...:evil:

A što ja jedem *ovna?Takvih slučajeva je bilo...vratio se neko u svoju kuću a nakon nekog vremena požar ili eksplozija...naravno da im ja to ne želim ali znajući hrvate ne bi me iznenadilo....

Oduzeti im sve i zabraniti zakonom da ustaša iz NDH-a može da bude vlasnik firme u
Srbiji. (Ovo da ne važi za naše domaće Hrvate koji imaju državljanstvo Republike Srbije)

Oko za oko, zub za zub.

Kako oni prema nama, tako mi prema njima. Dosta je bilo tolerisanja ustaške bahatosti...:kafa:

Za tvoju informaciju Srbija nije komunistička zemlja. Ti si nebitan u cijeloj priči. Srbiji je pun kufer takvih vječitih krajinskih izbeglica koji uživaju sve povlastice i žive na rtačun poštenih građana Srbije. :kafa:

Isto kao što je Vjekoslav Šešelj, postao Vojislav.:mrgreen:

Чим се врати из Хага (за разлику од Готовине-ускоро), даћемо Вам га на употребу.
Вјекослав ће просветлити у ,,лијепу Вашу'', тек да поправи национални имиџ.

Oko za oko, zub za zub.

Kako oni prema nama, tako mi prema njima. Dosta je bilo tolerisanja ustaške bahatosti.
..:kafa:

У потпуности подржавам:ok::ok::ok: И Парламент и Влада Србије ТРЕБА ДА ДОНЕСУ ОДЛУКУ ДА ЈАВНО ПОВЛАЧЕ ИЗВИЊАВАЊЕ ТАДИЋА ЈЕР НЕ ПОСТОЈИ ТАКВА ОДЛУКА НИ ПАРЛАМЕНТА НИТИ ВЛАДЕ СРБИЈЕ, НИТИ ПОСТОЈЕ БИЛО КАКВИ ДРУГИ УСЛОВИ ЗА ДОБРЕ ОДНОСЕ СА ИДИОТИМА ...........

Једино ће усташоиди на тај начин да се дозову памети СВАКО УЗМИЦАЊЕ ЗАРАД "ДОБРОСУСЕДСКИХ ОДНОСА" - ПОНОВО НАС ВРАЋА У СТВАРАЊЕ УСЛОВА ЗА НОВЕ ЗЛОЧИНЕ........

:

hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::plez::maramica::cepanje:

Zauzele mu ustaše kuću i još da budu palćene za to jer su ulagali? 187 hiljada evra? pa kolko je onda kuća?
:hahaha::hahaha::hahaha:

Ovo nidje nema no u fašističkoj državi koja srbe mrzi toliko da se optvoreno poigrava sa njima ovakvim van pameti odlukama...

:cepanje::cepanje::cepanje:

Back