Srbiju u narednim godinama ceka potop?

Znali su kur ve .

Mene je dugo mučilo pitanje zašto se u Banat ne investira a stanovništvo prosto tera da napušta sela i migrira u NS i BG.

Marija Terezija je umela da se izbori s visokim nivoima , pumpe postoje , kanalska mreža je zarasla , ali postoji.

Preostaje nam da ispumpavamo ko Holandezi il da begamo ko pacovi.

Pa mislim, ako cemo pravo, ova tema ZAISTA nema veze (ili ne samo) s politikom.

Medjutim,interesantan je Eremitin odgovor i "povezivanje" s politikom, a tvoj jos interesantniji.

A sad bih volela da mi ti opises zasto si tako odgovorio. :flert:

evo me ranije ,nego sto sam ocekivao....e, sad da ti reknem zasto sam tako rekao
u sustini sama poplava nema veze sa politikom ,ako dodje do plavljenja podrucija gde nema ljudi, opet i tamo gde ima ljudi i dodje do poplave sve moze proci bez politike ,ako je drzava ok...kod nas ,je vec kako i sama znas bilo poplava, a i znas da su bila prepucavanja stranackih lidera i njihovih ljudi bili pojava koja se korisitila da bi eto popljuvali 1ni 2ge zbog ,stete koju je prouzrokovala poplava,jel, a zbog ili obecanja o saniranju stete, o novcanoj pomoci, pa ko je posetio poplavljena mesta, a ko ne....,sta je ko obecao ,pa prekrsio ili nije ispunio obecanja itd,itd...i tako dok se oni prepucavaju , stanovnici gube ...a ,ako se tako nastavi unedogled on(i) se mogu setiti ,da taksiraju camcem ili koriste usluge taksi camca, a opet to se desilo zbog politike, el tako !?

eto ti....:cvet:

Back