Србији су што пре потребни избори

Власт се под ударима некрофилске опозиције повија и пада у понор,
и пре но што падне на дно треба да организује изборе на свим нивоима
и тако спречи некрофиле да покажу и своју садистичку жељу
да туку власт док пада..
kao što vidiš to ništa ne rešava, pustiše ih u skupštinu, pa se ništa nije desilo osim što si zaprljao srbiju tom gamadi,
Potrebno je očistiti pravosudje i tužilaštvo postaviti pod izvršnu vlast umesto da ih biraju advokati i druga gamad...

Србији прво треба реформа опозиције, да дођу неки способнији и поготово сложнији људи. Није толико проблем што свако хоће своју странку, него што су рогови у врећи.
А виде да је успешан начин вођења странке ако постоји један који очигледно предводи. Хајде, не мора један да води целу опозицију, али до петоро. И они да делују као један.
Не овако - неки бојкотују, неки гласају, неки мисле а неки чекају уплату из иностранства.

Док се опозиција не сабере, не морају ни да се одржавају избори.

Србији прво треба реформа опозиције, да дођу неки способнији и поготово сложнији људи. Није толико проблем што свако хоће своју странку, него што су рогови у врећи.
А виде да је успешан начин вођења странке ако постоји један који очигледно предводи. Хајде, не мора један да води целу опозицију, али до петоро. И они да делују као један.
Не овако - неки бојкотују, неки гласају, неки мисле а неки чекају уплату из иностранства.

Док се опозиција не сабере, не морају ни да се одржавају избори.
a ti zoveš opozicijom ljude koji nemaju nikakav program i kojima je cilj da srbija nema državu nego da bude kolonija sa guvernerima u svakoj rupi....ovi što su pušteni u skupštinu skidanjem cenzusa da kao nešto raspravljaju, svakako nisu opozicija nego banda kriminalaca...

Jes'! Će vladaju ovakvi:

Vučić pozvao Srbe da napuste kosovsku policiju - Kurtijevi ljudi zauzeli srpska mesta u policiji.
Vučić pozvao Srbe da napuste opštinske institucije u četiri opštine na Severu - Kurti uveo upravu u tim opštinama.
Vučić pozvao na bojkot opštinskih izbora u opštinama na severu - Kurti sa 2% glasova postao vlast u većinski srpskim opštinama.
Vučić naterao Srbe sa Kosova da (albanskim autobusima) dođu u BG na njegov miting - Kurtijeva policija fizički zauzela insitucije na severu.
Vučićevi ljudi napravili incident u Banjskoj - Kurtijeva međunarodna pozicija se poboljšava, pet Srba izginulo.

Dakle, može se, jasno, iz poteza u potez, pratiti kako Vučić radi za Kurtija, ili u Kurtijevu korist.
Потписујем

Srbiji je potrebno da se Aleksandar Vucic potpuno povuce iz javnog zivota.

Ako toliko voli Srbiju kako kaze, ne samo da treba da da ostavku, nego i da se u potpunosti i apsolutno povuce iz svakog javnog zivota, da mu se odredi drzavna penzija kao jedini izvor prihoda, da se odrekne vlasnickih prava u svim firmama u buducnosti, i sl.

Dobro. Ti si za to da AV ode u penziju i da uživa. A ko će onda odgovarati za sve afere počev od: trovanja alfatoksinom, aferom "lična karta"?

Ko će odgovarati za smrt Stanike Gligorijević, za pad helikoptera u kojoj su stradali ljudi, među njima i bolesna beba? Ko može da odgovara zbog prodatog Kosova i Metohije, za potpisivanje francusko-nemačkog plana, ko će da odgovara za rasprodaju Srbije?
Ko je ostavio Srbe sa KiM bez zaštite?
Ko je odobrio prodaju Instituta za vodoprivredu "Jaroslav Černi"? Ko je morao da se prvi pita za projekat "Železnička stanica" u Novom Sadu?

AV se pita za sve. On je milion puta pogazio najviši zakon jedne države, Ustav. On gazi sve svoje saradnike koji ga trpe zbog koristi. On vlada umesto premijera i ministara. Retko se na televizijama čuju ministri, on odgovara umesto njih.
Koliko puta je ponizio onog Zorana Drobnjaka koji je dugi niz godina u statusu v.d. direktora Javnog preduzeća "Srbija putevi".
Svi direktori u insitucijama pod nadležnosti Vlade, Grada Beograda, direktori javnih preduzeća širom Srbije, svi oni imaju status V.D.

Zanima me, da li svi vi koji podržavate AV znate ovo što sam sve nabrojala? Da li znate da su ti direktori koji su statusu V.D. uglavnom iz redova SNS-a?

Opozicija bi prvo trebalo da se sasvim obezbedi iliti ogradi od nakaradnih pojava u vidu Gruhonjića, Ane Lalić, Ješića, Kurtijevog Bobana Bogdanovića i njima sličnih, pa se tek onda može nadati nečemu. Sa ovakvim likovima u svojom redovima ili su glupi ili se prave glupi, trećeg nema.

Slažem se u potpunosti. Mislim da proevropska, parlamentarna opozicija ne želi da se ogradi od ovih nabrojanih ljudi.

Полазници ФБИ курса - сви као фини.
Питам се кад су то праве српске револуције биле ненасилне ?

Да не би оних СНС снагатора који кол'ко - тол'ко нападоше Градску кућу у Новом Саду,
они ФБИ мулци би се глумећи жалост тотално обрукали.
Cek.... pa sef CIA bio kod Vucka.
Bler, Sreder savetnici.
Sa Solcom tvrdi pazar oko litijuma
Trampu prodaje generalstab....

Poslednja izmena od moderatora:
Lako. Onaj oko koga se dogovori većinska opoziciona grupacija. A koga god da nađu, od Ava ne može da bude gori.
Verujem da je tako ali gajim izvesnu sumnju. Pa pola DOS-a, od Risticevica, preko Rasima pa do Kene su sada SNS pioni.
Ipak, dao bih sansu bilo kojoj grupaciji koja zeli da skine ove sa vlasti.
A Djilas....bas kao onomad Vuk - MARS!!!

Ne smemo da budemo strogi kad je u pitanju stranački i personalni sastav opozicije. Jednostavno sad nemamo taj lukzus. A i Av bi najviše voleo da se mi bavimo time, pa nam samo nabacuju: ovaj vam je žut, ovaj vam je soroševac, onaj nvo... i onda mi kao biramo idealnu opoziciju.

Ja sam za to da im se uvek odgovori kako oni ne mogu naći ni žutog, ni soroševca ni bilo koga ko je učinio nešto gore od ovog što je av učinio:

Vučić pozvao Srbe da napuste kosovsku policiju - Kurtijevi ljudi zauzeli srpska mesta u policiji.
Vučić pozvao Srbe da napuste opštinske institucije u četiri opštine na Severu - Kurti uveo upravu u tim opštinama.
Vučić pozvao na bojkot opštinskih izbora u opštinama na severu - Kurti sa 2% glasova postao vlast u većinski srpskim opštinama.
Vučić naterao Srbe sa Kosova da (albanskim autobusima) dođu u BG na njegov miting - Kurtijeva policija fizički zauzela insitucije na severu.
Vučićevi ljudi napravili incident u Banjskoj - Kurtijeva međunarodna pozicija se poboljšava, pet Srba izginulo.

Dakle, može se, jasno, iz poteza u potez, pratiti kako Vučić radi za Kurtija, ili u Kurtijevu korist.

(U nastavku doprinos koleginice Džudi, kojoj se zahvaljujem)

Ko će odgovarati za smrt Stanike Gligorijević, za pad helikoptera u kojoj su stradali ljudi, među njima i bolesna beba? Ko može da odgovara zbog prodatog Kosova i Metohije, za potpisivanje francusko-nemačkog plana, ko će da odgovara za rasprodaju Srbije?
Ko je odobrio prodaju Instituta za vodoprivredu "Jaroslav Černi"? Ko je morao da se prvi pita za projekat "Železnička stanica" u Novom Sadu?

AV se pita za sve. On je milion puta pogazio najviši zakon jedne države, Ustav. On gazi sve svoje saradnike koji ga trpe zbog koristi. On vlada umesto premijera i ministara. Retko se na televizijama čuju ministri, on odgovara umesto njih.
Koliko puta je ponizio onog Zorana Drobnjaka koji je dugi niz godina u statusu v.d. direktora Javnog preduzeća "Srbija putevi".
Svi direktori u insitucijama pod nadležnosti Vlade, Grada Beograda, direktori javnih preduzeća širom Srbije, svi oni imaju status V.D.

Mi ne smemo da dopustimo šljamu koji podržava ovo gore, ili oprašta avu ovo gore, da nam prigovara što nam se prišljampčio nekakav Gruhonjić ili ko zna ko još.
Primetio sam da je ozbiljan problem za botove da nađu bilo kome u Srbiji, nekome koga smatraju najgorim izdajnikom, neko delo sramnije od ovog koje im se stavi pod nos da je av učinio. Time ih gađati, a ne baviti se njihovim ukazivanjem na žute i ostale.

Ви сте AC или DC 'лектрика ?

.. као што сте одували шиптаре ?

.. за губитке није одговорна српска власт .. полиција .. војска ?

Нам ? Којима НАМ ? Мислиш Вам ... Ви ћете користити чију децу у неком свом рату ?

Сви који имају дилеме зашто ће војска и војни рок слободно нека прочитају ставове @електрика
Шта није јасно?

Власт се под ударима некрофилске опозиције повија и пада у понор,
и пре но што падне на дно треба да организује изборе на свим нивоима
и тако спречи некрофиле да покажу и своју садистичку жељу
да туку власт док пада..
Dajte izbore da jos jednom se pokaze Djilasu, Solaku, krmoglavom Pozdercu i ostalim neprijateljima Srbije gdje im je mjesto!

Dobro. Ti si za to da AV ode u penziju i da uživa. A ko će onda odgovarati za sve afere počev od: trovanja alfatoksinom, aferom "lična karta"?

Zanima me, da li svi vi koji podržavate AV znate ovo što sam sve nabrojala? Da li znate da su ti direktori koji su statusu V.D. uglavnom iz redova SNS-a?

Slažem se u potpunosti. Mislim da proevropska, parlamentarna opozicija ne želi da se ogradi od ovih nabrojanih ljudi.
Sve ok, ali zašto Gruhonjića, pa njemu je SNS život uništio, provukao ga je kroz teško medijsko blato. Zašto opozicija da se odrekne takvih ljudi?

војска треба госпођи електрики да се обрачуна са ретардима
038 ceka raz_038.gif
Pa ti si potpuno pobrkao teme, i ko ce toga uostalom da se seti, naveo si moj citat, ali 'ajde...

Back