Srbiji je potrebno da se Aleksandar Vucic potpuno povuce iz javnog zivota.
Ako toliko voli Srbiju kako kaze, ne samo da treba da da ostavku, nego i da se u potpunosti i apsolutno povuce iz svakog javnog zivota, da mu se odredi drzavna penzija kao jedini izvor prihoda, da se odrekne vlasnickih prava u svim firmama u buducnosti, i sl.
Dobro. Ti si za to da AV ode u penziju i da uživa. A ko će onda odgovarati za sve afere počev od: trovanja alfatoksinom, aferom "lična karta"?
Ko će odgovarati za smrt Stanike Gligorijević, za pad helikoptera u kojoj su stradali ljudi, među njima i bolesna beba? Ko može da odgovara zbog prodatog Kosova i Metohije, za potpisivanje francusko-nemačkog plana, ko će da odgovara za rasprodaju Srbije?
Ko je ostavio Srbe sa KiM bez zaštite?
Ko je odobrio prodaju Instituta za vodoprivredu "Jaroslav Černi"? Ko je morao da se prvi pita za projekat "Železnička stanica" u Novom Sadu?
AV se pita za sve. On je milion puta pogazio najviši zakon jedne države, Ustav. On gazi sve svoje saradnike koji ga trpe zbog koristi. On vlada umesto premijera i ministara. Retko se na televizijama čuju ministri, on odgovara umesto njih.
Koliko puta je ponizio onog Zorana Drobnjaka koji je dugi niz godina u statusu v.d. direktora Javnog preduzeća "Srbija putevi".
Svi direktori u insitucijama pod nadležnosti Vlade, Grada Beograda, direktori javnih preduzeća širom Srbije, svi oni imaju status V.D.
Zanima me, da li svi vi koji podržavate AV znate ovo što sam sve nabrojala? Da li znate da su ti direktori koji su statusu V.D. uglavnom iz redova SNS-a?
Opozicija bi prvo trebalo da se sasvim obezbedi iliti ogradi od nakaradnih pojava u vidu Gruhonjića, Ane Lalić, Ješića, Kurtijevog Bobana Bogdanovića i njima sličnih, pa se tek onda može nadati nečemu. Sa ovakvim likovima u svojom redovima ili su glupi ili se prave glupi, trećeg nema.
Slažem se u potpunosti. Mislim da proevropska, parlamentarna opozicija ne želi da se ogradi od ovih nabrojanih ljudi.