Srbiji su potrebni školovani i novi u politici i to narod jasno pokazuje

Autorska
Moramo što pre svi shvatiti da nema nazad i da nismo zadovoljni samo sa padom vlade u Srbiji.
Srbija mora zaustaviti krađu,nesnosne laži i manipulacije kao i režimske medije koji se ne mogu više trpeti.
A botove da sateramo u mišije rupe da ih dan ne vidi.Ogovorne na tešku robiju.
Znaci nesko je za nezavisnost ... hmm zanimljivo. Cim dodju Marinika i Djilas imas da posalju vojsku na Kosmet i da ujedine sve srpske zemlje, nesto u stilu Slobodana.

Ne, zapravo Srbiji nisu toliko potrebni školovani niti kojekakvi nazovi eksperti (bili pravi ili lažni) već su Srbiji pre svega potrebni dobronamerni i dobri i pošteni ljudi a sa njima smo nažalost u najvećem deficitu.
Vidi se da nikada nisi bio političar.Da si bio znao bi da u politici dugo ne može da obitava dobar i pošten.Lično sam proverio,

Vidi se da nikada nisi bio političar.Da si bio znao bi da u politici dugo ne može da obitava dobar i pošten.Lično sam proverio,

Ma slažem se ja, mislim pošteni, čestiti i u glavi zdravi ljudi se ne bave politikom nit im pada na pamer da se valjaju u tom blatu, inače politikom se uglavnom bave ljudi koji nemaju nekog talenta niti afiniteta ni za šta drugo niti imaju neka posebna interesovanja i koji su ono amoralni, mediokriteti, netalentovani, koji ono nit znaju šta da rade nit imaju nekih posebnih interesovanja ali eto ambiciozni su i imaju potrebu da budu uspešni, da žive na visokoj nozi, da budu viđeni i kreću se u tim nekim socijalnim krugovima, da im se eto tamo neki mučenici dive i šta ti ja znam (otprilike slično ko reality zvezde i starlete, pa stoga i ne čudi ta starletizacija politike i političara).

Autorska
Moramo što pre svi shvatiti da nema nazad i da nismo zadovoljni samo sa padom vlade u Srbiji.
Srbija mora zaustaviti krađu,nesnosne laži i manipulacije kao i režimske medije koji se ne mogu više trpeti.
A botove da sateramo u mišije rupe da ih dan ne vidi.Ogovorne na tešku robiju.
ah da...to bi trebalo biti kao na zapadu...širenjem demokracije zabranjuj medije...

Treba menjati sistem.
Ljudi u Srbiji treba da se bave svojom zemljom i kako je unaprediti prvenstveno u zdravo i pravicno drustvo; a dijaspora da je predstavlja u svetu.

Ako kralj ne moze; zasto bi ambasador i konzul pricali kao indijanci.
zdravo i pravično društvo je bajka za malu djecu i utopija i svodi se na zabludu...svuda.

Ma slažem se ja, mislim pošteni, čestiti i u glavi zdravi ljudi se ne bave politikom nit im pada na pamer da se valjaju u tom blatu, inače politikom se uglavnom bave ljudi koji nemaju nekog talenta niti afiniteta ni za šta drugo niti imaju neka posebna interesovanja i koji su ono amoralni, mediokriteti, netalentovani, koji ono nit znaju šta da rade nit imaju nekih posebnih interesovanja ali eto ambiciozni su i imaju potrebu da budu uspešni, da žive na visokoj nozi, da budu viđeni i kreću se u tim nekim socijalnim krugovima, da im se eto tamo neki mučenici dive i šta ti ja znam (otprilike slično ko reality zvezde i starlete, pa stoga i ne čudi ta starletizacija politike i političara).
nešto kao josip broz tito?

Back