Dokaz?Komunizam je zlo.
Dokaz?Komunizam je zlo.
Može i za mene ali bez klešta, falaJa bih neku opasnu ukrajinku sa kljestima za strojenje.Kad mi preti strojenjem prilikom sexa to me uzbudjuje.
Kakav dokaz zna se šta su komunisti sve radili.Dokaz?
Dobro onda.Rekao sam šta on misli.
Šta?Kakav dokaz zna se šta su komunisti sve radili.
Kako ne znas ?
Od špijuniranja ljudi do ubijanja ljudi po političkoj i ideolškoj osnovi.
Mislio sam šta su loše radili.Kako ne znas ?
Pa #ebali cetnike i naciste.
Nalaziš nešto loše u tome?Od špijuniranja do ubijanja ljudi po političkoj i ideolškoj osnovi.
Da, a ti ne?Nalaziš nešto loše u tome?
pa? isti ti, mislim mi, tj. ja, ako bas hoces, uklopice se to lepoZapravo ti Rusi i Ukrajinci što begaju su isti.
Dezerteri, liberali, socijaldemokrate, zeleno polje, drugo...
meni ti stvarno nisi jasan... a jel bi voleo vise hordu onih koji nemaju pare, pa da ti moras da ih izdrzavas?Rusi koji dolaze IMAJU PARE i spadaju u bahate.
Taj što nema neće ti ni doći pa sve da mu nudišmeni ti stvarno nisi jasan... a jel bi voleo vise hordu onih koji nemaju pare, pa da ti moras da ih izdrzavas?
Owo ili ono?Kakav dokaz zna se šta su komunisti sve radili.
Ne dolaze iz rusije mafijaši već američki plaćenici špijuni i teroristi. Vrlo je prosto sabrati 2 i 2.Taj što nema neće ti ni doći pa sve da mu nudiš
Najteže je sirotinju prevariti
pa odakle onda migranti iz azije, od avganistana, do sirije? pre neki dan citam neki sa sri lanke vozi gradski autobus? a sto ga rus ne vozi, ne zna?Taj što nema neće ti ni doći pa sve da mu nudiš
Najteže je sirotinju prevariti