Srbiji preti najezda Ukrajinskih migranata a tu ima i nacista

bas kao

Elita
Poruka
20.011
Zapravo ti Rusi i Ukrajinci što begaju su isti.
Dezerteri, liberali, socijaldemokrate, zeleno polje, drugo...
pa? isti ti, mislim mi, tj. ja, ako bas hoces, uklopice se to lepo
https://srbin.info/drustvo/u-srbiji-boravi-gotovo-170-000-rusa-ukrajinaca-i-belorusa-foto/
– У периоду од 24. фебруара до 2. новембра 2022. године, регистровано је 140.141 држављана Руске Федерације, 22.709 држављана Украјине и 5.501 држављанин Белорусије, који су у складу са Законом о странцима пријавили боравиште на територији Републике Србије – наводи се између осталог.

mario80

Buduća legenda
Poruka
45.052
Kakav dokaz zna se šta su komunisti sve radili.
Owo ili ono?

hiroshima_1628209660984_1628209688105.jpg

mario80

Buduća legenda
Poruka
45.052
Taj što nema neće ti ni doći pa sve da mu nudiš
Najteže je sirotinju prevariti
Ne dolaze iz rusije mafijaši već američki plaćenici špijuni i teroristi. Vrlo je prosto sabrati 2 i 2.

Ovo što pišeš je američka propaganda. Ne gledam nato cnn n1 vesti ali očekujem ovako nešto. Danas su išli ispred mene par i skrenuli u kafić. Običan srednje buđav par rusa kojima je stao posao i postalo neugodno.

bas kao

Elita
Poruka
20.011
Taj što nema neće ti ni doći pa sve da mu nudiš
Najteže je sirotinju prevariti
pa odakle onda migranti iz azije, od avganistana, do sirije? pre neki dan citam neki sa sri lanke vozi gradski autobus? a sto ga rus ne vozi, ne zna?
pa citam sta rade tamo po subotici, vrsljaju.... a jel rusi vrsljaju?
cuj bahati sto misle da sa decom imaju prednost? a jel nemaju?
imaju bre pare, ako porucuju, sluzi i naplacuj, a ne smrdi, jer ako ti zapad utera dzegerkine mudzahedine, neces se bas lepo provesti

zemunski kej

Elita
Poruka
19.099
Kakvi fasisti imigranti? Oksimoron,nelogicno. Imate ovde par klasicnih fasista Seselj i Bokan od kojih prvi ima i papir da je fasista ima istu presudu kao i Ajhman za necovecnost. Evo Nesko sta ti je fasizam ,dodjem ja u tvoju kucu i kazem do sutra da se iselis iz Srbije i da ostavis svu imovinu poneces samo ono sto moze da stane u jedan kofer koji ce biti pregledan. To je uradio Seselj u Hrtkovcima kada je javno procitao imena 17 Hrvata kojima je naredio da se sele. Ranije su to radile ustase sa Srbima ,poznavao sam jednu baku koja je cuvala proglas koji joj je bio okacen na kuci u Hrvatskoj da se ima iseliti u roku od 24 h. To je fasizam ,ne mora da te ubije direktno vec sistematski ,psihicki.