- Poruka
- 33.100
Kakva sad eremitina slika???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koj je pa... moj Patrijarh???Salvantis:I? JOMINI?
Jel sam ja kriv, ili vidis da i dalje nastavlja sa provokacijama, napadima na Patrijarha, spominjanjem zagora (sto je tragicno vise nego smesno).
Hoces li da ga pustas sa ponizavanjem i tebe i ovog foruma (da ne govorim o drzavi, naciji i Crkvi)????
DOKLE?!
Tebe ne dira. Odgovori, ali ne lično i direktno! Šta je problem???Salvantis:I? JOMINI?
Jel sam ja kriv, ili vidis da i dalje nastavlja sa provokacijama, napadima na Patrijarha, spominjanjem zagora (sto je tragicno vise nego smesno).
Hoces li da ga pustas sa ponizavanjem i tebe i ovog foruma (da ne govorim o drzavi, naciji i Crkvi)????
DOKLE?!
Meni. Ali rekao sam treba mi direktan link! Ebote, pa 500 postova dnevno se ovde napiše!crow:kom od moderatora da se zalim na vredjanje po nacionalnoj osnovi i tolerisanje istog???
kao shto rekohjomini:Tebe ne dira. Odgovori, ali ne lično i direktno! Šta je problem???
I obrnuto, obojici se obraćam! Koji vam je???
lapsus...jomini:Meni. Ali rekao sam treba mi direktan link! Ebote, pa 500 postova dnevno se ovde napiše!
E zabole me da trčkam za vama. Daj link.crow:kao shto rekoh
listaj moje poruke na politici unazad
pa pogledaj prvi salvatnisov odgovor!
Nema on veze s tim. A imaš trouglić pored poruke, pa tu možeš i da napišeš obrazloženje.crow:lapsus...
administratoru.
OKjomini:E zabole me da trčkam za vama. Daj link.