Srbija... Zapad ili Rusija?

Ko bre hoce evroatlanske integracije :hahaha:
Jel ima jos neko ko misli da nasa vlast, elita, sluzba, narod i mediji zele evroatlanske integracije? Mi hocemo put i povlascena koja donosi...Kakav crni ulazak u eu...Ti hoes da se nas bolesni sistem samounisti?
Ima li bolesnijeg sistema od onog u EU?
EU nije (zastupnicka)parlamentarna demokratija recimo,iako su im puna usta demokratije.Jer Evropska komisija ima vlast nad zakonodavnim procesom,ona se pita.Ona bira poslusnike koji ce da im glume predstavnike.A kada volja naroda prestane da kontrolise izvrsnu vlast to prerasta u diktaturu.Vidis primere u Francuskoj i Nemackoj recimo,nista se narod ne pita.
 
Srbija se ne moze zatvoriti, kao nekad Enver Hodzina Albanija. Neutralnost je najopasnija opcija. Sada je u svijetu trend samoopredijeljivanja ako se tjera neutralnost, onda si na udari i jednih i drugih.
Ti guraš iskuljučivo u korist svoje etnoreligijske grupe. Srbiji nije u interesu održavanje sadašnjeg sistema međunarodnih odnosa jer ne dozvoljavaju da zadovolji minimum minimuma svojih interesa. Nije uopšte bitno koliko će da košta drugu stranu, glavno da mi isteramo svoje - to je jedino što treba da nas zanima.
 
Nije taj sistem pao sa neba, prirodni sled dogadjaja hiljadu godina gradjenih drustava... Nisu ljudi jednaki, ali su ravnopravni, imaju sanse za uspeh...Dok je nas sistem partijski i njemu trebaju takvi pametnjakovici kao ti.....Da ga brane od stranih zlih djavola...
Ne lupaj, svako bogato društvo je veoma zatvoreno, to o “socijalnoj pokretljivosti” si video u nekom filmu. Društveni položaj se na Zapadu nasleđuje, isto kao presto u Saudijskoj Arabiji.
 
Не 'седи 'србија'' на две столице

Фоскуле пренсите са ТВ'а као папагајке/ји

Тајкуни Србије купују ЈЕФТИН гас из Русије и СКЛАДИШТЕ у Мађарској .

У Задњих шест месеци шетири пута је подигнута цена ГАСА

Сада је цена 20% нижа у РСД/киловату у односу на СКУПУ СТРУЈУ .

Стална пропаганда да је 'струја јефтина струја јефтина' је флоскула са стране шпекуланата јер ППП

( повер пурчесинг парити ) јасно говори да у Мазарској ѕа дупло мању количину рада могуже је купити исту количину енргетике

Значи .. дарезимирамо све што пишеш је лаж
Фоскуле пренсите са ТВ'а као папагајке/ји
Srž problema je baš tu. To o “sedenju na dve stolice” lupetaju samo otvoreni neprijatelju Srba kao takvih, cinici, moralni relativisti, kao i oni od spolja koje jedino zanimaju interesi država koje su ih postavile na ambasadorska mesta i slično.
 
Поштен свет, који ће и Србима дозволити оно, што је себи обезбедио.
Биће тешко, али ће на крају и свет схватити да је то свима у интересу, јер се са Србима може само на тај начин; сваки други је "скупљи".
 
Поштен свет, који ће и Србима дозволити оно, што је себи обезбедио.
Биће тешко, али ће на крају и свет схватити да је то свима у интересу, јер се са Србима може само на тај начин; сваки други је "скупљи".

Srbi oće da su buntovnici a onda da su ravnopravni, a ne ide to tako bato
 

Back
Top