Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 31.906
nije autorska
citam i nesto mi ne stima, neko laze
evo ovo gore iz naslova, to kaze Becka skola ekonomske misli
imaju jos neke zanimljive izjave koje sam izvukao, a cesto se potenciraju iz SNS suprotni narativi
na primer
Srbija je sada na 44% prosecnog Evropljanina
prosecnog, ne onog u Minhenu, ili ne daj Boze, Luksemburgu
prosek je vise negde Bugarska, ili Slovacka, ili Portugal, neka srednja klasa. ima i tamo sirotinje krezave.
znaci Vucicev ekonomski tigar je za 12 godina napredovao 4% samo, uz sve donacije i upustva Evrope
gde su onda zavrsile pare iz fondova za stabilizaciju i razvoj, jel od toga kupuju lamburdzinije, ferarije i ostale automobile novopeceni simpatizeri SNS po Beogradu
to mi se nesto ne slaze sa proklamovanim lazima rezima gde je Srbija imala najveci rast u Evropi, i te fore
ja sam mislio da je u Srbiji nikad bolje, kako to kaze Vucic, u istoriji. ili je sve ovo narucena propaganda Djilasa, da zajebava ove u SNS
https://biznis.rs/vesti/srbija/beck...za-100-godina-dostici-prosecan-standard-u-eu/
citam i nesto mi ne stima, neko laze
evo ovo gore iz naslova, to kaze Becka skola ekonomske misli
imaju jos neke zanimljive izjave koje sam izvukao, a cesto se potenciraju iz SNS suprotni narativi
na primer
da ne bude zabune, misli se na stanje izmedju ekonomija u EU, ko je koliko napredovao u odnosu na ranije godineza poslednjih deset godina dohodak po stanovniku povećan samo četiri procentna poena
Srbija je sada na 44% prosecnog Evropljanina
prosecnog, ne onog u Minhenu, ili ne daj Boze, Luksemburgu
prosek je vise negde Bugarska, ili Slovacka, ili Portugal, neka srednja klasa. ima i tamo sirotinje krezave.
znaci Vucicev ekonomski tigar je za 12 godina napredovao 4% samo, uz sve donacije i upustva Evrope
gde su onda zavrsile pare iz fondova za stabilizaciju i razvoj, jel od toga kupuju lamburdzinije, ferarije i ostale automobile novopeceni simpatizeri SNS po Beogradu
to mi se nesto ne slaze sa proklamovanim lazima rezima gde je Srbija imala najveci rast u Evropi, i te fore
ovo je posebno tragicno, znaci da krezavih ima jednako kao i kada je SNS zaseo u foteljestopa siromaštva je za desetak godina smanjena sa 22 na 21 odsto
ja sam mislio da je u Srbiji nikad bolje, kako to kaze Vucic, u istoriji. ili je sve ovo narucena propaganda Djilasa, da zajebava ove u SNS
https://biznis.rs/vesti/srbija/beck...za-100-godina-dostici-prosecan-standard-u-eu/