Srbija vs. Beograd

• Začetnik teme Začetnik teme Dolph
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dolph

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
107
Na ovogodišnjim republičkim izborima imali smo priliku videti drastičnu razliku u raspoloženju glasača iz Beograda i ostatka Srbije.

Dok je zadovoljni Beograd glasao za "ne menjanje" društveno političkih prilika u Srbiji, nezadovoljni ostatak Srbije, glasao je za promene...

Da li je to naznaka za početak sukoba Srbija vs. Beograd?

U slučaju oružanih sukoba Beograda protiv ostaka Srbije, na čiju biste stranu stali?

Poslednja izmena:
Iskreno, zna se da Beograd nije srpski, nego južnoslovenski grad... Tamo više nema Mišića, Milića, Mičića, Mikića, Mitića... Samo neki Crnogorci, Bosanci, Zagorci i ostali...:huh:

Na ovogodišnjim reubličkim izborima imali smo priliku videti drastičnu razliku u raspoloženju glasača iz Beograda i ostatka Srbije.

Dok je zadovoljni Beograd glasao za "ne menjanje" društveno političkih prilika u Srbiji, nezadovoljni ostatak Srbije, glasao je za promene...

U slučaju oružanih sukoba Beograda protiv ostaka Srbije, na čiju biste stranu stali?

Београд је исто као и остатак Србије гласао за "промене". Не заноси се тим ратом. Бави се неким реалним проблемима.

Nemoj tako... Ovo je jedna od mogućih opcija, na žalost.... Ajde da raspravljamo i oko toga...
Ne verujem da je moguće da dođe do sukoba tog tipa, ipak tolike budale nismo...
Ako već hoćeš izričito, Ne, u tome ni po kuju cenu ne bih učestvovao... To nije nešto za čega se zalažem...

Sasvim je druga stvar šta i kako se trebamo ponašati, šta preduzimati da se odbranimo od nasilja koji prema nama sprovodi "ZVANIČNI" Beograd.
Ima više opcija, a najdelotvornija je rušenje Beogradskih satelita koji su instalirani u svakoj Opštini i svakoj Mesnoj zajednici u najmanjem selu...

To su one opštinske i seoske yayare koje zarad sopstvene sitne koristi i mrvica koje im BG gazde ostave, čine sve da pljačkaju sopstveni narod i sprovode njihove naloge..

Dakle, NE treba rušiti i paliti Beograd, niti uznemiravati Beograđane jer i tamo ima siromaha većih nego bilo gde, treba svako u svom selu i zaseoku da se suprostavi svojoj lokalnoj krvopijii yayari... Kad BG vlast izgubi oslonac, izgledaće "moćno" kao Mubarak i Gadafi, a vidimo kako bez podrške izgledaju dojučerašnji moćnici...

Neka njima njihovog Đilasa, kad im se zavrne kesa zvana Srbija, moj će ****** da dele 13. penzije, grade mostove i obdaništa na račun drugih...

Poslednja izmena:
600501_350274905045650_383595337_n.jpg

Na ovogodišnjim reubličkim izborima imali smo priliku videti drastičnu razliku u raspoloženju glasača iz Beograda i ostatka Srbije.

lol, koji si ti pajser

Ovo uopste nije tacno. U Beogradu je pobedio Nikolic, na parlamentarnim i predsednickim izborima.

Dokle vise ovo huskanje ostatka zemlje na neki strasni zli Beograd?

Beograd je samo slika ostatka zemlje ne 4 puta manjem uzorku. Ima simpatizera i clanova svih partija, bogatih, siromasnih, kako god hoces.

Poslednja izmena:
Iskreno, zna se da Beograd nije srpski, nego južnoslovenski grad... Tamo više nema Mišića, Milića, Mičića, Mikića, Mitića... Samo neki Crnogorci, Bosanci, Zagorci i ostali...:huh:

U pravu si i to je bas ono najbolje u Beogradu.Steta sto imas suzena shvatanja ,sta ti smetaju kad nama koji tu zivimo ne smeta. Kad bi ih upoznao video bi da su mnogi od njih vece patriote od nas.Ne zive oni tu od juce i njihovi raditelji su gradili ovaj grad imaju isti mentalitet kao i mi .Bolje otvori temu o necemu drugom ovo ti je bas bez veze.

Ovo uopste nije tacno. U Beogradu je pobedio Nikolic, na parlamentarnim i predsednickim izborima.

Beograd je samo slika ostatka zemlje ne 4 puta manjem uzorku. Ima simpatizera i clanova svih partija, bogatih, siromasnih, kako god hoces.
beograd uopšte nije slika Srbije, beograd u mnogome odudara od ostatka Srbije i kao da nije tu, kao da nema veze sa nama. ne mešaj na taj način činjenice..

Hm, a ko je Djilas? On je dobio u Zambiji?
Beogradjani duvaju svi u istu tikvu, bez obzira u kojoj su partiji.
Jasno je da odavno Beorad nema apsolutno nikakve veze sa Srbijom, osim sto muze sve druge gradove Srbije.
Istina je teška, rek´o je neko.... :)

Ne verujem da je moguće da dođe do sukoba tog tipa, ipak tolike budale nismo...
Ako već hoćeš izričito, Ne, u tome ni po kuju cenu ne bih učestvovao... To nije nešto za čega se zalažem...

Sasvim je druga stvar šta i kako se trebamo ponašati, šta preduzimati da se odbranimo od nasilja koji prema nama sprovodi "ZVANIČNI" Beograd.
Ima više opcija, a najdelotvornija je rušenje Beogradskih satelita koji su instalirani u svakoj Opštini i svakoj Mesnoj zajednici u najmanjem selu...

To su one opštinske i seoske yayare koje zarad sopstvene sitne koristi i mrvica koje im BG gazde ostave, čine sve da pljačkaju sopstveni narod i sprovode njihove naloge..
Dakle, NE treba rušiti i paliti Beograd, niti uznemiravati Beograđane jer i tamo ima siromaha većih nego bilo gde, treba svako u svom selu i zaseoku da se suprostavi svojoj lokalnoj krvopijii yayari... Kad BG vlast izgubi oslonac, izgledaće "moćno" kao Mubarak i Gadafi, a vidimo kako bez podrške izgledaju dojučerašnji moćnici...

Neka njima njihovog Đilasa, kad im se zavrne kesa zvana Srbija, moj će ****** da dele 13. penzije, grade mostove i obdaništa na račun drugih...

A kako misliš da se oslobodiš tih yayara? Oni kontrolišu kakav takav priliv novca... Ako se oslobodiš njih, oslobodio si se love, a onda si dobio jedno veliko ništa...

Jedini način je ne plaćanje bilo čega što ide u republičku kasu i zadržavati to na lokalu... Kao i naplatu "unutrašnjarine" za sve firme čija se sedišta nalaze u Beogradu, a obavljaju delatnosti po unutrašnjosti...... To je jedini pravi otpor.. Kao što su radili Slovenci, Hrvati, Šiptari, Crnogorci.... A u tom slučaju će da "rade" razni SAJ-evi i garde, ali će nas braniti žandarmerije, 63. padobranska i TO...

Mislim, sve je to već poznato...

Zna se scenarijo...

koje lupetanje.!!
beograd je Srbija i glasao je kao i ostatak Srbije.
Vojvodina je glasala protiv ovog prevaranta i lopova., srbijanca.
Bilo bi dobro da se formita vlada SNS SPS i DSS pa da Vojvodina napusti ovu bednu zemlju i spase ono sto jos nije pokradeno i unisteno od strane Srbije.

koje lupetanje.!!
beograd je Srbija i glasao je kao i ostatak Srbije.
Vojvodina je glasala protiv ovog prevaranta i lopova., srbijanca.
Bilo bi dobro da se formita vlada SNS SPS i DSS pa da Vojvodina napusti ovu bednu zemlju i spase ono sto jos nije pokradeno i unisteno od strane Srbije.

Ne znam to, ali znam da je u Beogradu dobio Đilas, u Vojvodini Pajtić, a u Srbiji Toma... Sve ostalo su insinuacije...

Ne znam to, ali znam da je u Beogradu dobio Đilas, u Vojvodini Pajtić, a u Srbiji Toma... Sve ostalo su insinuacije...

Toma i Djilas se nisu kandidovali za istu funkciju, ne znam zasto to poredis. Toma je i na parlamentarnim dobio u Beogradu najvise glasova.

Mislim, tema k'o tema...mlacenje prazne slame kao i sve na forumu...ali krajnje zlonamerno i isfrustrirano, bez ikakvog pokrica.

Hm, a ko je Djilas? On je dobio u Zambiji?
Beogradjani duvaju svi u istu tikvu, bez obzira u kojoj su partiji.
Jasno je da odavno Beorad nema apsolutno nikakve veze sa Srbijom, osim sto muze sve druge gradove Srbije.
Istina je teška, rek´o je neko.... :)

Nikolic i Djilas se nisu kandidovali za istu funkciju. Vecina Beogradjana je ocito zadovoljna Djilasovim radom, ali ne i ostatkom njegove stranke, jer je DS u Beogradu izgubio parlamentarne i republicke izbore. To je cesto, da se rezultati lokalnih i drugih izbora veoma razlikuju.

Toma i Djilas se nisu kandidovali za istu funkciju, ne znam zasto to poredis. Toma je i na parlamentarnim dobio u Beogradu najvise glasova.

Mislim, tema k'o tema...mlacenje prazne slame kao i sve na forumu...ali krajnje zlonamerno i isfrustrirano, bez ikakvog pokrica.

Maki, nije ovo bez pokrića....

Ako bežiš od istine, istina će te stići u njenom najbrutalnijem obliku...

Dakle, ovo je tema o kojoj vredi razmisliti... Regionalizacija i decentralizacija su neophodne ako Srbija misli opstati....

Back