Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 31.209
Često kupujem lebac u pekarama Lenovski i GAK... ako ga i oni uvoze... ode sve u peršun...
Moze i persun da se uvozi...Često kupujem lebac u pekarama Lenovski i GAK... ako ga i oni uvoze... ode sve u peršun...
Sve moze da se izvozi, samo trebaju dobri trgovci da znaju da ponude svetu robu.Moze i persun da se uvozi...
Gresis, kod nas je vise problem sto znas da moras odmah da platis Mirka, Dordja, Malog i velikog...Sve moze da se izvozi, samo trebaju dobri trgovci da znaju da ponude svetu robu.
Sa tim recima nema sanse da pobedis.....Problem je drugari ogromna potrosnja drzave. Znaci ko god da pobedi nista nece promeniti bez otupustanja pola javnog sektora.
Narod treba da se pobuni i sve to izshuta.Meni nasa trgovina izgleda kao da imas Arkana i nekog ko te bukvalno motri i gleda hoces li da krene biznis ili neces i taman kad resis da krenes, oni se nameste i kazu , prvo nama pare , tiket, pa onda mozes dalje..
Ma to je samo moj utisak, zato sto ja ne trgujem nego obicno proizvodim.Narod treba da se pobuni i sve to izshuta.
Неће нико да буде пекар.
А шиптара пекара-милион.Сад ће Еди Рама да нам проследи први контигент
па ћемо једемо лебац из вредних шиптарских руку![]()
Кинез поједе једну шаку пиринча и једну пластичну кесу и њему доста
Najbolji pekari,nisu albanci,nego maakedonci.Zasto ne zaposlimo makedonske pekare.U Skoplju sam pre neki dan,jeo djevrek,koji mi mozemo samo da sanjamo.!ovatno, jer većini potrošača nije poznato da im trgovci i pekari uveliko prodaju vruć hleb i pecivo koji su na naše tržište stigli u šleperima prethodno pripremljeni i zamrznuti nekada i hiljadama kilometara daleko", piše "Politika".
List dodaje da se p
Pricao mi covek iz Surcina koji je u Bastovanskoj ulici napravio lepu kucu da su mu dosle Buhe da ga pitaju odakle mu novac i cime se bavi? Da li zbog nelojalne konkurencije da ne dila slucajno drogu ili neki biznis koji i oni imaju.Meni nasa trgovina izgleda kao da imas Arkana i nekog ko te bukvalno motri i gleda hoces li da krene biznis ili neces i taman kad resis da krenes, oni se nameste i kazu , prvo nama pare , tiket, pa onda mozes dalje..
Da, treba zabraniti kondome, anti bebi pulule i svrsavanje unutra....Kod nas se sada mnogo govori i pise,u vezi ukidanja plasticnih kesa.Citajuci o tome,setih se,da kod nas postoji bela kuga.Mozda bi bilo oportuno,
da kada se zabrane plasticne kese,zabranimo i upotrebu plasticnih kondoma,kako bi se stvorili uslovi,za masovno ostajanje u drugom stanju,cime
bi se prirastaj dece,u mnogome povecao.!
http://www.politika.rs/scc/clanak/445544/Srbija-uvozi-hleb
Ово је срамота. Поред толико плодне Војводине..
Шта вреди кад су сељани лењи, мисле сама земља ће да се обрађује и наводњава а да је њихово само да уберу и продају.
Da li si nekada probao da budes taj seljanin?
Problem je drugari ogromna potrosnja drzave. Znaci ko god da pobedi nista nece promeniti bez otupustanja pola javnog sektora.
Гледао сам Пишту месец дана. Њива је као коцка у милиметар, свака бразда тачна, наводњавање постоји а оно сено спаковано у ролне и у најлон. 50км на нашу страну...ма шта 50, чим пређеш границу, расуло. Да ме је енергија одредила да будем на селу, мајку му па одрадио бих то како треба.
Nemoj ti gledati nikoga neko pokusaj da zivis od toga pa onda pricaj. Nemoj tudjum k.rcem....
Чекај, да ли сам нешто слагао?