Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

eto, svi neke patriote a kad dodje vreme da se bore za otadzbinu (u ovom slucaju, jеbu za otadzbinu, a cak se ni ne trazi da prima nego da daje) beze. zato smo tako propali 90ih. jer se bezalo od vojne obaveze.
Zajebi tu priču Deki je dao zakletvu da će braniti otadžbinu .

To ne podrazumeva da će gurati kobasicu u trulo meso shemale-a.
Zrtvuj se ti, idi je kresni da ti bude challenge. Kad već to pominjes kao opciju za spas.

Zajebi tu priču Deki je dao zakletvu da će braniti otadžbinu .

To ne podrazumeva da će gurati kobasicu u trulo meso shemale-a.
Zrtvuj se ti, idi je kresni da ti bude challenge. Kad već to pominjes kao opciju za spas.

ja imam zenu decu unuke bilo bi neumesno.a moja alatka zadnjih godina ne radi bez stimulanta.ti si jos u takvim godinama da si pun energije i mozes da prskas ko iz creva.tvoja je duznost da to iskoristis.

6591-ispred-spensa-sns-miting5.jpg

BEOGRAD – Vlada Srbije donela je odluku o ukidanju viza za ulazak u Republiku Srbiju za državljane Federacije Sveti Kits i Nevis i Republike Palau, objavljeno je u „Službenom glasniku“.

U odluci koju je potpisala premijerka Ana Brnabić, navodi se da „državljani Federacije Sveti Kits i Nevis i Republike Palau, nosioci svih pasoša, mogu da uđu, tranzitiraju i borave na teritoriji Republike Srbije do devedeset (90) dana od datuma ulaska u Republiku Srbiju, u periodu od sto osamdeset (180) dana, ukoliko ne postoje smetnje iz člana 15. Zakona o strancima“.

Navodi se da „ova odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u ‘Službenom glasniku Republike Srbije'“.

(Tanjug)

- - - - - - - - - -

https://www.krstarica.com/vesti/politika/srbija-ukida-vize-za-sveti-kits-i-nevis-i-republiku-palau/

- - - - - - - - - -

Kaže verovanje da se bratimljenja i kumstva na Sv.Jovana pokažu kao najstabilnija

Svedoci smo pooštravanja uslova za arbajt po Evropi, tako da će ljubiteljima love St.Kittis dobro doći.
A ni Trinidad nije daleko

- - - - - - - - - -

Veličanstveni, verujem da si otvorio temu koja već postoji samo da bi nam saopštio da nikada nećeš imati para da odeš na St. Kits & Nevis.

Ti nemaš ni za sirotinjsku Grčku pa sve da poneseš punjene paprike u gepek

Back