Quantcast

Srbija u očima stranih Youtube vlogera

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
37.348
U poslednjih nekoliko meseci sam primetio skoro pa poplavu turističkih vlogova na YouTube o Srbiji. Očigledno da je relaksiran režim ulaska i boravka prilično uticao da se youtube putnici obično vezani za neka toplija područja, odlučuju za ove prostore i što me najviše iznenađuje, ostaju jedan duži period. Pored putničkih vlogova primetan je i porast stranih digitalnih nomada koji ovde ostaju da žive jedan period vremena i otvoreno reklamiraju Srbiju,a i oni koji se baziraju na hrani (food&travel) polako ovde daju "stručna" mišljenja.
Dobro dok ne vidim Mark Viensa kako krka gurmansku u Leskovcu :mrgreen:.....ne priznajem ništa ali pomak je vidljiv ;)
Gledajući njihove vlogove prosto sam malo i iznenađen koliko preovlađuje pozitivan ton.
Ovo neka bude tema gde kačimo upravo takve utiske sa YT
 

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
37.348
Делимо утисак.. и ја сам приметио невероватно велик број влогова, претежно од американаца који су побегли од ковид хаоса у својим срединама и као што си и сам рекао, преовлађује позитиван тон
Da, ali upravo nas to stavlja na turističku mapu makar u ovom segmentu. Pozitivan ton uticajnog vlogera privlači drugog....tako stvari postaju in tamo a to donosi neki rejting koji je do sada prilično bio nizak.
 

fauler

Veoma poznat
Poruka
10.706
Meni je posebno smešno kada govore o našoj kuhinji kada idu po tim restoranima,grilovima i sl.uvek se oduševe roštiljem,sarmama,karađorđevom,raznim mućkalicama tu je Čarls neprevaziđeni gurman sećam se kada je upoređivao gurmansku pljeskavicu od 250-300gr sa duplim čizburgerom iz meka gde je ovaj čiz jedno 3 puta manji od gurmanske ali je cena uredno ista lol
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.