Srbija treba da legalizuje prostituciju

Moj stav je da je to teško dokazivo i da to ne treba biti delo kažnjivo po zakonu ali ne treba biti ni legalizovano. Ker ono što se legalizuje znači da za svakog čoveka treba biti društveno prihvatljivo. Treba kaznjavati samo makroe koji primoravaji druge osobe na prostituciju.
Poenta je da legalizovanjem potpada pod zakon o radu. A to znači penziono i lekarsko. I porez za državu. To su sve pare koje su išle makroima u džep.

Poenta je da legalizovanjem potpada pod zakon o radu. A to znači penziono i lekarsko. I porez za državu. To su sve pare koje su išle makroima u džep.
Kada nešto bude zakonom legalizovano onda to znači i da je društveno prihvatljivo. A onl šta je društveno prihvatljivo znači da svi ljudi mogu bez problema da se bave time ako žele. A ti koliko vidim ne bi voleo da ti ćerka bude prostituka tako da ne razumem zašto onda podržavaš legalizaciju prostitucije.

Kada nešto bude zakonom legalizovano onda to znači i da je društveno prihvatljivo. A onl šta je društveno prihvatljivo znači da svi ljudi mogu bez problema da se bave time ako žele. A ti koliko vidim ne bi voleo da ti ćerka bude prostituka tako sa ne razumem zašto onda podržavaš legalizaciju prostitucije.
Ima mnogo legalnih zanimanja koje ne bih voleo za svoju (hipotetičnu) ćerku. Ali, to je moj problem a ne njen.

Da radi u noćnom klubu, da bude taksista, da radi kao maserka...
Vaspitaš je da ne bude steptizeta, kažeš joj da ne treba nisko da pada i da svoju golotinju pokazuje pred drugim muškarcima. Kažeš joj da ako bude maserka da će mnogi perverznjaci dolaziti da je ona masira da bi ih dodirivala. A ne bih imao problem da mi ćerka bude taksista. Žene voze i kamione.

Vaspitaš je da ne bude steptizeta, kažeš joj da ne treba nisko da pada i da svoju golotinju pokazuje pred drugim muškarcima. Kažeš joj da ako bude maserka da će mnogi perverznjaci dolaziti da je ona masira da bi ih dodirivala.
Tako joj isto kažeš da ne valja da bude seksualna radnica.
A ne bih imao problem da mi ćerka bude taksista. Žene voze i kamione.
Posao taksista može da bude opasan, naročito za žene.

Pre treba suzbijati patologiju kockanja, po cemu smo prvi u Evropi.
To sam htela da napišem, mnogo veći problem je kocka.
Ali kod prostitucije rezim ne bi mogao da tako lako pere pare i da ubira ogroman profit bez puno truda.
Pa da, profit je mnogo manje nego od kocke, a misle da će se možda zameriti i nekim SPC strukturama i glasačima koji su većinom zatucani.

Ja sam ZA.

Od skoro u nekim zemljama im je plaćeno i porodiljsko bolovanje, imaju zdravstvenu zaštitu, penziju, mislim da sve to treba uvesti. Kao zanat. A one koje žele na crno sankionisati. Tada ne bi bile prepuštene nekim idiotima makroima, bile bi zaštićene, a muškarci bi legalno mogli da dođu do seksa ako to žele. Naravno da bi imale obavezu pregledanja na mesečnom nivou, krv, brisevi itd... Mada verujem da se koriste kondomi ali opet.

Znači, ne vidim ni jedan razlog da ne bude legalno. Koliko znam u Mađarskoj je legalizovano?

To će takođe značiti, kao što imate jeftine prodavnice, tako imate i elitne, da bi bile i elitne kuće za dublji džep i one manje elitne.. to je sve tržište i to je sve razumljivo. Za svakog po nešto.

Back