hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 126.985
ok ako legalizuju treba da uvedu i kurseve na narodnim univerzitetima za prekvalifikacju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi svojoj ćerci ili sestri poželeo da budu prostitutke? Verujem da ne. Što ne želiš sebi ne poželi ni drugima.Ja mislim da je super potez.
Prvo, kao uvelo bi se obavezni lekarski pregled, da nemaju STD.
Drugo, država bi otimala porez
Šta mi želimo je jedna stvar, šta će deca da urade je nešto sasvim drugo. Ako si se posvetio detetu onda su veoma male šanse da bude prostitutka, dal na crno dal u radnom odnosu.Da li bi svojoj ćerci ili sestri poželeo da budu prostitutke? Verujem da ne. Što ne želiš sebi ne poželi ni drugima.
Znači ne bi to poželeo svom detetu ali tuđem bi?Šta mi želimo je jedna stvar, šta će deca da urade je nešto sasvim drugo. Ako si se posvetio detetu onda su veoma male šanse da bude prostitutka, dal na crno dal u radnom odnosu.
A kako se ti sada boriš sa prostitucijom i da li brineš za svoje žensko dete?Znači ne bi to poželeo svom detetu ali tuđem bi?
Moj stav je da je to teško dokazivo i da to ne treba biti delo kažnjivo po zakonu ali ne treba biti ni legalizovano. Ker ono što se legalizuje znači da za svakog čoveka treba biti društveno prihvatljivo. Treba kaznjavati samo makroe koji primoravaji druge osobe na prostituciju.A kako se ti sada boriš sa prostitucijom i da li brineš za svoje žensko dete?
Poenta je da legalizovanjem potpada pod zakon o radu. A to znači penziono i lekarsko. I porez za državu. To su sve pare koje su išle makroima u džep.Moj stav je da je to teško dokazivo i da to ne treba biti delo kažnjivo po zakonu ali ne treba biti ni legalizovano. Ker ono što se legalizuje znači da za svakog čoveka treba biti društveno prihvatljivo. Treba kaznjavati samo makroe koji primoravaji druge osobe na prostituciju.
Kada nešto bude zakonom legalizovano onda to znači i da je društveno prihvatljivo. A onl šta je društveno prihvatljivo znači da svi ljudi mogu bez problema da se bave time ako žele. A ti koliko vidim ne bi voleo da ti ćerka bude prostituka tako da ne razumem zašto onda podržavaš legalizaciju prostitucije.Poenta je da legalizovanjem potpada pod zakon o radu. A to znači penziono i lekarsko. I porez za državu. To su sve pare koje su išle makroima u džep.
Ima mnogo legalnih zanimanja koje ne bih voleo za svoju (hipotetičnu) ćerku. Ali, to je moj problem a ne njen.Kada nešto bude zakonom legalizovano onda to znači i da je društveno prihvatljivo. A onl šta je društveno prihvatljivo znači da svi ljudi mogu bez problema da se bave time ako žele. A ti koliko vidim ne bi voleo da ti ćerka bude prostituka tako sa ne razumem zašto onda podržavaš legalizaciju prostitucije.
Na primer? Ne bih voleo da mi ćerka bude striptizeta. Vaspitaš je da to ne bude kao i da ne bude fukara.Ima mnogo legalnih zanimanja koje ne bih voleo za svoju (hipotetičnu) ćerku. Ali, to je moj problem a ne njen.
Da radi u noćnom klubu, da bude taksista, da radi kao maserka...Na primer?
Vaspitaš je da ne bude steptizeta, kažeš joj da ne treba nisko da pada i da svoju golotinju pokazuje pred drugim muškarcima. Kažeš joj da ako bude maserka da će mnogi perverznjaci dolaziti da je ona masira da bi ih dodirivala. A ne bih imao problem da mi ćerka bude taksista. Žene voze i kamione.Da radi u noćnom klubu, da bude taksista, da radi kao maserka...
Tako joj isto kažeš da ne valja da bude seksualna radnica.Vaspitaš je da ne bude steptizeta, kažeš joj da ne treba nisko da pada i da svoju golotinju pokazuje pred drugim muškarcima. Kažeš joj da ako bude maserka da će mnogi perverznjaci dolaziti da je ona masira da bi ih dodirivala.
Posao taksista može da bude opasan, naročito za žene.A ne bih imao problem da mi ćerka bude taksista. Žene voze i kamione.
Promiskuitet ne može biti društveno prihvatljiv zbog polno prenosivih bolesti. Prezervativi ne štite 100 posto od njih, tako da postoji jako valjan razlog da prostitucija ne bude legalizovana.Tako joj isto kažeš da ne valja da bude seksualna radnica.
Stvar je u tome da prostitucija već postoji. To nije nešto što će da se desi sa legalizacijomPromiskuitet ne može biti društveno prihvatljiv zbog polno prenosivih bolesti. Prezervativi ne štite 100 posto od njih, tako da postoji jako valjan razlog da prostitucija ne bude legalizovana.
Ali ako pistoji ne znači da treba postati društveno prihvatljiva.Stvar je u tome da prostitucija već postoji. To nije nešto što će da se desi sa legalizacijom
Zašto ne?Ali ako pistoji ne znači da treba postati društveno prihvatljiva.
Ако су цигарете треба и то.Prvo neka legalizuju marihuanu.
Pa postoji i drogiranje pa ono ne treba postati društveno prihvatljivo zbog štetnosti po ljudski organizam.Zašto ne?
To sam htela da napišem, mnogo veći problem je kocka.Pre treba suzbijati patologiju kockanja, po cemu smo prvi u Evropi.
Pa da, profit je mnogo manje nego od kocke, a misle da će se možda zameriti i nekim SPC strukturama i glasačima koji su većinom zatucani.Ali kod prostitucije rezim ne bi mogao da tako lako pere pare i da ubira ogroman profit bez puno truda.
ZAto što mali broj njih uspe. Baš mali procenat.Sto bi to bilo koja devojka ili zena radila kad sad mogu online da otvore Only Fans i da dobijaju mnogo vise novca nego sa ulice.
Jedna zaradjuje 43 miliona dolara godisnje!
Nenormalne pare se vrte na tom sajtu...
Online prostitucija cveta u svetu na jako.