- Poruka
- 84.264
Blažo Marković je skoro izašao na TV da koemntariše ovu temu i ima valjane argumente.
Šta vi mislite, da li treba legalizovati?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za nas kojima je to jedini način da dođemo do ženske bi bilo superBlažo Marković je skoro izašao na TV da koemntariše ovu temu i ima valjane argumente.
Pogledajte prilog 1654981
I tebe će sad paradajzimaJa mislim da je super potez.
Prvo, kao uvelo bi se obavezni lekarski pregled, da nemaju STD.
Drugo, država bi otimala porez
Bludnica! Veoma je lako reći: bludnica! Dakako! Ja sam gledala pred svojim nogama i biskupe i generale i kelnere, da, sobare i dnevničare također, i ja sam uvijek iznova doživljavala ovo: gotovo svi oni koju pužu pred nama kasnije nas uvijek tako strahovito uzvišeno prljaju, da mi je to posvema nerazumljivo!
Њима је свеједно. За пола дана зараде колико и мученице у фабрици за месец дана.Ja mislim da je super potez.
Razlika je u moralu, ali ko to gleda morala i ona pa mora i on.Њима је свеједно. За пола дана зараде колико и мученице у фабрици за месец дана.
Ogroman broj žena same biraju da se bave prostitucijom. Ko sam ja ili ti da im zabranimo?Naravno da ne treba. Sve negativne pojave treba suzbijati.
Žene se trebaju tretirati kao osobe, ne kao roba.
Slazem se, uz dobru organizaciju bilo bi manje novaca kriminalnim bandama, ovaj vid zaposlenja bi bio bezbedniji za one koji rade u njemu, bilo bi manje seksualno prenosivih bolesti.Ja mislim da je super potez.
Prvo, kao uvelo bi se obavezni lekarski pregled, da nemaju STD.
Drugo, država bi otimala porez
U EU je legalizovano znaci mora i kod nas inace smo divljaciNaravno da ne treba. Sve negativne pojave treba suzbijati.
Žene se trebaju tretirati kao osobe, ne kao roba.
Ma daj, pa uračunati ce ti kurave u cijenu i porez koji će plaćati državi.Za nas kojima je to jedini način da dođemo do ženske bi bilo super
Gađajte me paradajzima sad slobodno
Sve se plaćaMa daj, pa uračunati ce ti kurave u cijenu i porez koji će plaćati državi.
Podržavaš?Ogroman broj žena same biraju da se bave prostitucijom. Ko sam ja ili ti da im zabranimo?
ALI na kraju korisniku, tj tebi bit će skuplje.Sve se plaća
Pa tako i to
A JbgALI na kraju korisniku, tj tebi bit će skuplje.