Srbija se zadužila čak milijardu evra

BDP je go ***** i cesto ne predstavlja realno stanje jednom recju naduvava se.
:D :D :D :D :D :D напротив незналице, БДП се чак и умањује за део производа који су на тржишту, а произведени су на црно (по статистици). Мораш још мнооооооого да учиш, а не само да нагађаш глупости

Javna preduzeca i opstine ne spadaju pod drzavu?

Јавна Предузећа нису јавна.. Она су власништво СНСстранке и странака на власти де факто и де јуре

Ruski hakeri pronasli da Jorgovanka Tabakovic ima oko 300 miliona evra u Rusiji.

Само 300 ?

Sve ruina do ruine. Trebalo bi da se ugledaju na Srbiju.

Проблем је шта су све те развијене земље урадиле са кредитима.

Уложиле у своју земљу на корист целе популације.

У Србији све паре од кредита СНС је уложио у себе

To ti pricam. Skresati sve drzavno na minimum minimuma, totalna privatizacija, pocevsi od sportskih klubova, raznih televizija i kulturno umetnickih drustava.

Сада није приватно ? Све је приватно власништво СНС'а или партија на власти

Prpa, a? :lol:
Ako posluju pozitivno, zasto su na budzetu? Da bi partije uvaljivale svoje uhlebe narodu na grbacu?

:D :D :D :D :D Јавна предузећа, незналицо једна, нису на буџету. Толико си необразован да не разликујеш изразе -јавна предузећа и јавни сектор. Настави да лупеташ, задовољство ми је да те разваљујем знањем

Ubedi u to građane Srbije, napiši program u koji se može verovati, zatraži izbore i svi građani Srbije će za tebe glasati ....Ubedo, naročito, građane Srbije da im je za vreme dosmanlijske anarhije bilo bolje ... Setimo se kako si ti anarhisti i antisrbi u mafijaškoj akciji Sablja uhapsili 12 000 nevinih Srba ... Niko normalan više neć da glasa za takve ...
U Sablji uhapšeni nevini Srbi?
Uglavnom, da sam Isus Hrist, na izborima koje sprovodi SNS ne bih imao nikakve šanse. Narod sa tim nema nikakve veze.
A kad smo već kod naroda, ja sam upravo sa njim, tamo gde treba da budem.

:D :D :D :D :D Јавна предузећа, незналицо једна, нису на буџету. Толико си необразован да не разликујеш изразе -јавна предузећа и јавни сектор. Настави да лупеташ, задовољство ми је да те разваљујем знањем
Skakavci se uskomešali, nema dovoljno za svakoga, a apetiti ogromni. :lol:

Ima dokaza koliko hoces, eto i studenti im traze od nadstresnice pa ne smeju da iznesu javno...a nije samo to ...to je sami mali delic.
A neke veoma bitne stvari u vezi toga je i izaslo javno, samo se tokovi novca skrivaju.
Šta traže studenti, ili bilo ko iole normalan, od nastrešnice? Zar se svuda na svetu ne događaju slične nesreće? Zar je Vučić gradio ili projektovao tu nesreću nadstrešnicu? Zar oni koji su bili, bilo na koji način, odgovorni za to nisu u pritvoru i zar nije protiv svih njih započeo sudski postupak? Zar to nije dovoljno? Zar rulja treba da bude preki sud? Blokatori, zar ste vi normalni? Zar mislite da kada uništite Srbiju uništićete i Vučića?

Када буде Вужић и СНС у затвору за фушерајски рад и крађу Србија ће бити спашена
A to će da se dogodi na Sv. Nikada, a verujem ni tada ... Blokadna kuharica neće u Srbiji građansku rat da "za-kuha" ...Uskoro će se pokreniti akcija - g... motkama po satanistima ...

Ви нормални ? Прецењујете се

Треба додати све субвенције стимулације за отварање радних места , бесплатну инфарструктуру .. земњиште

Када буде Вужић и СНС у затвору за фушерајски рад и крађу Србија ће бити спашена

Свезналице ... Да ли ЏЕПКО пројекат се рачуна у дуг или БДП

https://forum.krstarica.com/threads/novo-zaduzivanje-za-expo-27-5-milijardi-evra.1021322/
:D :D :D :D :D :D :D због ситуације, где му је"мозак" остао блокиран јер не зна шта да одговори, поново поставља исте поруке не одговарајући на питања. Разумели смо, немаш појма ни о једној теми коју си започео

...и даље чекамо на одговоре...претпостављам да сада ови стручњаци зову своје претпостављене, оне изнад њих , како би их посаветовали на који начин да реагују пошто су наишли на блокаду. Ви блокирате на улици, а ја вас блокирам чистим аргументима

Jesu li se zaduzili kod brace Kineza i Rusa, ili kod zlog zapada?

Pa nece, vasa braca diktatorski sljamovi daju vece kamate, jbga.
Јесте, Србија се задужила код Руса, железнички кредит, који је одужен 2021, кинески кредит је око 3 милијарде евра, што је иначе развојни, инфраструктурни кредит, који сам себе исплаћује кроз наплату услуга коришћења инфратруктуре. Хоћемо ли даље?

Ви нормални ? Прецењујете се

Треба додати све субвенције стимулације за отварање радних места , бесплатну инфарструктуру .. земњиште

images

Свезналице ... Да ли ЏЕПКО пројекат се рачуна у дуг или БДП

https://forum.krstarica.com/threads/novo-zaduzivanje-za-expo-27-5-milijardi-evra.1021322/
...и даље чекам одговоре или објашњење

Јесте, Србија се задужила код Руса, железнички кредит, који је одужен 2021, кинески кредит је око 3 милијарде евра, што је иначе развојни, инфраструктурни кредит, који сам себе исплаћује кроз наплату услуга коришћења инфратруктуре. Хоћемо ли даље?
Hajde dalje, plz, kazi koliko su smanjene kamate na obveznice zbog MMF-a, da bi ti mogao da dobijes svoj SNS sendvic?

Hajde kazi kolike bi kamate na drzavne obveznice bile bez zapada?

Back