Srbija se ne može osloboditi Rio Tinta dok se ne oslobodi od Aleksandra Vučića

nesko101

Elita
Poruka
19.016
Autorska
Prosto i bukvalno je tako.
Ako mislite da zadržite Vučića na vlasti onda se sigurno nećete spasiti od ekološke katastrofe koju vam Rio Tinto sprema za oko 2,5 milona Srba koji će sigurno za kratko vreme biti pogođeni sa zagađenjem zdrave vode i hrane na tom području.A kada pogledam koliko je to hiljada hektara obradive zemlje i uništenja šuma kao i etno sela i nacionalnih i turističkih mesta onda je to totalna propast za celu Srbiju kroz sve vekove.

Autorska
Ako mislite da zadržite Vučića na vlasti onda se sigurno nećete spasiti od ekološke katastrofe koju vam Rio Tinto sprema za oko 2,5 milona Srba koji će sigurno za kratko vreme biti pogođeni sa zagađenjem zdrave vode i hrane na tom području.A kada pogledam koliko je to hiljada hektara obradive zemlje i uništenja šuma kao i etno sela i nacionalnih i turističkih mesta onda je to totalna propast za celu Srbiju kroz sve vekove.
Prosto, bukvalno i tako, ko je doveo Rio Titnto u Srbiju hoće li ko objasniti?

Autorska
av dao kosovske rudnike amerima, a ostatak srbije solcu, sad je bar svima sve jasno zasto je na vlasti, zapad boljeg nije mogao ni da sanja, povremeno samo lane na ruse, i to je to, srecan put ne u eu, nego u nafo, za eu ste africka kolonija sad, zahvalite av-u

Srbi sagorevaju drva, uglaj, naftu i benzin kao pomahnitali, i jos su kao borci za cistu prirodu.

Cak, ja mislim da je i psiholoski tesko objasnjivo ta kolicina abnormalne pomahnitalosti dok apsolutno niti jedne sekunde ne stanu i ne razmisle u stilu 'A stani, mozda ipak treba da ne sagorevam bas toliko ove stvari'.

Idem da jedem, pa da citam jos viceva.

av dao kosovske rudnike amerima, a ostatak srbije solcu, sad je bar svima sve jasno zasto je na vlasti, zapad boljeg nije mogao ni da sanja, povremeno samo lane na ruse, i to je to, srecan put ne u eu, nego u nafo, za eu ste africka kolonija sad, zahvalite av-u
VI Ameri nemate guzve na benzinskim pumpama kao 70-ih (kada su bile guzve kao u doba Slobe i SFRJ 80ih kod nas) uglavnom samo zbog frakinga.

Fraking vas je oslobodio zavisnosti od ucena OPEK-a.

Koliko je fraking zdrav za prirodnu sredinu, sta mislis? Zasto ne prestanete sa istim, prestanete da vozite kola, i ostavite deci cistiju sredinu?

A ne ti se boris za cistiju sredinu, ali ces ipak da upalis kola nego da udjes u javni prevoz.

Tako se i ja borim protiv viska kilograma, ali cu ipak da smazem prase u trku i 2 Reform torte.

VI Ameri nemate guzve na benzinskim pumpama kao 70-ih (kada su bile guzve kao u doba Slobe i SFRJ 80ih kod nas) uglavnom samo zbog frakinga.

Fraking vas je oslobodio zavisnosti od ucena OPEK-a.

Koliko je fraking zdrav za prirodnu sredinu, sta mislis? Zasto ne prestanete sa istim, prestanete da vozite kola, i ostavite deci cistiju sredinu?

A ne ti se boris za cistiju sredinu, ali ces ipak da upalis kola nego da udjes u javni prevoz.

Tako se i ja borim protiv viska kilograma, ali cu ipak da smazem prase u trku i 2 Reform torte.
Meni se do skoro više isplatilo da sednem u auto i idem negde nego da platim jednu autobusku kartu. To govori o besmislenosti gradskog prevoza a ne o ekologiji.

Evo svaki drugi onaj kineski autobus ima spušteno crevo iberlaufa i purnja dim a šatro idu na metan.

Taman kada pomisliš da je sve izdao i uništio on dovede sodomu i gomoru da raskopava srbiju.

I to sve zato što se u srbiji ne poštuje znanje ni struka.

ja za 15 godina nisam usao u javni prevoz ovde, znas ti koliko imam da giljam do autobuske stanice? i ko zna gde ide taj autobus? zena se neko vreme vozila pre 10-15 godina... znaci, jedino da idem bajsom, pa onda da stavim bajs ispred busa sam video zakacen, i to vise puta

e, isao sam busem izmedju dva aerodoma u njujorku, ne mogu da setim kada jos... juce sliusam amera kako je izvezao u cugu 1000 milja, 1600km, na zapad, kroz neke states ogranicenje 85milja na cas... drugi je otisao na floridu, isto kaze da ce da proba nazad u cugu da izveze, svoj auto, a ni rent-a-car nije skup, ostavis ga na aerodromu, i letis gde hoces
Evo svaki drugi onaj kineski autobus ima spušteno crevo iberlaufa i purnja dim a šatro idu na metan.
ma ne kapiraju ljudi da zapad ima standard za izduvne gasove, automobili ne zagadjuju kao nekad, ali srbija je ionako groblje polovnjaka, to nije trebalo da se dozvoli da se uvozi ispod euro4 ili 5 cak

bez auta bih bio otsecen od posla, skole, prodavnice, svega, prosto nemam alternativu, zapravo vecina amera nema alternativu, nemas auto, mos' se ubijes odma'
u beogradu biras tramvaj, trolu, autobus, ihahaj, nema toga ovde, mislim nema gde sam ja, osim tih nekih gradskih autobusa, pitaj boga gde oni idu

What would happen if we stopped fracking?

The broader economic impact of the hydraulic fracturing ban would be substantial. Compared to a world with hydraulic fracturing, in 2025, the United States economy would have 7.7 million fewer jobs, $1.1 trillion less in gross domestic product (GDP), and $950 billion less in labor income.

znaci, nema sansi da se mi odreknemo 7 miliona poslova i 1000 milijardi, jedino ako resimo da se samoubijemo, sevarna dakota pored teksasa neka rade samo

Poslednja izmena:

da zamislimo samo da su svi presli na elektricna vozila, zagadili srbiju, i po evrope, imaju litijuma, svapska autoindustrija cveta opet

odakle struja da se pune sva ta vozila?
ta struja isto mora da se pravi, kako ce je biti dovoljno ako je vec sada nema dovoljno? ko ce da isfinansira tranziciju?
em ce automobili da budu duplo skuplji, em ce zivot, energentni uopste da budu duplo skuplji, ljudi nece moci nista da priuste, ni da plate racun za struju vec ne mogu, a kako ce ako bude duplo skuplja?
znaci, jedino da se smanji broj potrosaca, a to ti je brajko depopulacija, bilo ratom bilo bolescu.

vec sada se kuka kako su energentni skupi, a ako budu zeleni, moraju da budu jos skuplji, ja ne znam ko mislite da treba da plati tranziciju, da se zaduzimo, pa neka misle buduce generacije? izbice rat, jedino tako to moze da se izvede, svaki drugi plan je nerealan

Poslednja izmena:
Srbi sagorevaju drva, uglaj, naftu i benzin kao pomahnitali, i jos su kao borci za cistu prirodu.

Cak, ja mislim da je i psiholoski tesko objasnjivo ta kolicina abnormalne pomahnitalosti dok apsolutno niti jedne sekunde ne stanu i ne razmisle u stilu 'A stani, mozda ipak treba da ne sagorevam bas toliko ove stvari'.

Idem da jedem, pa da citam jos viceva.
prvo ne sagorevaju ko pomahnitali
a drugo ceo svet sagoreva sve redom
trece ako nemas nesto pametno bolje da i ne pricas nista

bez auta bih bio otsecen od posla, skole, prodavnice, svega, prosto nemam alternativu, zapravo vecina amera nema alternativu, nemas auto, mos' se ubijes odma'
u beogradu biras tramvaj, trolu, autobus, ihahaj, nema toga ovde, mislim nema gde sam ja, osim tih nekih gradskih autobusa, pitaj boga gde oni idu

What would happen if we stopped fracking?

The broader economic impact of the hydraulic fracturing ban would be substantial. Compared to a world with hydraulic fracturing, in 2025, the United States economy would have 7.7 million fewer jobs, $1.1 trillion less in gross domestic product (GDP), and $950 billion less in labor income.

znaci, nema sansi da se mi odreknemo 7 miliona poslova i 1000 milijardi, jedino ako resimo da se samoubijemo, sevarna dakota pored teksasa neka rade samo
Generalno, mogu da se slozim, ali nije sad to poenta.

Poenta je, znas li ti koliko je fraking ubistvo za prirodu?

Zanimljiva je dinamika Srpskih zlobnika u vezi zivota...

Prvo gledaju da podhebavaju i ometaju svakog...
Onda se neki ljute a drugi obracunavaju...
Ako pobede ove koji se obracunavaju a obicno mogu da ih pobede jer to je jedan pojedinac, a zlobnika je gomila, onda se stvara tajnost na jednoj strani a malodusnost na drugoj....kolektivna..

A kad imamo malodusnost onda moze da se radi bukvalno po noci , tj da se radi lopovisanje ili kriminal ili nasilje ili pljacka...jer malodusnost stvara pasivnost koja nije prepreka ...

Back