Србија пропушта развојну шансу, ако одустане од литијума

Razvojna šansa je rudarenje litija, a nije poljoprivreda sa svom onom plodnom zemljom koju Srbija ima.
Ako je tako rekla Svetlana Bojković,ako je tako rekao gospodin Ćuta,ako je tako rekla Kerkyra onda je odistinski deplasirano da se diskutuje o nečemu o čemu su takvi autoriteti dali svoj sud.

Mora da je istina što kažu Ante Brnabić i klempavi šišmiš Vulin

Razvojna šansa je rudarenje litija, a nije poljoprivreda sa svom onom plodnom zemljom koju Srbija ima.

Mora da je istina što kažu Ante Brnabić i klempavi šišmiš Vulin
Poljoprivedno zemljište koje će biti privremeo nepodesno za obradu usled otvaranja rudnika obuhvata najviše nekoliko promila obradivog zemljišta u Srbiji.

Poslednja izmena:
Ja samo ne nasedam na podvale nekih likova iz opozicije koji iz očaja zbog bezperspektivnosti osvajanja vlasti pribegavaju sejanju straha kod stanovništva uzdajući se da će tako steći pristalice odnosno glasače.
Rudnik i prateća industrija jesu razvojna prilika za Srbiju.Prilika da se u određenoj meri odlepi od siromaštva.Istina ništa spektakularno.
Nemam ja u tome nikakav lični interes.

Ja samo ne nasedam na podvale nekih likova iz opozicije koji iz očaja zbog bezperspektivnosti osvajanja vlasti pribegavaju sejanju straha kod stanovništva uzdajući se da će tako steći pristalice odnosno glasače.
Rudnik i prateća industrija jesu razvojna prilika za Srbiju.Prilika da se u određenoj meri odlepi od siromaštva.Istina ništa spektakularno.
Ma ostavi opoziciju covece, nije nezamenljiva ni ona, gledaj sebe i svoju zemlju, i dobrobit na duge staze.:dash:

Najveci ratovi u buducnosti ce da se vode upravo oko vode i hrane!

Intelektualac sa svojom standardom argumentacijom Argumentum ad Hitlerum, varijacija “AV & leteći taksi”.
pa ti si taj koji napada licnost, samo si nedorecen, jer slabo komprehendujes npr.:
u demokratiji moras da postujes neke norme, a tinto u diktaturi je vec izazvao gradjanski rat - eto, jel tesko da se razume lutovac? evo ti dokaz:

In 1989, a nine-year civil war erupted, resulting from disputes over the mine's operations and profits, fracturing our society and claiming countless lives, and bringing operations at the mine to a halt.Jun 18, 2024

Rio Tinto Must Be Held Accountable For 50 Years of Injustice

RIO TINTO, CIVIL WAR AND HUMAN RIGHTS ABUSES

low iq, that's the problem

nekih likova iz opozicije koji iz očaja zbog bezperspektivnosti osvajanja vlasti pribegavaju sejanju straha kod stanovništva
Aha, zla opozicija samo seje strah - hapsi aktiviste, advokate, preotela sve medije sa nacionalnom pokrivenoscu i vrti besomucnu propagandu non - stop... :mrgreen:

* Branko Ivković

1 д. ·
Narode,
evo vratiše mi telefon pa da se oglasim i preko ovog "zloglasnog" FB...
Pre svega, želim da se zahvalim svim znanim i neznanim ljudima iz cele Srbije na podršci koju su mi pružili a pogotovo mojim Valjevcima koji su i sinoć pokazali da smo najveća sila na svetu kada smo složni i jedinstveni!
Takođe, neizmerno sam zahvalan i mojim kolegama advokatima iz šabačke i cele srpske komore ali i drugim kolegama iz pravosuđa jer me njihova podrška učinila neizmerno ponosnim!
Godinama trpim torturu svakakvih spodoba samo zato što ne dam na sebe, na moj grad i moju državu i svestan sam da će se ona nastaviti još jačim intenzitetom. I zato poručujem toj razvratnoj bandi da ću nastaviti borbu zajedno sa mojim ponosnim Valjevcima sve dok ne platite za svaku suzu, za svaku uvredu, za svaku vašu bahatost i svako drugo zlo koje ste naneli ovom nesrećnom narodu!
Kopaćete ali krompir u Zabeli, tako nam Bog pomogao!
BRANKO IVKOVIĆ, advokat iz Valjeva i ponosni sin Zapadne Srbije*

Aha, opozicija samo seje strah - hapsi aktiviste, advokate, preotela sve medije sa nacionalnom pokrivenoscu i vrti besomucnu propagandu non - stop... :mrgreen:

* Branko Ivković

1 д. ·
Narode,
evo vratiše mi telefon pa da se oglasim i preko ovog "zloglasnog" FB...
Pre svega, želim da se zahvalim svim znanim i neznanim ljudima iz cele Srbije na podršci koju su mi pružili a pogotovo mojim Valjevcima koji su i sinoć pokazali da smo najveća sila na svetu kada smo složni i jedinstveni!
Takođe, neizmerno sam zahvalan i mojim kolegama advokatima iz šabačke i cele srpske komore ali i drugim kolegama iz pravosuđa jer me njihova podrška učinila neizmerno ponosnim!
Godinama trpim torturu svakakvih spodoba samo zato što ne dam na sebe, na moj grad i moju državu i svestan sam da će se ona nastaviti još jačim intenzitetom. I zato poručujem toj razvratnoj bandi da ću nastaviti borbu zajedno sa mojim ponosnim Valjevcima sve dok ne platite za svaku suzu, za svaku uvredu, za svaku vašu bahatost i svako drugo zlo koje ste naneli ovom nesrećnom narodu!
Kopaćete ali krompir u Zabeli, tako nam Bog pomogao!
BRANKO IVKOVIĆ, advokat iz Valjeva i ponosni sin Zapadne Srbije*
Ko krši propise,ko blokira mostove i druge saobraćajnice i treba biti uhapšen i kažnjen.

Ko krši propise,ko blokira mostove i druge saobraćajnice i treba biti uhapšen i kažnjen.
Aha, za razliku od onoga ko pristane da mu 14% teritorije postane druga drzava, ko pristaje na medjunarodne sporazume kojim priznaje da deo njegove zemlje vise to nije, ko vrsi drzavne udare u seriji neprekidnim uzurpiranjem ovlascenja, ko oduzme mogucnost bilo kom oponentu da se pojavi na medijima sa nacionalnom pokrivenoscu...

Sve si u pravu - 🥪

Aha, za razliku od onoga ko pristane da mu 14% teritorije postane druga drzava, ko pristaje na medjunarodne sporazume kojim priznaje da deo njegove zemlje vise to nije, ko vrsi drzavne udare u seriji neprekidnim uzurpiranjem ovlascenja, ko oduzme mogucnost bilo kom oponentu da se pojavi na medijima sa nacionalnom pokrivenoscu...

Sve si u pravu - 🥪
To je sve pričam ti priču.Ista stvar može se posmatrati iz različitih uglova.
Blokada mostova i saobraćajnica je nešto čemu tumačenje nije potrebno.Dužnost države jeste da omogući građanima slobodu kretanja a to znači da organizatori i kolovođe pobune moraju biti u zatvoru.

Politicari u ovom slucaju nisu bitni.
Niko ne seje strah,nego ljudi imaju i ici i usi i mozak da vide cemu to vodi.
Nijednom politicaru ne dozvoliti da na ustrb zagadjenja prirode ista razvija,u prevodu trpa novac u svoj dzep.

Politicari u ovom slucaju nisu bitni.
Niko ne seje strah,nego ljudi imaju i ici i usi i mozak da vide cemu to vodi.
Nijednom politicaru ne dozvoliti da na ustrb zagadjenja prirode ista razvija,u prevodu trpa novac u svoj dzep.
Ovo sa litijumom je od prvog momenta čisto politička tačnije dnevnopolitočka ili stranačka stvar.Od samog početka eksploatacija litijuma je na osnovu ničega proglašena od strane dela opozicije ekološkom katastrofom- trovanjem Srbije.

Ovi koji su tamo živeli kako sam čuo,već su prodali svoja imanja i zadovoljni su dobijenom cenom
Ocigledno imas debeo problem sa *sluhom* ako si tako nesto cuo.
.Ista stvar može se posmatrati iz različitih uglova.
Aha - sto vise 🥪 samim tim i vise razlicitih uglova...

Nadam se da ces razmisljati o uglovima i dok budes (sa sebi sl. drugarima) kopao luk u Padinjaku da biste obestetili narod

Ocigledno imas debeo problem sa *sluhom* ako si tako nesto cuo.

Aha - sto vise 🥪 samim tim i vise razlicitih uglova...

Nadam se da ces razmisljati o uglovima dok budes (sa sebi sl. drugarima) kopao luk u Padinjaku da biste obestetili narod
Razumem da si ti očajan ali treba da sačuvaš prisebnost.Ko gubi ima pravo da se ljuti ali pretnje zatvorom iz tvoje pozicije missim mnogo su smešne.

Ovo sa litijumom je od prvog momenta čisto politička tačnije dnevnopolitočka ili stranačka stvar.Od samog početka eksploatacija litijuma je na osnovu ničega proglašena od strane dela opozicije ekološkom katastrofom- trovanjem Srbije.
I jeste ekoloska katastrofa,nezavisno od opozicije.
Oni mozda samo to koriste,ali onda treba vlast da se odrekne kopanja litijuma,a ne da im opozicija govori kakva je to katastrofa.

Da građani ustanu protiv prosperiteta
Evo je jedna istaknuta nosacica prosperiteta -

direktorka Muzeja Nikole Tesle... strucnost iznad svega

1723557185328.jpeg

Back