Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 62.382
Ja podrzavam, niko nije izabran da radi sta hoce...Ja ne podrzavam protiv ustavno rušenje političko izabranog uređenja!
ZA razliku od tebe koja konstantno to činiš
Da je prave DRŽAVE odavno bi ti zakucali na vrata osim ako nisi u bazniji....Ali i tada bi potrazi ali izručenje takvih koji podrzavaju rušenje ustava srbije i ulično rušenje vlasti silom a ne demokratskom voljom građana
Tako da , cim prekoracis ovlascenja, cao djaci , jos treba i da visis na terazijama....moze i beli dvor...
Prekoracenje ovlascenja je nesto sto je nedozvoljeno , niko ne bira apsolutnog vladara nego izvrsioca funkcije....
Ocigledno drugacije tumacis ustav Srbije.....verovatno ga nisi ni procitao...
Da se ja pitam, Mali se ne javlja na telefon ministarki zdravstva, duze od 3 dana, cao djaci...automatski razresenje funkcije....
AUTOMATSKI....cak i bez sednice...posle samo potvrda na sednici , da neko umesto zamenika preuzme funkciju ministra ekonomije..
Ne moze niko da glumata virtuelnu licnost a da ne radi ono sto mu je posao , i to svaki dan...
To obuhvata i Vucica koji se secka po Jadru a ne radi ono sto mu je taj dan pristiglo da radi....
Tako izgleda rad u vladi , a ne glumatanje dahije i careva....