Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 70.047
Evropske vrednosti ćlanice EU:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O čemu pričamo? Koliko je poglavlja otvoreno? Nemamo mi taj put. Imamo pristup EU fondovima i to je jedino bitnoKako se zamišlja evropski put Srbije pod ovakvim uslovima? Koliko je to realistično?
Poglavlja? Da te obavestim da pomenuta Republika Hrvatska ima pravo veta (koje već uveliko koristi) kada je u pitanju čuveno “otvaranje poglavlja”. Ili bi da dokazuješ da “zavisi samo od nas”?O čemu pričamo? Koliko je poglavlja otvoreno? Nemamo mi taj put. Imamo pristup EU fondovima i to je jedino bitno
I pre tog veta-koliko smo poglavlja otvorili? Prvo moraš da otvoriš nešto, da bi ti udarili veto. Mi nismo ni pokušaliPoglavlja? Da te obavestim da pomenuta Republika Hrvatska ima pravo veta (koje već uveliko koristi) kada je u pitanju čuveno “otvaranje poglavlja”. Ili bi da dokazuješ da “zavisi samo od nas”?
Ma nismo ni pokušali? Da li pratiš vesti? Stavili su veto na otvaranje jednog od paketa/poglavlja. Pre nedelju-dve.I pre tog veta-koliko smo poglavlja otvorili? Prvo moraš da otvoriš nešto, da bi ti udarili veto. Mi nismo ni pokušali
Pročitaj.Edukuj se. Koja sve poglavlja imao i koja smo otvorili, pa onda komentariši situaciju. Ovako ispadaš amater iz birtije koju posećuju pijani radikaliMa nismo ni pokušali? Da li pratiš vesti? Stavili su veto na otvaranje jednog od paketa/poglavlja. Pre nedelju-dve.
To što su Šolakovizije zavele cenzuru isto kao i RTS ne može baš nikako da utiče na stvarnost.
Ponovo, “nismo ni pokušali”, kad ja tamo, a ono međutim, neprekidno prave probleme, od kad su ušli u EU. N1 nije ništa manje tendenciozan i lažljiv od Politike i RTS-a, samo rade suptilnije:I pre tog veta-koliko smo poglavlja otvorili? Prvo moraš da otvoriš nešto, da bi ti udarili veto. Mi nismo ni pokušali
Koja BRE edukacija?! Ejjjjjjjj! Baš svaki put su pravili probleme, to što ti to ne želiš da znaš ne menja stvar.Pročitaj.Edukuj se. Koja sve poglavlja imao i koja smo otvorili, pa onda komentariši situaciju. Ovako ispadaš amater iz birtije koju posećuju pijani radikali
Opet te pozivam da čitaš, a da ne budeš šešeljev radikal ispred dragstora. Koji su uslovi? koliko poglavlja imamo? Šta smo ispunili, a šta nismo? Onda se javi na temuPonovo, “nismo ni pokušali”, kad ja tamo, a ono međutim, neprekidno prave probleme, od kad su ušli u EU. N1 nije ništa manje tendenciozan i lažljiv od Politike i RTS-a, samo rade suptilnije:
Zapazi ovo:
Pogledajte prilog 1663038
Članice EU-a trebaju se ponašati u europskom duhu i rješenja tražiti razgovorom, a ne blokadama, kaže u intervjuu za DW njemački kršćanski demokrat Gunther Krichbaum.
DW: Hrvatska je blokirala otvaranje pregovaračkih poglavlja sa Srbijom uz tri zamjerke: traži se bolja suradnja s Haškim tribunalom, da hrvatska manjina ima zajamčena mjesta u parlamentu, kao i da Srbija ukine univerzalnu nadležnost za ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije. Je li blokada dobro sredstvo?
Gunther Krichbaum: Nije. Nemam razumijevanja za zahtjeve iz Hrvatske jer se radi o bilateralnim temama za koje očekujemo da se riješe u za to predviđenim modulima i sudovima – za to i imamo međunarodne sudove. Ali nemam razumijevanja za to što su blokirana poglavlja 23 i 24.
Zašto spominjete sudove?
Generalno, za sve imamo mehanizme za rješenja pa i onda kada države vode diskusije ili svađe. U takvim je slučajevima normalno očekivati da države koje su u pitanju riješe probleme između sebe, a da Europska unija ne bude zloupotrijebljena u te svrhe to jest da vlastito članstvo u EU-u bude šaka za provođenje bilateralnih zahtijeva koji postoje dulje vrijeme. Podsjećam da je Hrvatska bila u sličnoj situaciji u odnosu na Sloveniju kada je sporan bio tok granice u Piranskom zaljevu. I tada smo utjecali na Sloveniju da odustane od blokade.
…
Komično, jadno i bedno.Pročitaj.Edukuj se. Koja sve poglavlja imao i koja smo otvorili, pa onda komentariši situaciju. Ovako ispadaš amater iz birtije koju posećuju pijani radikali
Da. Komično je , što neupućen pokrećeš raspravu. Idi pred dragstor, otvori pivo i naći ćeš dobre sagovornikeKomično, jadno i bedno.
Ne lupetaj, tvoji partneri iz ‘Rvacke prosto kažu da nema otvaranja poglavlja i ti opet lupaš “Šta smo ispunili, a šta nismo?”Opet te pozivam da čitaš, a da ne budeš šešeljev radikal ispred dragstora. Koji su uslovi? koliko poglavlja imamo? Šta smo ispunili, a šta nismo? Onda se javi na temu
Da. Komično je , što neupućen pokrećeš raspravu. Idi pred dragstor, otvori pivo i naći ćeš dobre sagovornike
Opet te pozivam da čitaš,
. Koji su uslovi? koliko poglavlja imamo? Šta smo ispunili, a šta nismo? Onda se javi na temu
Vijest od prije devet godina. Opet i sami su Nijemci kasnije blokirali Srbiju pa Nizozemci, Rumunji , Bugari, baltičke države itd.Ponovo, “nismo ni pokušali”, kad ja tamo, a ono međutim, neprekidno prave probleme, od kad su ušli u EU. N1 nije ništa manje tendenciozan i lažljiv od Politike i RTS-a, samo rade suptilnije:
Zapazi ovo:
Pogledajte prilog 1663041
Članice EU-a trebaju se ponašati u europskom duhu i rješenja tražiti razgovorom, a ne blokadama, kaže u intervjuu za DW njemački kršćanski demokrat Gunther Krichbaum.
DW: Hrvatska je blokirala otvaranje pregovaračkih poglavlja sa Srbijom uz tri zamjerke: traži se bolja suradnja s Haškim tribunalom, da hrvatska manjina ima zajamčena mjesta u parlamentu, kao i da Srbija ukine univerzalnu nadležnost za ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije. Je li blokada dobro sredstvo?
Gunther Krichbaum: Nije. Nemam razumijevanja za zahtjeve iz Hrvatske jer se radi o bilateralnim temama za koje očekujemo da se riješe u za to predviđenim modulima i sudovima – za to i imamo međunarodne sudove. Ali nemam razumijevanja za to što su blokirana poglavlja 23 i 24.
Zašto spominjete sudove?
Generalno, za sve imamo mehanizme za rješenja pa i onda kada države vode diskusije ili svađe. U takvim je slučajevima normalno očekivati da države koje su u pitanju riješe probleme između sebe, a da Europska unija ne bude zloupotrijebljena u te svrhe to jest da vlastito članstvo u EU-u bude šaka za provođenje bilateralnih zahtijeva koji postoje dulje vrijeme. Podsjećam da je Hrvatska bila u sličnoj situaciji u odnosu na Sloveniju kada je sporan bio tok granice u Piranskom zaljevu. I tada smo utjecali na Sloveniju da odustane od blokade.
…
I mi cemo vas blokiratiUnapred hvala Hrvatskoj na blokadi.
Da im vratimo uslugu obecavamo da ce mo i mi njih blokirati na putu u BRIKS kada ******og diktatora skinemo sa vlasti.
To ce biti mnogo skorije nego sto mnogi misle.
![]()
Plačem, prosto mi suze teku.Vijest od prije devet godina. Opet i sami su Nijemci kasnije blokirali Srbiju pa Nizozemci, Rumunji , Bugari, baltičke države itd.
Srbija ima sistemski problem da ništa ne rješava i pravi se da će ju primiti takvu kakva je kada prestane belosvecka zavera, Vatikan se umori od Srbije, Iluminati ostanu bez ideja čime pakostiti Srbiji....
Pogledajte prilog 1663062
Pogledajte prilog 1663063
Mazohizam.Treba.
Dokle god se ne sredi sudstvo, sloboda medija, korupcija.
Još jednom, ne lupetaj.Šta smo ispunili, a šta nismo? Onda se javi na temu
Možda je to shvatanje ipak posledica cenzure na Śolakovim medijima? Njih se uopšte ne tiče ko je na vlasti u Srbiji:dok je ovo na vlasti ,svakako