- Poruka
- 29.761
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad kažu pristup novim inovativnim lekovima to obično znači baš to - da će ih testirati ovde koristeći naše ljude kao zamorce... ostaje nejasno ko kome plaća za tu "uslugu"Dobro im je sto mogu
Povoljno da testiraju lekove, jeftini smo

A ja mislio, on čovek samo peče ljutu raćiju.... dobro, mora čovek i da proba,Toma oštri lopatu.

Само да смо имали своју компанију као што Торлак.То су наша браћа из Индије, не би они.Ko želi emboliju nek uzme Astru zenecu.
Nebitno odakle su.Astra zeneca je otrov.То су наша браћа из Индије, не би они.
И то -Иновативне Терапије-...бићемо покусни Кунићи за неке њихове Експерименте.Astra Zeneka povuce svoje vakcine od sramote koliko nisu bile dobre, a mi bas s njima saradjuemo i potpisujemo ugovore?
Ја лепо кажем, да се отвори Торлак, Галеника, не страна срања.Nebitno odakle su.Astra zeneca je otrov.
More bre daleko im lepa kuca, ja cu pre i "bapski" da se lecim ako treba, nego na to njihovo "lecenje" da pristanem, na "osvedoceni otrov" koju je izradjivala ta kompanija, a i slicne.И то -Иновативне Терапије-...бићемо покусни Кунићи за неке њихове Експерименте.