- Poruka
- 4.841
Ја сам Србин и ти немаш право, као некакав секташ, да говориш у име свих Срба и "док је Срба у Србији"... ЈА сам Србин у Србији, говорим само у своје име и никад у име свих Срба, а ти можеш само да ми пљунеш под прозор. И то овако, "храбро", преко форума, да ти не бих нос заврнуо да ми се овако јавно обратиш.
Ниједног убицу Срба ја не прослављам. То су твоје мрзилачке лажи којима прибегаваш у недостатку аргумената, као и сви подлаци што чине.
Кардинал Степинац је БЛАЖЕНИК РКЦ и најквалитетнији, најпобожнији и најморалнији надбискуп којег је РКЦ ИКАДА имала на нашим просторима. Зашто се не распиташ код православних владика о њему, него се ослањаш на комунистичке монтиране процесе и нео-национализам српских пост-комунистичких нео-националиста и нео-православаца? За повраћање.![]()
Pa dobro Srbine katolicki, je li i ovaj predposljedni papa, mislim da ga zvase Jovan,
onaj sto je pozivao NATO da izadje na Drinu i bombarduju Srbiju, predvidjen da ga zovemo blazeni????
Kako ti kao Srbin na to gledas, nije li tu tvoja vjera i nacija u sukobu interesa????