Srbija podstice katolicenje Srba!

Ја сам Србин и ти немаш право, као некакав секташ, да говориш у име свих Срба и "док је Срба у Србији"... ЈА сам Србин у Србији, говорим само у своје име и никад у име свих Срба, а ти можеш само да ми пљунеш под прозор. И то овако, "храбро", преко форума, да ти не бих нос заврнуо да ми се овако јавно обратиш. :evil:

Ниједног убицу Срба ја не прослављам. То су твоје мрзилачке лажи којима прибегаваш у недостатку аргумената, као и сви подлаци што чине.

Кардинал Степинац је БЛАЖЕНИК РКЦ и најквалитетнији, најпобожнији и најморалнији надбискуп којег је РКЦ ИКАДА имала на нашим просторима. Зашто се не распиташ код православних владика о њему, него се ослањаш на комунистичке монтиране процесе и нео-национализам српских пост-комунистичких нео-националиста и нео-православаца? За повраћање. :bljak:

Pa dobro Srbine katolicki, je li i ovaj predposljedni papa, mislim da ga zvase Jovan,
onaj sto je pozivao NATO da izadje na Drinu i bombarduju Srbiju, predvidjen da ga zovemo blazeni????
Kako ti kao Srbin na to gledas, nije li tu tvoja vjera i nacija u sukobu interesa????

Pa dobro Srbine katolicki, je li i ovaj predposljedni papa, mislim da ga zvase Jovan,
onaj sto je pozivao NATO da izadje na Drinu i bombarduju Srbiju, predvidjen da ga zovemo blazeni????
Kako ti kao Srbin na to gledas, nije li tu tvoja vjera i nacija u sukobu interesa????

Јесте у сукобу, али не са вером, него са политичким одлукама црквених челника. Исто као што си ти православац, а понекад критикујеш одлуке патријарха. На пример, да позове папу у Ниш или смени Артемија.

Ова држава је мој завичај у ком живим откад ми је колена. А ти си из свог побегао спуштених гаћа, па ћеш сад нада мном да се јуначиш?

Иди, јуначино, па се јуначи пред својом родитељском кућом, а не пред мојом, да ти не бих уши извукао.

Nesto si nervozan!
Vidis, Srbin Pravoslavac u stanju je stici i uteci, te na strasnom mjestu postojati!
Ako nisi uspio nesto istrpiti, pa si prevjerio, kazem ti nemoj meni da se zalis!!!

Ivan Pavao II će za koju godinu biti beatificiran u sveca,a ne u blaženika, što mu svakako i pripada. ;)

Јесте у сукобу, али не са вером, него са политичким одлукама црквених челника. Исто као што си ти православац, а понекад критикујеш одлуке патријарха. На пример, да позове папу у Ниш или смени Артемија.

Ali ja sam u okvirima i svoga naroda i svoje Crkve, te moje slaganje ili neslaganje ne izlazi iz toga!
Vidis kod svjezih konvertita taj unutarnji sukob, svjesti sa interesom, izrodio je taj patoloski mentalitet imperativa razbijanja ogledala!
E sad to neminovno razbijanje ogledala dovodi do teze patologije zlocina, zatora svjedocanstva svoga iskona!
Nadam se da vi novoprevjeri srpski necete podleci toj nemiloj konvertitskoj praksi!!!!

Ali ja sam u okvirima i svoga naroda i svoje Crkve, te moje slaganje ili neslaganje ne izlazi iz toga!
Vidis kod svjezih konvertita taj unutarnji sukob, svjesti sa interesom, izrodio je taj patoloski mentalitet imperativa razbijanja ogledala!
E sad to neminovno razbijanje ogledala dovodi do teze patologije zlocina, zatora svjedocanstva svoga iskona!
Nadam se da vi novoprevjeri srpski necete podleci toj nemiloj konvertitskoj praksi!!!!

majicu,rode,Hrvatino,ca ima novog..

Ti si Krajiški socio-patološka pojava na forumu...

Pa to i jeste praksa crkve, koja je stoljece spaljivala vjestice!:rtfm:
Sta u odnosu na to znaci proglasenje svecem jednog poljskog kopileta!:per:
Nista, jos je veca jeres od toga, proglasenje nepogresivog pod biljetinama zacetog!!!:hahaha::hahaha:

majicu,rode,Hrvatino.nemoj tako o nasoj slavenskoj braci,poljacima.jerbo da nije doticnih ti bi danas bio 100%turcin.pici,ljubo,kako se zvao onaj poljski kralj sto je spasio bec i evropu od turaka..

E jadno Kljakino unuce, moj nesretni Srbote, necete vi smjeti u kiflicu ni prismrditi, ko ni mi!
Vazno je da su vas za marke izhebali, ma ubise li vam i onog u hebote ne sjecam se, ma prvi ministar odbrane , dosa iz Argentine....

slusaj,Hrvatino.da je dobro,nije.ali reka sam ti sve cemo mi to prominuti,okrenuti i staviti na svoje pravo misto.i vi cete pravoslavni krajisnici imati svoje utociste.sve kao u stara,dobra vrimena..

Back