Srbija podstice katolicenje Srba!

Stvarno su pripadnici pojedinih perifernih dijelova nekog naroda krajnje iskompleksirani...

Npr jedan čovjek koji ima puno nikova na forumu.

Što je njegov problem?? Što je to u ljudskom biću što ga tjera prema piću???

Možda nerazvijenost inteligencije, emocionalna nestabilnost, nezrelost, egocentrizam, kompleksi, nesretno djetinstvo, ćale alkos, najveća simpatija Hrvatica...

Tko je stručno proniknuo u dubinu njegove napaćene duše???

Doktore pomozi!!!

Stvarno su pripadnici pojedinih perifernih dijelova nekog naroda krajnje iskompleksirani...

Npr jedan čovjek koji ima puno nikova na forumu.

Što je njegov problem?? Što je to u ljudskom biću što ga tjera prema piću???

Možda nerazvijenost inteligencije, emocionalna nestabilnost, nezrelost, egocentrizam, kompleksi, nesretno djetinstvo, ćale alkos, najveća simpatija Hrvatica...

Tko je stručno proniknuo u dubinu njegove napaćene duše???

Doktore pomozi!!!

nasem bratu majicu treba nasha,bratska,Hrvatska pomoc.on je nashe gore list,u vjecitoj borbi i nesigurnosti nacionalnog identiteta tumara izmedju dva ekstrema..

slusaj,Hrvatino.da je dobro,nije.ali reka sam ti sve cemo mi to prominuti,okrenuti i staviti na svoje pravo misto.i vi cete pravoslavni krajisnici imati svoje utociste.sve kao u stara,dobra vrimena..

Dace Bog Srbote, Krajinu cemo vam ko postojbinu konvertitstva velikodusno hriscanski
prepustiti, do sudnjega dana tu na koljenima Mariji slobodno puzite!
A Zagreb je ljep, tu cemo mi, to ce biti glavni grad Zapadne Srbije!!!!

Srbi su i danas prisutni u Hrvatskoj i fizički i politički.

Imaju zastupnike svoje nacionalne manjine u Saboru, ima dosta saborskih zasupnika kao predstavnika stranaka, Srpkinja vrši dužnost Premijera Hrvatske,...

Koja srpkinja vrsi duznost premijera hrvatske? Ja znam samo za premijerku Kosor koja je srpkinja koliko i civava!

Jeste bioloska, praunuka cuvenog srpskog ajduka Jove Stanisavljevica Caruge!!

Za vrijeme Osmanlija pravoslavci su povlašteni, katolici proganjani....

Pravoslavnih crkava nema u BiH, osim u gornjem Podrinju i Zahumlju prije 15. st.
a on mantra o prelascima pravoslavaca u katolike.

Majiću,Majiću...

A koga je Stepinac pokrstavao za vreme NDH? Postoje i snimci i dokumenti koji svedoce o pokrstavanju srba u Hr i BiH za vreme WW2.
Sto se mene tice nikome ne branim ako hoce dobrovoljno da menja veru, ali zna se kakvi su ti ljudi koji menjaju veru za veceru. Ti ljudi koji su presli u katolicanstvo vise nisu srbi vec hrvati i sa svojim "kvalitetima" "poboljsavaju" hrvatsku naciju!

A koga je Stepinac pokrstavao za vreme NDH? Postoje i snimci i dokumenti koji svedoce o pokrstavanju srba u Hr i BiH za vreme WW2.
Sto se mene tice nikome ne branim ako hoce dobrovoljno da menja veru, ali zna se kakvi su ti ljudi koji menjaju veru za veceru. Ti ljudi koji su presli u katolicanstvo vise nisu srbi vec hrvati i sa svojim "kvalitetima" "poboljsavaju" hrvatsku naciju!

Tako je prijatelju, to su ti ovi
Srboti sa Krste,
Pican
Iwo pica
tockasti
Walter, sto ga Tuki izheba
Dr. Mr. cudo, vindex
Guza
Sve moj do mojega
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

kao prvo i prvo,ti "pokrsteni " srbi nisu u etnickom smislu,srbi,no Hrvati.kao drugo i drugo pravoslavci i katolici su kao krscani automatski i krsteni.znaci nemos bitio dvaput "pokrsten".kao trece i trece,majic,aka feniks,aka apatrid je 100% etnicki Hrvat.problem na ovim vukoyebinama je, da se ne razlikuje vira i nacija(etnicitet).tako da danas imamo i skoro dva milijuna poturcenih Hrvata,koje sebe "bosnjacima" zovu,i slicnih konstrukcija..

kao prvo i prvo,ti "pokrsteni " srbi nisu u etnickom smislu,srbi,no Hrvati.kao drugo i drugo pravoslavci i katolici su kao krscani automatski i krsteni.znaci nemos bitio dvaput "pokrsten".kao trece i trece,majic,aka feniks,aka apatrid je 100% etnicki Hrvat.problem na ovim vukoyebinama je, da se ne razlikuje vira i nacija(etnicitet).tako da danas imamo i skoro dva milijuna poturcenih Hrvata,koje sebe "bosnjacima" zovu,i slicnih konstrukcija..

ko o čemu,baba o uštipcima

Ево, ја сам римокатолик, а Србин сам по националности, Србија ми је отаџбина, а Срби мој народ и задњих 10 дана браним лик и дело Блаженог Степинца од лажних, комунистичких оптужби којима Синови комунизма и даље верују.

1. Блажени Степинац је покрштавао само Јевреје и то су једини покрштењаци. Срби су већ били крштени и Степинац је јасно рекао да нема потребе крстити оне који су већ крштени.

2. За православне је у НДХ од почетка 1942. године постојала "Хрватска православна црква" и ту је Павелић био јасан: "У православље вам нико не дира, будите и останите православни, само будите хрватско-православни, а не српско-православни". Павелић је имао неколико усташких генерала (сатника, супатника, како их је звао) који су били православни.

3. У НДХ је човек могао и да постане муслиман - муслимани су третирани као Хрвати.

4. Чињеница је да је НДХ покушавала да спречи конверзију православних у римокатолике тиме што им је конверзију законски отежавала. Уведено је да се морају издати потврде, одобрење жупника, потврда о моралној чистоти и сличне глупости. Степинац је јасно спасао велик број Јевреја и Срба сигурне смрти тако што није улазио у њихове мотиве нити им то спречавао, а већина њих се вратила у своје вере након пада НДХ и због тога Степинцу остали вечно захвални. Другог начина у оно лудо време једноставно није било. Степинчевог рођеног брата су усташе убиле, ни рођеног брата, Хрвата-католика, није успео да спасе од тих звери.

Ево, ја сам римокатолик, а Србин сам по националности, Србија ми је отаџбина, а Срби мој народ и задњих 10 дана браним лик и дело Блаженог Степинца од лажних, комунистичких оптужби којима Синови комунизма и даље верују.

1. Блажени Степинац је покрштавао само Јевреје и то су једини покрштењаци. Срби су већ били крштени и Степинац је јасно рекао да нема потребе крстити оне који су већ крштени.

2. За православне је у НДХ од почетка 1942. године постојала "Хрватска православна црква" и ту је Павелић био јасан: "У православље вам нико не дира, будите и останите православни, само будите хрватско-православни, а не српско-православни". Павелић је имао неколико усташких генерала (сатника, супатника, како их је звао) који су били православни.

3. У НДХ је човек могао и да постане муслиман - муслимани су третирани као Хрвати.

4. Чињеница је да је НДХ покушавала да спречи конверзију православних у римокатолике тиме што им је конверзију законски отежавала. Уведено је да се морају издати потврде, одобрење жупника, потврда о моралној чистоти и сличне глупости. Степинац је јасно спасао велик број Јевреја и Срба сигурне смрти тако што није улазио у њихове мотиве нити им то спречавао, а већина њих се вратила у своје вере након пада НДХ и због тога Степинцу остали вечно захвални. Другог начина у оно лудо време једноставно није било. Степинчевог рођеног брата су усташе убиле, ни рођеног брата, Хрвата-католика, није успео да спасе од тих звери.

Postaje mi jasnije, ti si znaci podstaknut blazenim djelima Stepinca, konvertirao u katolike!!!!!
E, ovo je zaista nesto novo i jedinstveno, sad ti vjerujem da si Srbin katolik!
E, pravi si ljisic!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ево, ја сам римокатолик, а Србин сам по националности,

odkad bre,bogarte.koji si ti (opasni)ljukovac.ali razumim ja tvoje pobude,treba nekako posrbit raznorazne andrice,vojnovice,pancice.ili ca bi reka stari KARAdzic..

" eh da se bar i katolici zovu Srbima,pa bismo i mi Srbi imali imali velikaše i knezove,ovako imamo samo seljake".

odkad bre,bogarte.koji si ti (opasni)ljukovac.ali razumim ja tvoje pobude,treba nekako posrbit raznorazne andrice,vojnovice,pancice.ili ca bi reka stari KARAdzic..

" eh da se bar i katolici zovu Srbima,pa bismo i mi Srbi imali imali velikaše i knezove,ovako imamo samo seljake".

Де си Валтере Србендо?
Ви јесте Срби, само сте се мало одметнули као заблудели млађи брат.

Za vrijeme Osmanlija pravoslavci su povlašteni, katolici proganjani....

Trebalo je samo pročitati sa razumjevanjem...

Mene zanima uticaj religije na vijuge kod katolika.Jesu li svesni svoje nesvesti?

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Vidis kod svjezih konvertita taj unutarnji sukob, svjesti sa interesom, izrodio je taj patoloski mentalitet imperativa razbijanja ogledala!
E sad to neminovno razbijanje ogledala dovodi do teze patologije zlocina, zatora svjedocanstva svoga iskona!
Nadam se da i novoprevjeri srpski Europejci nece podleci toj nemiloj konvertitskoj praksi!!!!

Back