СРБИЈА ПЛЕН ЕВРОАТЛАНСКОГ КАПИТАЛА! СУРОВА ИСТИНА у 30 минута!

bagzzi

Poznat
Poruka
8.618

Погледајте шта нам се дешава и сазнајте шта нам тек следи! Сомалија наспрам ЕУРАТЛАнСКЕ ПРОСЕРБИЈЕ деловаће као економска сила!
СПАС ЈЕ ПРЕКИД ЕВРОАТЛАНСКИХ ИНТЕГРАЦИЈА!

Slažem se. A i ovo znamo odavno.

Cvijetičanin mi je onako smešan i nije mi bio potreban da mi razvije ovu misao, ali Srbija za svoje dobro mora pod hitno da se "faktički" okane EUsamoubijanja. Treba samo da glumimo dozu zainteresovanosti za EU (jer će da nas siluju ako otvoreno priznamo gađenje prema njima), i da radimo svoja posla.

Slažem se. A i ovo znamo odavno.

Cvijetičanin mi je onako smešan i nije mi bio potreban da mi razvije ovu misao, ali Srbija za svoje dobro mora pod hitno da se "faktički" okane EUsamoubijanja. Treba samo da glumimo dozu zainteresovanosti za EU (jer će da nas siluju ako otvoreno priznamo gađenje prema njima), i da radimo svoja posla.

Фазон је управо у томе што сви знамо а галсамо за Евроатланске партије! Шта рећи о народу који гласа за Динкића,ДС или ЛДП? Ја не могу не посумњам дали су ти људи ментално здрави? По мени нормални људи у Србији су гласали за ДСС,која је дефинисала своју реалну,рационалну политику без трунке било каквог екстрема.
То је на жалост препознало једва /% Срба!

U ovaj izmislio rupu na sakCiji :roll:
Pa to se odavno zna...

Нико то није објавио као неко откриће.... 99% људи у овој земљи ово не интересује или им се то не показује на РТС-у.... Људи се систематски заглупљују већ 12 година спиновањем стварности преко ТВ-а,новина и интернета.....

Back