- Poruka
- 17.686
Ako, tako i treba kad covjeku oduzimaju imovinu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Neslažem se da je to Srbsko sudstvo.
To je jedmnoumni partijski sud okupatrosko-kvislinških tadićevih demofašista.
Pa dobro čoveče gde ti provede ceo svoj život kad se još uvek koristiš slikovnim pismom ...... to verovatno još uvek radi Krapina kod vas .... i samo štancuje polupismene 'rvate...... a ukrali ste i Vukovo pismo ali vam izgleda ni to ne može pomoći ...... najbolji 'rvat je nepismeni 'rvat.....
Znam da tvom intelektu vise odgovaraju slike sa manje teksta pa se prilagodjavam![]()
![]()
Si vid'o siročiće?
Si vid'o siročiće?![]()
Si vid'o siročiće?![]()
A Srbima u Hrvatskoj nije?![]()
jel to stize za naplatu maloumna odluka srbije da bude pravna naslednica SFRJ..?? samo o tome se nisu izjasnile bivse republike SFRJ...i sta ce to dobrog srbija dobiti od pravne sledbenosti SFRJ..?? za sada su samo stete...a ja korist ne vidim nikakvu...
jel to stize za naplatu maloumna odluka srbije da bude pravna naslednica SFRJ..?? samo o tome se nisu izjasnile bivse republike SFRJ...i sta ce to dobrog srbija dobiti od pravne sledbenosti SFRJ..?? za sada su samo stete...a ja korist ne vidim nikakvu...
...pa stetu ste samo i na pravili,,korist nikakvu...
Па правни континуитет није исто што и сукцесија. Све републике су правни наследници СФРЈ, заиста није јасно по ком основу је Србија исплатила новац овом лику.
Време кад сте од нас имали користи је завршено. Убудуће очекујте само штету, и то све већу, ово што смо урадили је тек почетак...
Време кад сте од нас имали користи је завршено. Убудуће очекујте само штету, и то све већу, ово што смо урадили је тек почетак...
Znam da tvom intelektu vise odgovaraju slike sa manje teksta pa se prilagodjavam![]()