srbija od hrvatske trazi povrat nekretnina vrijednosti 800 mil e.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...tnina-vrijednih-800-milijuna-eura/447497.aspx

naravno kad dodju na naplatu i drugi dugovi "sjescemo" na "proracun" godinama

neki dan na nekoj temi jedan provokator glumi amneziju o ovom pitanju, mislim da je bio inferiorni zs :mrgreen:

Хехехе... баш леп текст:


:per::per::per:
Srbija od Hrvatske traži povrat nekretnina vrijednih 800 milijuna eura
BorisTadic_030808_AFP_V.jpg
Tekst: J.C.
Foto: Arhiva
HRVATSKA je Srbiji dužna vratiti nekretnine vrijedne između 700 i 800 milijuna eura, pišu Večernje novosti, ističući kako sve već dugo odgađa potpisivanje sporazuma o rješavanju pitanja zaostale imovine. "Hrvatske vlasti glavni su krivac za odugovlačenje, ali niti srpske vlasti još nisu prikupile svu potrebnu dokumentaciju o imovini srpskih poduzeća u Hrvatskoj", ističu Večernje novosti.
Dugo odgađanim bi se sporazumom, naime, imovina trebala vratiti vlasnicima iz 31. prosinca 1990. godine, a u slučaju da je imovina naknadno preprodana i nije je moguće vratiti, bivši vlasnici imaju pravo na naknadu čija će se visina određivati u skladu s normama građanskog i međunarodnog prava. Najviše imovine od Hrvatske potražuje Naftna industrija Srbije, koja polaže pravo na više odmarališta i benzinskih crpki, a ima i udio u Jadranskom naftovodu.
 
neki dan na nekoj temi jedan provokator glumi amneziju o ovom pitanju, mislim da je bio inferiorni zs :mrgreen:

Nejač napaćena.

Lijepo što ste se prepoznali, nejači inferiorna & napaćena. :lol:


Što se teme tiče, treba vidjeti koliko ima hrvatske imovine u Srbiji (recimo Inine crpke kojih je bilo 100+ u Srbiji a koje je prisvojio Beopetrol pa su prodane Rusima), pa da se lijepo i susjedski pokusuramo.

A ne, kmeeee, hoćemo naša odmarališta nazad, a ovamo lovu od benzinskih crpki trpati u džep :whistling: to je tako.... khm..... srpski.
 
Inače, evo kako Srbija otima tuđu imovinu - samo objekti u vlasništvu BiH u Srbiji vrijede 2 milijarde eura, a gdje je tu još Hrvatska, Slovenija....

http://www.vesti.rs/Ekonomija/Srbija-otima-4-milijarde-maraka.html

Па ако си мало писмен и прочитао шта си цитирао видећеш да:


u vlastima BiH koji nisu iskoristili mehanizme predviđene Međunarodnim sporazumom o sukcesiji radi zaštite pasivnog podbilansa države u zemljama bivše Jugoslavije.

****************

Значи пружена вам је прилика и БиХ и 'рватима ДА РЕГУЛИШЕТЕ СВОЈА ПРАВА према Међународном споразуму - а ви то нисте урадили... и шта сада хоћете...
А Србија ЈЕСТЕ РЕГУЛИСАЛА СВОЈА ПРАВА... тако да, кхм...
 
Pa nisu iskoristili radi dodikovca Nikole Špirića, vajnog premijera koji opstruira sve što može. I još se i budale pravite, ybt.

Ako tako gledamo, nije ni Srbija iskoristila te iste mehanizme.

Е па прешао си се, нормално, Србија јесте искористила те механизме...:hahaha:
зато и тражи своју имовину.
 
moze li se ikako pomoci italijanima da dobiju kompenzaciju za istru i zadar? jedno 100mlrd eura bi ipak znacilo italiji u danasnjoj krizi. a hrvati su bogati, eno suker juce posudio 450 mil dolara hitno, kaze, treba mu za nesto....a nije ni rata kamata u januaru nista posebno, pise index tricavih 500 mil eura. al dobro, sve je nas mmf i wb zarobio ovde u ex yu da je to prestrasno:sad2:
 

Back
Top