cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 13.448
.Obrazuj se politicki pa komentarisi.
Ајде, буди друг па помози,
с којим то "светским аждајама" ОН преговара???
.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Obrazuj se politicki pa komentarisi.
Ti nekome pričaš celo svoje ''obrazovanje'' crpiš sa pinka i dezinformera.Skroz si zaslepljen lažima vučića da ne vidiš kako prodaje Srbiju.Obrazuj se politicki pa komentarisi.
Pa svako sa 2 grama mozga razume da ti ne mozes najvecoj sili sveta reci da te poljubi u dupe. To je jednom pokusao Sloba pa su nas izrokali i dali primer kako ce svaki sledeci proci. To mora diplomatskiИма логике у овоме што он пише, питање је да ли је истина или му је идеја наметнута.
Ми смо мала и небитна земља, у том смислу он се понаша онако како треба. Ми нисмо сила, не можемо говорити са становништва силе. Са друге стране ви који сте његови "критичари" никако да приметите прави криминал који он спроводи. Зато ти још једном кажем да му не радиш у корист штете, не критикујеш га на основу чињеница. Или сте његови сендвичари , или сте стварно слепци невиђени.Tacno , ali niko i ne rovari po tudjim cmarevima kao ova nasa ljiga
Uostalom sto je trazio i dobio je od jenkija
Uvek su ga postavljali na pravo mesto !
Pa sa njime se sprdaju zapadne zemlje !
Da ali onda je Vučić trebao u nekom momentu da kaže: "Nekad sam bio za ratove. Ali vremenom sam shvatio da sam bio glup, a ovi iz DS-a pametni jer su uvek bili za politiku servilnosti."Pa svako sa 2 grama mozga razume da ti ne mozes najvecoj sili sveta reci da te poljubi u dupe. To je jednom pokusao Sloba pa su nas izrokali i dali primer kako ce svaki sledeci proci. To mora diplomatski
Oni nisu hteli da pregovaraju nego da rade za njihove interese. Tu je razlika.Da ali po kom osnovu je Vučić demonizovao demokratsku opoziciju u periodu 1990-2000.
Zar nije govorio: "Oni bi da pregovaraju sa svetskim aždajama, što dokazuje da su izmeti!"
Sa tobom sam zavrsio od kada si mi vredjao majku i porodicu.Jako naivno i tupavo razmišljanje.Da ne upotrebim neke jače ali skroz adekvatne reči zbog kojih su mi brisali postove malopre.
Mora da je dobio paket sa deterdzentomi brasnom kao ona baba sto vise voli vucica nego unuku !Ti nekome pričaš celo svoje ''obrazovanje'' crpiš sa pinka i dezinformera.Skroz si zaslepljen lažima vučića da ne vidiš kako prodaje Srbiju.
Sprdaju, a vidimo da je uspeo da okrene Ameriku protiv siptara? HmmTacno , ali niko i ne rovari po tudjim cmarevima kao ova nasa ljiga
Mislim da primećujemo sve samo se afere redjaju jedne za drugom a i najviše se fokusiram bar ja na ono najbitnije.A to su trenutno pre svega migranti i Kosovo.Ajde ti reci na kakav kriminal misliš?Ми смо мала и небитна земља, у том смислу он се понаша онако како треба. Ми нисмо сила, не можемо говорити са становништва силе. Са друге стране ви који сте његови "критичари" никако да приметите прави криминал који он спроводи. Зато ти још једном кажем да му не радиш у корист штете, не критикујеш га на основу чињеница. Или сте његови сендвичари , или сте стварно слепци невиђени.
Sa Merkelovom, Sorosem, Putinom, Makronom, itd...
Ајде, буди друг па помози,
с којим то "светским аждајама" ОН преговара???
.
Ма да, мигранти и Косово. А то што нам је увео полицијски час и што нам је одузео сва могућа права која су нам гарантована повељом УН не примећујете? Кога бре ви фарбате?Mislim da primećujemo sve samo se afere redjaju jedne za drugom a i najviše se fokusiram bar ja na ono najbitnije.A to su trenutno pre svega migranti i Kosovo.Ajde ti reci na kakav kriminal misliš?
Ne, jer su tada od nas trazili da sve radimo kako nam oni kazu a to bi unistilo nasu drazvu. U tom slucaju bolje rat nego pakt. Sada je drugacija situacija ipakDa ali onda je Vučić trebao u nekom momentu da kaže: "Nekad sam bio za ratove. Ali vremenom sam shvatio da sam bio glup, a ovi iz DS-a pametni jer su uvek bili za politiku servilnosti."
Naravno da primećujemo pokretali smo i teme o tome,svi o tome govore i SZS,DJB i stranci...Samo su ih spajali u jednu temu ili brisali napredni modovi.Ма да, мигранти и Косово. А то што нам је увео полицијски час и што нам је одузео сва могућа права која су нам гарантована повељом УН не примећујете? Кога бре ви фарбате?
Pa ovde se vidi ko je slepac i zaslepljen velikim vodjom.Ми смо мала и небитна земља, у том смислу он се понаша онако како треба. Ми нисмо сила, не можемо говорити са становништва силе. Са друге стране ви који сте његови "критичари" никако да приметите прави криминал који он спроводи. Зато ти још једном кажем да му не радиш у корист штете, не критикујеш га на основу чињеница. Или сте његови сендвичари , или сте стварно слепци невиђени.
Uvek je bilo isto, nego pre 2000. se išlo na politiku "šiljak u nos," a posle 2000. na rukovanje sa predsednicima Hrvatske i Amerike.Ne, jer su tada od nas trazili da sve radimo kako nam oni kazu a to bi unistilo nasu drazvu. U tom slucaju bolje rat nego pakt. Sada je drugacija situacija ipak
Ти си залепљен и покушаваш да нас све заслепиш. Ти си пропагандиста , лош пропагандиста, идеш на најниже емоције и то поткрпљујеш дебилним примерима. Вређаш нам интелект, а интелект нам није развијен.Pa ovde se vidi ko je slepac i zaslepljen velikim vodjom.
Koga niko nije tukao po usima da ide i da lize bulju klintonu !
Ko je to trazio od njega !
Nisam za pljuvanje , svestan sam , dobar politicar mora da balansira , ali da se kao glista zavlacis u bulju svetskim drzavnicima , pa posle te frustracije lecis ovde nad sopstvenim narodom ! to od njea niko nije trazio nti tako treba , zna se odmerenost takt , i mudra i stalozene politika !
Sva sreća pa nismo svi ''pametni'' ko vučić i vi..Ти си залепљен и покушаваш да нас све заслепиш. Ти си пропагандиста , лош пропагандиста, идеш на најниже емоције и то поткрпљујеш дебилним примерима. Вређаш нам интелект, а интелект нам није развијен.
da, samo sto od 2012 do danas ipak nije bilo mnogo brzo,A zar ti jos uvek mislis pored sadasnje geostrasteske promene i nastupajuce ( vrlo brzo ) da sme neko doci u "centar evrope " i opet bombardovati Srbiju ???
da, i zato ce pored takvih cuskija kao ti, vucic vladati 100 godinaSva sreća pa nismo svi ''pametni'' ko vučić i vi..
То што ви радите је дебилно, схватите већ једном. Ја сматрам да Вучића треба ухапсити, као и све око њега. Али са вама као предводницима мислим да је боље да он остане јер је мања штета. Ово што ви радите је болесно, болесније од Вучића.Sva sreća pa nismo svi ''pametni'' ko vučić i vi..
.Sa Merkelovom, Sorosem, Putinom, Makronom, itd..
zasto moras da se povedes za krdom, ako smem da pitam,Tacno , ali niko i ne rovari po tudjim cmarevima kao ova nasa ljiga