SRBIJA NIKAD NEĆE ZABORAVITI MILICU: Majka je ćerku spremala za spavanje, ali umesto u krevet, otišla je ZAUVEK

Има логике у овоме што он пише, питање је да ли је истина или му је идеја наметнута.
Pa svako sa 2 grama mozga razume da ti ne mozes najvecoj sili sveta reci da te poljubi u dupe. To je jednom pokusao Sloba pa su nas izrokali i dali primer kako ce svaki sledeci proci. To mora diplomatski

Tacno , ali niko i ne rovari po tudjim cmarevima kao ova nasa ljiga
Uostalom sto je trazio i dobio je od jenkija
Uvek su ga postavljali na pravo mesto !
Pa sa njime se sprdaju zapadne zemlje !
Ми смо мала и небитна земља, у том смислу он се понаша онако како треба. Ми нисмо сила, не можемо говорити са становништва силе. Са друге стране ви који сте његови "критичари" никако да приметите прави криминал који он спроводи. Зато ти још једном кажем да му не радиш у корист штете, не критикујеш га на основу чињеница. Или сте његови сендвичари , или сте стварно слепци невиђени.

Pa svako sa 2 grama mozga razume da ti ne mozes najvecoj sili sveta reci da te poljubi u dupe. To je jednom pokusao Sloba pa su nas izrokali i dali primer kako ce svaki sledeci proci. To mora diplomatski
Da ali onda je Vučić trebao u nekom momentu da kaže: "Nekad sam bio za ratove. Ali vremenom sam shvatio da sam bio glup, a ovi iz DS-a pametni jer su uvek bili za politiku servilnosti."

Ti nekome pričaš celo svoje ''obrazovanje'' crpiš sa pinka i dezinformera.Skroz si zaslepljen lažima vučića da ne vidiš kako prodaje Srbiju.
Mora da je dobio paket sa deterdzentomi brasnom kao ona baba sto vise voli vucica nego unuku !
Sad nestrpljivo sedi kraj telefona i ceka da ga pozove svevisnji :hahaha:

Isti se istom raduje !

Ми смо мала и небитна земља, у том смислу он се понаша онако како треба. Ми нисмо сила, не можемо говорити са становништва силе. Са друге стране ви који сте његови "критичари" никако да приметите прави криминал који он спроводи. Зато ти још једном кажем да му не радиш у корист штете, не критикујеш га на основу чињеница. Или сте његови сендвичари , или сте стварно слепци невиђени.
Mislim da primećujemo sve samo se afere redjaju jedne za drugom a i najviše se fokusiram bar ja na ono najbitnije.A to su trenutno pre svega migranti i Kosovo.Ajde ti reci na kakav kriminal misliš?

Mislim da primećujemo sve samo se afere redjaju jedne za drugom a i najviše se fokusiram bar ja na ono najbitnije.A to su trenutno pre svega migranti i Kosovo.Ajde ti reci na kakav kriminal misliš?
Ма да, мигранти и Косово. А то што нам је увео полицијски час и што нам је одузео сва могућа права која су нам гарантована повељом УН не примећујете? Кога бре ви фарбате?

Da ali onda je Vučić trebao u nekom momentu da kaže: "Nekad sam bio za ratove. Ali vremenom sam shvatio da sam bio glup, a ovi iz DS-a pametni jer su uvek bili za politiku servilnosti."
Ne, jer su tada od nas trazili da sve radimo kako nam oni kazu a to bi unistilo nasu drazvu. U tom slucaju bolje rat nego pakt. Sada je drugacija situacija ipak

Ма да, мигранти и Косово. А то што нам је увео полицијски час и што нам је одузео сва могућа права која су нам гарантована повељом УН не примећујете? Кога бре ви фарбате?
Naravno da primećujemo pokretali smo i teme o tome,svi o tome govore i SZS,DJB i stranci...Samo su ih spajali u jednu temu ili brisali napredni modovi.

Pa ovde se vidi ko je slepac i zaslepljen velikim vodjom.
Koga niko nije tukao po usima da ide i da lize bulju klintonu !
Ko je to trazio od njega !
Nisam za pljuvanje , svestan sam , dobar politicar mora da balansira , ali da se kao glista zavlacis u bulju svetskim drzavnicima , pa posle te frustracije lecis ovde nad sopstvenim narodom ! to od njea niko nije trazio nti tako treba , zna se odmerenost takt , i mudra i stalozene politika !

Ne, jer su tada od nas trazili da sve radimo kako nam oni kazu a to bi unistilo nasu drazvu. U tom slucaju bolje rat nego pakt. Sada je drugacija situacija ipak
Uvek je bilo isto, nego pre 2000. se išlo na politiku "šiljak u nos," a posle 2000. na rukovanje sa predsednicima Hrvatske i Amerike.

Od naše politike je dakle sve zavisilo, i Vučić je zastupao pogrešnu misao (konfrontacije).

Pa ovde se vidi ko je slepac i zaslepljen velikim vodjom.
Koga niko nije tukao po usima da ide i da lize bulju klintonu !
Ko je to trazio od njega !
Nisam za pljuvanje , svestan sam , dobar politicar mora da balansira , ali da se kao glista zavlacis u bulju svetskim drzavnicima , pa posle te frustracije lecis ovde nad sopstvenim narodom ! to od njea niko nije trazio nti tako treba , zna se odmerenost takt , i mudra i stalozene politika !
Ти си залепљен и покушаваш да нас све заслепиш. Ти си пропагандиста , лош пропагандиста, идеш на најниже емоције и то поткрпљујеш дебилним примерима. Вређаш нам интелект, а интелект нам није развијен.

Ти си залепљен и покушаваш да нас све заслепиш. Ти си пропагандиста , лош пропагандиста, идеш на најниже емоције и то поткрпљујеш дебилним примерима. Вређаш нам интелект, а интелект нам није развијен.
Sva sreća pa nismo svi ''pametni'' ko vučić i vi..

A zar ti jos uvek mislis pored sadasnje geostrasteske promene i nastupajuce ( vrlo brzo ) da sme neko doci u "centar evrope " i opet bombardovati Srbiju ???
da, samo sto od 2012 do danas ipak nije bilo mnogo brzo,
trebalo je 8 godina nekako i pregurati,
nek se ne zanosi niko da ce tako lako preuzeti kormilo drzave,
i usrati sve sto su drugi napravili, kao 5.oktobra,
lako je bilo sve rasprodati kad se imalo sta,
lako je bilo istopiti tenkove, kad ih je bilo,
zapitajte druzinu hoce li opet da topi tenkove i avione

Sva sreća pa nismo svi ''pametni'' ko vučić i vi..
То што ви радите је дебилно, схватите већ једном. Ја сматрам да Вучића треба ухапсити, као и све око њега. Али са вама као предводницима мислим да је боље да он остане јер је мања штета. Ово што ви радите је болесно, болесније од Вучића.

Sa Merkelovom, Sorosem, Putinom, Makronom, itd..
.

Колико сам успео да приметим, од поменутих, изузев Путина којег прилично популистички овде третира, само добија задатке.

После разговора са Меркел поручује нам да треба да будемо протестанти.

Сорош се и не појављује, задатке добија од његових "невладиних организација", а кад запне, пошаље малог са цедуљицама.

У последњем циркусу који је организовао поводом Путинове посете, Путин је одбио да учествује у том циркусу и није хтео да одржи никакав говор окупљенима.

Макрон га је на прослави годишњице завршетка Првог светског рата сместио са пораженим силама, Аустријанцима, у ђошку северне трибине, док је Тачи био на главној трибини, са силама победницама.

Невероватан успех ЊЕГОВЕ дипломатије.

И ово су само ситнице, које су свима очигледне...

.

Poslednja izmena:
Tacno , ali niko i ne rovari po tudjim cmarevima kao ova nasa ljiga
Uostalom sto je trazio i dobio je od jenkija
Uvek su ga postavljali na pravo mesto !
Pa sa njime se sprdaju zapadne zemlje !
zasto moras da se povedes za krdom, ako smem da pitam,
kakve veze ima vucic, osim sto je onda bio ministar informisanja,
al verovatno cete i to da mu stavite na dusu

Back