СРБИЈА НЕСТАЈЕ!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ове године,Русија је на нули,а следеће улази у плус са наталитетом,козаци имају по 5-6 деце,надам се да ће Срби да крену истим путем.Ипак су кретени и педери са запада подценили руског медведа:bye:

Znam, milo mi je za Ruse:)
Dokaz da je moguće.

Ове године,Русија је на нули,а следеће улази у плус са наталитетом,козаци имају по 5-6 деце,надам се да ће Срби да крену истим путем.Ипак су кретени и педери са запада подценили руског медведа:bye:

Руси паметни...пре само 2-3 године покренули акцију...а наши чекају..немам појма шта!

Руси паметни...пре само 2-3 године покренули акцију...а наши чекају..немам појма шта!

Чекају Исуса и армагедон. Постао народ егоистичан и размажен, у прошлости су српкиње рађале по петоро деце,давале свој накит да би се купила муниција за војску,а данас се проституишу, висе по кафићима и орално опслужују мафијаше,шта рећи:evil::evil::evil::evil:

Чекају Исуса и армагедон. Постао народ егоистичан и размажен, у прошлости су српкиње рађале по петоро деце,давале свој накит да би се купила муниција за војску,а данас се проституишу, висе по кафићима и орално опслужују мафијаше,шта рећи:evil::evil::evil::evil:

И Брате...знам да је тако..али када овако се каже..изгледа још горе..
:think:

Нема излаза за Србију..до теократског режима, на неких 50 година...после опет нек се играју демократије 5-6 година..па опет опоравак!

Ne.
Naprotiv.
Novac može lako da se nabavi oporezivanjem ekskluzivne robe i automobila, strane robe i slično.

Avo tebi blizak primer.

Uveo bih porez na robu iz zemalja koje su kriznale "Kosovo", recimo 20%

:D Jes jel ste vi apsolutno privlacni za ulaganja...A sta cete posle sa vasom robom ?
Samo ako vam mi zavrnemo slavinu ima bre da osetite i to debelo :mrgreen:
Pa ko kupi mercedes od 40,000 ddaje 8,000 evra za povećanje nataliteta u Srbiji.
Ko kupi šporet Gorenje od 300 Evra daje odmah 60 E za natalitet.
Ko kupi paklicu Ronhila od 100 dinara oidbah daje 20 dinara za natalitet u Srbiji.

A ko ce da pokrije troskove uvoza, razliku u zaradi itd. servisiranje, plate i sve druge marifetluke....

Računica:
Prosečna, manja radnja u Srbiji nedeljno nabavi Ronhila u vrednosti od 30,000 Dinara
Mesečni je to 120,000 Dinara, znači mesečno je to 24,000 Dinara za natalitet u Srbiji.

A borba protiv raka pluca...Ok alkohol i cigarete treba da se oporezuju maksimalno :ok: A sa druge strane ti radnici koji proizvode to ?

Njihov pad nataliteta niej toliko zabrinjavajući kao naš.
Još gore nama se sprema biološko nestajanje pošto živimno u veoma velikom siromaštvu.
Ljudi se više ni ne odlučuju na brak.

Ja mislim da je problem neke druge prirode a ne siromastvo...Ne znam koliko si star ali samo zamisli kako smo mi odrasli ? Naravno da su sada druga vremena ....

Нема излаза за Србију..до теократског режима, на неких 50 година...после опет нек се играју демократије 5-6 година..па опет опоравак!

Ма гомњива мотка па удри по стоци,за боље и нисмо:think:

Teokratski režim treba izbeći skoro po svaku cenu.
Problem Srbije je to da njom upravljaju ljudi koji - ne znaju da upravljaju.
Teokrate tek one ne bi znale da upravljajuu državom.

Dakle nama treba neko kao Putin.

Не само наша нација, већ и цела бела раса изумире. Само 8 посто људи на свету је бело од тога су само 2 посто жене које су способне за рађање! Ако се нешто не предузмемо неће нас више бити.Најтеже ударце нашој раси нанели су хришћанство, комунизам и ционизам. СТОП РАСНОМ МЕШАЊУ! СРБИЈА СРБИМА!

Не само наша нација, већ и цела бела раса изумире. Само 8 посто људи на свету је бело од тога су само 2 посто жене које су способне за рађање! Ако се нешто не предузмемо неће нас више бити.Најтеже ударце нашој раси нанели су хришћанство, комунизам и ционизам. СТОП РАСНОМ МЕШАЊУ! СРБИЈА СРБИМА!

E, da li će oni da izumru hebe mi se.
Život bi nam i onako bio bolji bez Hrvata, Albanaca, Nemaca,Engleza, Amerikanaca.
A maše siromaštvo je zbog toga što nas baš ta bela rasa pljačka i tlači i svi našti tajkuni rade za njih.

Nemoj ljudima da daš posao, povećaj cene hrane, povećaj PDV, daj ženama otkaz ako zatrudne, mužu daj platu od 11,000 mesečno da izdržava porodicu i onda dobiješ rezultate.
I onda pričamo o "TREĆEM DETETU" kada roditelji se teško opredeljuju i za JEDNO!

To je jedini uslov pod kojim ce strani investitori doći u srbiju ;)
Znači novi Srpski robovlasnički poredak, made in demokrate :D

To je jedini uslov pod kojim ce strani investitori doći u srbiju ;)
Znači novi Srpski robovlasnički poredak, made in demokrate :D

О томе и причам.
Од тих страних инвеститора нити држава нити радници немају користи, само мала група мафијаша и тајкуна.

Та улагања су премала да подигну стандард, па и да сви оду из Србије народ то неби ни осетио.

Teodosije, smiri se, nije sve tako crno da ne može biti crnje....
:sije:

,козаци имају по 5-6 деце,

lepo , neka su im ziva i zdrava.........:super:

.Ипак су кретени и педери са запада подценили руског медведа:

.....u yebote........pravio ih ruski medved???:bljak:

Nemoj ljudima da daš posao, povećaj cene hrane, povećaj PDV, daj ženama otkaz ako zatrudne, mužu daj platu od 11,000 mesečno da izdržava porodicu i onda dobiješ rezultate.
I onda pričamo o "TREĆEM DETETU" kada roditelji se teško opredeljuju i za JEDNO!

Oprosti macak,ali prilika za ovo je tako dobra

Томазнаоженама.JPG

:hahaha:

Izvor : neciklopedija

И ова тема оде у спрдачину, к'о и остале.

Они који нису подигли барем једно дете, стварно не знам шта траже на овој теми. :mrgreen:

Боље нек иду да праве децу, него да млате празну сламу по форуму. :manikir:

Teokratski režim treba izbeći skoro po svaku cenu.
Problem Srbije je to da njom upravljaju ljudi koji - ne znaju da upravljaju.
Teokrate tek one ne bi znale da upravljajuu državom.

Dakle nama treba neko kao Putin.

Ај...мало...Путин се родио и одма знао..да управља Русијом..откуд ти знаш да власт неби узео..неко ко зна да валаса??

Ako dodamo i iseljavanje koje će uslediti kad to bude lakše za izvesti i kad uzmemo u obzir da još dugo neće doći prava vlast koja će podići ekonomiju i stvoriti bolje uslove i kad na to dodamo da u celoj Evropi bez obzira na bogatstvo postoji pad prirodnog priraštaja ne verujem da će nas biti preko 6 miliona i to sa regresivnom populacionom piramidom...

По процени републичког завода за статистику,Србија ће 2034 имати 6 800 000 људи,претежно СТАРИХ , дакле ми смо нација која нестаје,захваљујући усташама на власти,неморалу и проституцији,као и ретардираним и неспособним родитељима!!!

http://nn01.statserb.sr.gov.yu/axd/...20stanovnistva%202007-2032.%20godine/&lang=16

Ako je ovo zaista ovako, treba da kazete hvala Albancima sto su vam izasli iz drzave.

По процени републичког завода за статистику,Србија ће 2034 имати 6 800 000 људи,претежно СТАРИХ, дакле ми смо нација која нестаје,захваљујући усташама на власти,неморалу и проституцији,као и ретардираним и неспособним родитељима!!!

E stvarno nemam reči... :udriglavu:

Back