Србија не сме да стане и ако на Косову нестане

Само гледај и --ћуди се--- као шиптар када му је наша полиција нашла оружје у кући.
..
Znam vic.--
Imam još pitanja.

Da li je Kosovo imalo međunarodnu podršku 1968. ( veliki protesti u Prištini,.. parole: "Kosovo - republika" i " Trepča radi, Beograd se gradi"),.. pa '81. godine,..

Санџак се 50% налази и у Црној Гори, а Велика ЦГ има претензије ка Херцеговини, Рашкој и делу КиМ. Црногорци се и данас заклињу да ће поново доћи у Призрен.

Онамо, 'намо... да виђу Призрен!
Та то је моје - дома ћу доћ'!
Старина мила тамо ме зове,
ту морам једном оружан поћ'.

Па сад ... нисам баш сигуран ... Нови Сад има далеко јачу неонаци сцену него Београд, какав је то либерализам.
Причам о политичком ставу не о ставу народа. И пре и током "Вардарске бановине" је ту била тврда Србија али је и то политика "преорала"......

Војвођани причају српским језиком, чак књижевни исправно у поређењу са југом Србије, дакле нема језичке баријере, а нема ни историјског мита.
Па неће ваљда Светозар Милетић да буде почетак историје ?
АП Војводина треба да се укине тј. не треба ни да постоји у том облику и називу него да се дели на Срем, Банат и Бачку које би по територијалној организацији били управни окрузи као што су то Шумадијски, Поморавски итд....... Само постојање АП Војводине као такве је подлога за (дугорочно планирани) сепаратизам док је идентификација Срема, Банате и Бачке са Србијом као њиховом матицом - у нашем интересу......али то је утопија, нејаки смо ми за такву политику.....вековима смо у дефанзиви.....

Poslednja izmena:
Причам о политичком ставу не о ставу народа. И пре и током "Вардарске бановине" је ту била тврда Србија али је и то политика "преорала"......

АП Војводина треба да се укине тј. не треба ни да постоји у том облику и називу него да се дели на Срем, Банат и Бачку које би по територијалној организацији били управни окрузи као што су то Шумадијски, Поморавски итд....... Само постојање АП Војводине као такве је подлога за (дугорочно планирани) сепаратизам док је идентификација Срема, Банате и Бачке са Србијом као њиховом матицом - у нашем интересу......али то је утопија, нејаки смо ми за такву политику.....вековима смо у дефанзиви.....
Што се тиче Македонаца ... нису они баш преко ноћи постали нација, крчкало се то дуго година, није баш да је у Јајцу све настало. Али ми смо игнорисали њихово национално питање.

Међутим они и даље немају јаку националну свест, јер да имају, овде у Србији би њих било око 200.000.

За Војводину се слажем 100%.

АУТОРСКА
Драги Срби само вам преносим недовршену мисао председника Србије а која вам се преноси преко свих медија од ТВ-а,радиа па до самог интернета.
Побогу па када би рекао целу мисао да ли би тада ико нормалан гласао за њега а да је Србин који штити своје поробљене светиње и сам народ?
Наравно да не али овако то пролази а да ли ће и у недељу када узмете своју оловку у руке остаје на вашој савести и души.
Ovi izbori em sto su namesteni em sto nisu niti zakonski niti Ustavni jer ne glasaju Srbi na Kosovo!

Back